אם לאייל היה אופי נוח ולא מטונף כמו שיש לו הוא היה אמור לסיים את הקריירה בארסנל או בליברפול ולא לגמור את הקריירה בליגת העלק שלנו..
אחי אין מה לךהשוות בינהם!! יוסי בניום ביכולות הכטניות שלו לא רואה אף ישראלי. מבחינה פיזית טל יותר טוב....... טל בן אחיים עשה שיפור עצום ומגיע לו כול הכבוד!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
לריאל מדריד לא יזיק בלם כמו בן חיים. למה מי יש להם? וולטר סמואל ו...? נכון שהם יעדיפו להביא שם גדול בכמה עשרות מיליונים טובים אבל הם לא עושים את זה... הם מביאים רק שחקני התקפה. בשביל להיות בלם מהטובים בעולם לא צריך כישורים מיוחדים ולטל בן חיים יש פוטנציאל ענק והוא גם משקיע ומתאמץ אז אין סיבה שהוא לא יכול להגיע לקבוצה גדולה. נכון שהוא לא פרדיננד ונסטה אבל הוא צעיר ויש לו עוד הרבה להתקדם והוא יכול להתקרב. זה לא כזה בשמיים קבוצה גדולה. אם אושיי ופבון יכולים גם הוא יכול
אולי בן חיים אישית יכול לתרום לריאל, אבל הקטע שהוא שבלמים כמו בן חיים יש מיליון. הליגה הטובה בעולם? הליגה המבדרת בעולם אולי. הליגה המעניינת אולי. הליגה המושכת והאטרקטיבית בעולם אולי. אבל מבחינת יכולת נטו הליגה האנגלית ממש לא החזקה בעולם עובדה, שאין לה למכור חוץ מצ'לסי עם כל הכבוד לליברפול.
טל לא יעזוב את בולטון-גם הוא מבין שההתאקלמות המהירה והמקום בהרכב הם נכסים שאין מה לוותר עליהם בשלוש-4 העונות הבאות
מה מדברים על המעבר, יש לו בכלל הצעות או משהו? ורק תחשבו שעד גיל 18 בערך הוא היה חלוץ בנוער של מכבי! אני זוכר איך במשחק הגביע מול בית"ר (4-3) המניאק הזכיר לכולם מה הוא היה בנוער, עבר מגרש שלם, השכיב את קורנפיין, ניסה להתחכם ואיבד את הכדור שקוביקה דאג לשים לנו ברשת, ממטרי הקללות הגדולים ששחקן ספג ממני בחצי דקה.
הוא יותר טוב מבניון ראיתם כשיחקנו נגד אירלנד בלי בן חיים איזה חורים היה לנו בהגנה אני מת על השחקן הזה אפילו אם היה משחק בריאל מדריד (הקבוצה שאני הכי שונא ואני לא רוצה לפרט עכשיו)
אין קשר, אם בניון לא היה משחק מול קפריסין ושוויץ גם לא היינו מנצחים, בוא נגיד שאת בן חיים יותר קל להחליף, כי כל היתרונות שלו, הם בעיקר יכולות שניתן לרכוש ולא כשרון מולד. ואני לא מוריד מפה מהיכולת של טל, אבל זו דעתי בכל אופן. עם עבודה קשה אפשר להיות טל בן חיים, בניונים נולדים בניונים
טל בן חיים חלוץ? מיכאל מאיפה הבאת את זה?! הוא מעולם לא היה חלוץ...תמיד היה בלם... אגב הבן אדם מרוויח 100 אלף שקל בשבוע! אם זה לא האמא של ההתקדמות אז מה כן?
מה פתאום...הוא מעולם לא היה חלוץ בנוער...למכבי היו כל כך הרבה חלוצים...הוא היה תמיד בלם...אני מכיר אותו...