לא היה לי סלקום אבל לאחותי יש ומלא פעמים אין לה קליטה במקומות רגילים שאמור להיות. לי יש פאלפון וזה לא עושה בעיות (הקליטה.. בעיות עם המכשיר לא חסרות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx)
מכשיר מאוד יעניין אותך כשהוא ייכבה ללא סיבה, יתקלקל כל יומיים, לא יתפקד, היצרנים הכי מחורבנים בשוק עובדים עם פלאפון. ראה הוזהרת.
הייתי פעם בפלאפון, והחלטתי לעבור חברה. בדקתי את סלקום ואורנג' מבחינת מחירים וקליטה. לסלקום ולאורנג' יש קליטה הרבה יותר טובה מלפלאפון, לפחות לפי האזור מגורים שלי (ליד רחובות). ולגבי המחירים, אגב, פלאפון די זולים בעניין הזה, אבל הקליטה די הכריעה לטובת חברה אחרת.
אצלינו במשפחה תמיד היינו באורנג', עוד מהחודשים הראשונים שהחברה החלה לפעול בארץ (חוץ מכמה חודשים שלאמא שלי היה מכשיר של פלאפון). גם מהניסיון הזה ובעיקר ממכשירים של חברים, לדעתי פלאפון זו החברה הכי גרועה - הן מבחינת קליטה, הן מבחינת איכות המכשירים והן מבחינת שירות. לגבי המחירים, אני לא מעודכן בנושא הזה אך לפי ואיסנפור המסלולים והמבצעים המגוונים שמציעים מחירים מוזלים לסטודטנים, ילדים, רופאי שיניים, זגגים ולמי לא, ולפי כל התעריפים החדשים שמעודכנים פעם בחודש, אני לא חושב שההבדלים במחיר קריטיים במיוחד בין החברות.
אצלנו הקיבוץ עם אורנג' כבר מלא זמן נראה לי קרוב ל9 שנים עברנו (הקיבוץ) שלושה שידרוגים אחד מפלאפון לאורנג' (לפני שהיה את כל הדור שני שלישי וכ'ו) שני היה שוב באורנג' לפלאפון עם צבעים ואחרון היה לדור 2.5 ושלישי (לי יש עכשיו סוני אריקסון 530I) מה שטוב שבין החברים והתושבים בקיבוץ ובחלק מהקיבוצים באזור השיחות והSMS חינם
תודה לכולם על התשובות, החלטתי להישאר בסלקום וקיבלתי תעריף מעולה רק כי התקשרתי אליהם והבעתי רצון להתנתק. שווה להפחיד אותם קצת (למרות שבכלל לא התכוונתי), כי אז הם עושים דבר כזה - הסתכלו על החשבון שלי, ראו ש-90% מזמן האוויר אני מדבר עם החברה שלי שגם לה יש סלקום, והציעו לי 9 אג' לדקה למספר שלה במקום 47 אג' שאני משלם עכשיו. משהו כזה בקיצור, שווה.
למכירה אייפון חדש 1.1.4 , 8GB, עם עברית מלאה, פתוח לאורנג' וסלקום, , מחיר סופי : 2300 ש"ח , לא מעוניין בהחלפות.
שאלה: אני רוצה להכניס לפלאפון שלי שירים אבל הם שוקלים המון, אני יודע שאפשר להוריד מהמשקל אבל לא יודע איך, אם מישהו יודע ויכול לעזור לי, אני אשמח מאוד? תודה מראש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
אהלן חבר'ה, אני צריך עצה לאיזה מכשיר לשדרג. יש לי כרגע motorola c380 של אורנג', מכשיר די בסיסי וישן. רק לאחרונה החלטתי לשדרג כי בתכלס לא היה חסר לי כלום במכשיר הזה, אבל עכשיו אני מעוניין במצלמה ולשמוע שירים בפלאפון באיכות טובה, ועוד אפשרויות נחמדות. מה אתם ממליצים? סוני אריקסון? איזה סוג? תודה מראש.
יש לך את הסוני אריקסון K800I פלאפון מצוין. מצלמה איכותית ורמקול מצוין. ויש סוני אריקסון w משהו אני לא זוכר פלאפון גם מצוין. מצלמה קצת פחות איכותית מהראשון אבל גם מצוין.
תודה רבה על התגובה המהירה. נראה מכשיר טוב, אבל רק המלצה אחת לא מספיקה האמת, אשמח לקבל עוד תגובות לגבי המכשיר הזה ואולי המלצות יותר טובות אם יש. שוב תודה.
אין ממש דבר כזה "להוריד מהמשקל".. אתה פשוט צריך לחתוך אותם, לקחת רק את הפזמון או משהו כדי שישקלו רק כמה קילובייטים