לפלא יש אפשרות בלטוס אבל אני לא יודע עד כמה למחשב שלי יש אפשרות כזאת. בכל מקרה סלקום הפסיקו לחלק כבלי USB חינם אז ביום ראשון אני אקנה אחד כזה.
מישהו יודע איפה הכי כדאי להשיג כבל של חיבור בין טלויזיה למחשב (שאני אוכל לראות בטלויזיה סרטים שאני מוריד במחשב)
זה נקרא כבל 15 פינים ואני אומר זאת במידה ויש לך טלויזיה חדישה (LCD או פלזמה). מצד אחד הוא יתחבר ללפטופ שלך ליציאת המסך, ולטלויזיה ליציאה דומה. אתה יכול לקנות את זה בסופרמרקט "מגה" שיש בו מחלקת מחשבים/מולטימדיה, או בשופרסל "ביג" עם מחלקת מולטימדיה. זה עולה בין 30-40 ש"ח. למכירה אייפון חדש , גרסא 1.1.4, עברית מלאה, מחיר סופי 2300 ש"ח.
כדאי לעבור מסלקום לפלאפון? אני לא בקיא בכל השיט הזה, אז אולי מישהו כאן יודע מה היתרונות והחסרונות של פלאפון על פני סלקום? לא אכפת לי מהמכשירים.
אמממ, אני לא ממש יודע משהו על שתי החברות(אני בסלקום) אבל אבא שלי בפלאפון והשירות שם באמת לא משהו, הייתי הולך על זה אם אני מדבר הרבה בפלאפון.
אני לא חושב שהתקשרתי פעם אחת לסלקום בשביל משהו כך שלא אכפת לי מהשירות כל כך. המכשירים לא מעניינים אותי, אני צריך רק להתקשר ולשלוח סמס, ולא אכפת לי מהשטויות האחרות. יקר זה לא יהיה בגלל התעריף שמציעים לי. הקליטה יותר טובה משל סלקום? זה בעיקר כל מה שמעניין אותי.
לא בכל הטלוויזיות של היום יש את היציאה של ה-15 פינים (VGA). מה שאתה צריך זה כבל שמצד אחד מתחבר לכרטיס מסך שלך (לא יודע אילו יציאות יש לך) ומצד שני מתפצל ל-RCA. שלושה פינים בצבעים אדום, לבן וצהוב. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/90/RCA_Connector_%28photo%29.Xxx
תודה על העצות אני אבדוק במגה ולגבי הכבל הזה עם הצהוב, לבן אדום זה אני יכול להשיג בלי בעיה עם צד שני מעביר (או לא יודע איך קוראים לזה)