טלפונים סלולרים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י יוגב אסולין, ‏27/3/04.

1. דימה Member

חברה קניתי htc ואין לי כל כך מושג בכלום. למשל איך אני מנקה את הפעולות האחרונות שלי מישהו יודע? כמו באייפון לצורך העניין לחיצה ארוכה ומינוסים... אין אופציה כזאת כאן כנראה.

2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי htc one x, על מנת לנקות שם את הפעולות האחרונות אתה פשוט לוחץ על הכפתור של החלונות (יש שלושה כפתורים, אחד זה אחורה, השני זה דף הבית, אז אני מדבר על השלישי), ואז פשוט גורר למעלה את האפליקציה שאתה רוצה לסגור.

3. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

בתאריך ה11 לחודש נירשמתי לחבילה של פלאפון שיחות, הודעות וגלישה ללא הגבלה ב139 ש"ח לחודש, עכשיו הבנתי שישנה שמחיר "עודכן" ל99. אז מכיוון שעדיין לא עברו 14 יום אם ניתן שוב לשנות את החבילה?

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אלה רק שמועות. פלאפון מכחישים את שינוי המחיר.

5. דימה Member

אה זה ממש שונה הHTC שלי ושלך. חבר התקין לי איזה LAUNCHER ובו כן אפשר לנקות. לפני זה לא ראיתי שום אופציה.
    עכשיו עוד שאלה, יש את האתר הזה GOOGLE PLAY שיש בו את כל האפליקציות והמשחקים וכל הדברים האלה.
    עכשיו אם עשיתי INSTALL שם לאפליקציה של חדשות 2, ורשום שזה נשלח לי לטלפון (וגם ראיתי את זה בסימן כזה למעלה שיש מוריד). איפה הטלפון שומר את זה? למה הוא לא שואל אותי איפה לשמור? איך אני אמור לדעת איפה הוא שומר את זה? יש תיקיה כזאת DOWNLOADS - אז זה לא שם. חיפשתי בMY ORANGE וכל מיני אילתורים אחרים ואני פשוט לא מוצא את זה. הורדתי פעמיים.
    אני לא בנאדם בן 60 למה זה כל כך מסובך לי?

6. Don Joan Roman Member

אם אתה לקוח אורנג', אז תתקשר למוקד הטכני באורנג', יענו לך שם על הכל.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/561703_10151128902133936_820585696_n.Xxx

8. Eric Cantona Member

לא יודע אם כולם מודעים, אבל את מרבית המוצרים מייצרים סמסונג ואפל תחת אותה קורת גג (יחד). מדובר באותה הטכנולוגיה עם עיצוב אחר ושיווק מוצלח יותר של אפל. עובדים עלינו בעיניים? קנו סמסונג, מחירים הוגנים יותר למוצר זהה (עם מערכת הפעלה מוכרת ונוחה יותר מכל האייטונז וכל החרא).

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אין ספק שיש פה עבודה בעיניים, ואולי השיווק של סמסונג טוב יותר, אבל אפל חכמה יותר ורשמה על הכל פטנטים. עם זה אי אפשר להתווכח.
    זה יוביל למצב שהרבה אפלקיציות יעלו למשתמשי סמסונג יותר כסף...ככה שבסופו של יום זה יצא מחיר דומה.

10. Eric Cantona Member

אתה מתכוון שלאפל יש שיווק טוב יותר, כי המוצר שלהם נחשב הכי יוקרתי ומפתה שיש בשוק (בזמן שזו אותה טכנולוגיה שהם מייצרים יחד עם סמסנוג אחד לאחד באותו המפעל). זו דווקא סמסונג שלא מצליחה לשווק ולעצב את המכשיר כמו אפל.

11. אלי מתחן Member

אתה בטח מתכוון לפוקסקון. זאת חברה שכל מפעל שלה זה 50 אלף עובדים, זה כמו להגיד ששני אנשים מקריית שמונה הם בטוח שכנים.
    ולדעתי, אין מה להשוות בין מערכות ההפעלה, של אפל נוחה הרבה יותר (למשתמש הרגיל), וזה שיש לאייפון בערך פי 3 יותר אפליקציות מאשר לאנדרואיד.
    וזה מאחד שיש לו גלקסי ושום תלונות על המכשיר.

12. Eric Cantona Member

מערכות ההפעלה שונות, הטכנולוגיה זהה כי הם מייצרים אותה יחד.

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בא נעשה תרגיל מחשבתי, בסדר?

איפה היתה חברת הפלאפונים סמסונג עד לפני כמה שנים?
    בתחתית שאפל, נוקיה, מוטורולה ואפילו סוני עמדו הרבה לפניה.

מה קרה מאז?
    הם שינו קוו, הבינו מהר מאד שהסמרטפונים זה השוק העתידי, חברו לאפל ויצרו מוצר כמעט זהה לזה של אפל (רק אנדרואיד) וטיפסו עד למקום השני בו הם אוחזים עכשיו והם בקוו מתמיד של עליה.
    מתחרות כמו,HTC, LG, SONY ERICSSON, בלקבארי וכו שנכנסו גם לשוק נמצאות הרבה מתחת לסמסונג שהיתה נובאדי בשוק עד לפריצה הגדולה שלהם.
    הם מקזזים בנתחי השוק הקיימים מזה שנים של אייפון.

אלא הממצאים!

עכשיו בא תגיד לי שאפל עובדת שיווקית טובה יותר...

לכאן או לכאן הצרכן מפסיד בדיוק כמו שסמסונג הפסידו, שכן עכשיו נצטרך לפלל שגוגל ונוקיה יעלו על טכנולגיה חדשה שתדלג על מכשולי הפטנטים של אפל ותייצר מוצר טוב יותר משל אפל, כי אם לא אנחנו נראה פה נסיקת מחירים, גם במבט ראשון זה יראה אטרקטיבי יותר לקנות מכשיר שהוא לא אפל היקר.

14. Eric Cantona Member

נתחיל מזה שגם אפל וגם סמסונג לפני 10 שנים היו במקום מאוד לא טוב. גם אפל כבר היו קבורים למטה, כמעט פשטו רגל וסגרו הכל וקמו לתחייה.

מי משווק טוב יותר? מי שמוכר יותר אני מניח. עד כמה שידוע לי, אפל מוכרים יותר אייפונים וזה בגלל שיש להם פרסטיג' שהם הצליחו ליצור תוך כדי שיווק ממולח עד מבריק. העיצוב של המכשירים שלהם והפרסומות שלהם הקפיצו אותם למעלה. אפל נחשב למוצר הטוב ביותר לפי דעת הקהל וזה רק מראה כמה הפרסום שלהם עבד, כי בשטח המוצר שלהם כמעט זהה לסמסונג (טכנולוגית זהה לגמרי).

אותה טכנולוגיה ואפל מוכרים יותר. למה שתיהן מייצרות אותה טכנולוגיה יחדיו ואחת מוכרת יותר? כי היא משווקת גאונית. אין הסבר אחר.

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/12
  15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

שוב זה נכון ולא נכון.
    כי אם תסתכל על דפי הססטטיסטיקות של השנתיים האחרונות תגלה שאייפון מוכר פחות וסמסונג בנסיקה מרשימה.
    אין ספק שהאייפון שווק בצורה מדהימה, אבל גם מדהים צימצום הפערים של סמסונג שרמסה את כל החברות שהיו בדרך עד המקום השני.
    אני ד"א עם אייפון ומרוצה, אבל אני יכול לשער לעצמי שגם עם הסמסונג הייתי בדיוק מרוצה