טלפונים סלולרים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י יוגב אסולין, ‏27/3/04.

1. עד שמצאתי כינוי... Member

2. נומה Member

למישהו יש את הגלקסי Y ( S5360)?

פשוט המכשיר נראה מציאה, יש לו את מרבית התכונות והפיצ'רים של ה S2, ורק מסך קטן יותר. עולה כ 600-650 ש"ח.

3. Barrel Roll Member

חבר שלי הביא את הY לפני שבוע, ואחרי יום החליף לGIO.. הוא התלונן שהמסך קטן מדי והרזולוציה לא באה לו טוב, והכל נראה מעפן כזה.. הוא הרבה יותר מרוצה מהGIO וזה רק 150-200 שקל הבדל.

4. עד שמצאתי כינוי... Member

אחרי חודש עם גולן טלקום, ואחרי שבהתחלה הייתי כולי תקווה שסוף סוף קמה חברה שלא עושקת את הציבור, לא רק שלא הגיעה החשבונית, אני רואה בחיוב מהאשראי שלי 140 שקל מגולן טלקום.
    והסכום הזה לא כולל את הסים כי הסים כבר שולם בחודש שעבר.

מאיפה הם הפליצו לי את ה-40 שקל האלה?

כנראה שבאמת לא נשארו צדיקים בסדום.

5. LIVERPOOL87 Member

אתה יכול לפרט אם נעשו שיחות לחול או מחו"ל? או מספרי 1-700 או כוכביות כלשהן?
    כל השיחות היו לבזק\סלולרי?

אתה לא הראשון שזה קורה לו וזה ממש מדאיג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

6. Valencianista Member

קראתי בעיתונות שהייתה להם בעיה כלשהי בחיוב והם החזירו פיצוי, לא בטוח שזה המקרה הזה אבל אתם מוזמנים לחפש את העניין.

אגב, אני מעוניין להתנייד מפלאפון לגולן טלקום, איך אני אמור לעשות זאת? פשוט להירשם באתר של גולן והם כבר יעשו הכל כולל הניתוק של החבילה בה אני נמצא כרגע ברשת פלאפון? הבנתי שאם אני אומר לפלאפון שאני מעוניין להתנתק אז גם הקו שלי יפול ולא אוכל לניידו.
    עוד משהו, עד שאני מקבל את הסים אני בעצם נמצא ללא הקו? איך זה בדיוק עובד?

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/12
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני במקומך הייתי פשוט אומר לפלאפון שאתה רוצה להתנתק בגלל המחיר של החבילה של גולן טלקום. שמעתי לא מעט מקרים שבזמן האחרון הם משווים את ההצעה ואם לא משווים לגמרי אז משהו בהפרש של 10 שקלים, סכום שלדעתי שווה להשאר בחברה המקורית.

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/12
  8. Igi Member

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s480x480/179903_3951646422950_1001383400_n.Xxx

9. LIVERPOOL87 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

אסור בשום פנים ואופן להסכים להצעות של שלושת הגנבים, אני הזמנתי השבוע את הסים של גולן ומקווה לטוב. אל תחשוב אפילו להישאר שם, ברגע ששלושת המפלצות ייגנבו מספיק לקוחות החברות החדשות ייקרסו והמחירים ייעלו.
    לא לתת יד בזה, שלא תגידו שיכלתם למנוע את זה והעדפתם מטעמי נוחות להישאר אצל הישנות

10. Valencianista Member

גם לפי דעתי. תוכל אולי לענות לי על השאלות שכתבתי? להוט לעבור. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאיר תירגע. 40 שקל עלה הסים שהגיע אליך בדואר, חד פעמי. בשאר החברות אם אני לא טועה מדובר במאה עד מאה חמישים שקל. בגולן לא מנסים לדפוק ולתחמן אף אחד.

ולנסיניסטה - אתה הולך לאתר של גולן טלקום, בוחר באופציית הניוד, ממלא את הפרטים וזהו. 40 שקל על הסים שיגיע אליך הביתה בעוד כמה ימים, כשהוא מגיע, אתה לוחץ על "הפעל סים" באתר, כעבור שלוש שעות הניוד יבוצע. אל תשכח גם להגדיר את האינטרנט בסלולרי לזה של גולן כדי שיעבוד לך.

אם תנסה להתנתק מפלאפון תאבד את המספר שלך. אל תדבר איתם בכלל.

ועד שאתה מקבל את הסים אתה עם הקו של פלאפון. ברגע שאתה מפעיל את הסים, לוקח בערך שלוש שעות שהקו שלך יעבור לזה של גולן ועד אז המפעילה שלך עדיין פלאפון. כלומר לא אמור להיות שום שלב שבו אין לך קו.

12. FreakinMoney Chelsea Fan

זו ההודעה מעמוד הפייסבוק של גולן לגבי הזיכויים
    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/575929_390271694362308_1669713274_n.Xxx

בבדיקה בחשבון משתמש שלי באתר נכתב "אנו מבקשים לעדכנך כי בביקורת שערכנו בחשבונך, מצאנו שיבוש בחיוב ואנו מטפלים בתיקונו. עם השלמת הבדיקה יזוכה חשבונך בהתאם לתוצאותיה."

מה שמציק שעוד לא קיבלתי חשבונית על החודש הקודם, ואני לא יודע כמה דקות דיברתי ובכמה חרגתי מהחבילה הבסיסית.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני קיבלתי זיכוי מלא (של 99 ש"ח) על החודש שעבר. מי אמר שאין צדיקים בסדום? אתם מדמיינים את פלאפון מנדבת זיכוי בחשבונית שלכם (אלא אם כן כמובן הם יפסידו מהטעות הזו)?

פריקינג מאני, כנס לאתר ל"חשבונית שלי" ותראה שם את החשבונית.

14. FreakinMoney Chelsea Fan

^ נכנסתי ולא מופיע לי כלום בעמוד הזה חוץ מהכיתוב "בקרוב "

15. אלי מתחן Member

שיטת מצליח חביבי, אין חברה בארץ שלא מסתמכת על חיובים שגויים וזיכוי רק לבודדים ששמים לב.