טלפונים סלולרים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י יוגב אסולין, ‏27/3/04.

1. vasisualy Member

בסכומים של גלקסי\HTC\אייפון אפשר כל חצי שנה לקנות צ'יינהפון חדש שיעשה אותה עבודה.

2. אלי מתחן Member

סמארטפון זה איכות חיים, אי אפשר להכחיש. המידע שזמין לך 24\7 בלי לקום מהמיטה, אחרי שיש לך את זה קשה לך לחזור למשהו אחר. גם אם זה לא חובה.

3. original Gal Member

זה נראה לי אחלה מחיר עבור המכשיר עם אפשרויות ללא מעט אביזרים נלווים.

4. skyday20 Member

הבעיה בסמרפטונים הם שהם לא תומכים בהרבה דפים שאתה יכול לראות על המחשב, ולא מנגנים הרבה פורמטים. זה הבעיה איתם, נקווה שהדבר הזה ישתפר בהמשך.

5. vasisualy Member

טלפונים סינים זולים נותנים לך אותם דברים בעשירית המחיר. וגם לא חבל אם יקרא לו משהו.

6. אלי מתחן Member

ממש לא. למותג יש מחיר.
    לא מספיק לקחת טלפון לתקוע עליו אנדרואיד ומסך מגע בשביל שהוא יהיה מכשיר סביר.

7. vasisualy Member

אם אתה מוכן לשלם פי 10 על מותג - זכותך (תזכיר לי את זה כאשר תדבר על יוקר המחיה בארץ..). אני לא מוכן, ולי אין שום בעיה להשתמש בטלפון ללא מותג.

8. אלי מתחן Member

יפה לך שהתעלמת מהחצי השני של ההודעה שלי. מותג זה לא רק משהו להראות לחברים, זה איכות.
    גם בסין הטלפונים שאתה מדבר עליהם כמעט ולא נמכרים, כולם עם מכשירים של החברות הרציניות.

9. vasisualy Member

לא התעלמתי - אין מה להגיב. עובדה שזה עובד אצל המון אנשים.
    מאפה אתה יודע שכל מה שראית בסין - זה אמתי? 90% - זה דמוי מותג. תאמין לי שאם הם לא היו נמכרים - אף אחד לא היה מייצר אותם.
    שוב, לך מתאים רק מותג, לי מספיק סיני. תוכיח לי עכשיו שאני לא יכול לעשות אתו מה שאני צריך, אבל עם מותג אני כן יוכל לעשות.

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/12
  10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

vasisualy,
    בארץ מתלוננים על יוקר המחיה אבל לכל בן אדם שני יש פלאפון וכמות היוצאים מהארץ לחופשות רק גדל משנה לשנה. אין ממש קשר בין הדברים.

התחדשתי היום בגלאקסי.
    למי שיש את המכשיר- תנו קצת הסבר איך מתמודדים איתו בהתחלה, מה מומלץ להוריד, מה לא, אפליקציות חיוניות וכו'. אני מגיע ממירס ככה שזה די סינית בישבילי.

11. אלי מתחן Member

בשביל מה שאתה צריך גם נוקיה משנות ה90 יכולה להספיק.
    בוודאות של 100% אני אומר לך, שהאייפון והגלקסי יותר טובים בהרבה מאשר טלפון סיני כלשהו. אם הייתי יודע איזה טלפון יש לך, הייתי מראה לך את זה החל ממהירות תגובה, עד לאמינות.

12. vasisualy Member

קשר יש, אך כאן זה אוף טופיק.

אולי כן. אולי לא - מאפה אתה יודע?
    לי עכשיו יש CPHONE. תראה לי. במאוחד על אמינות, אחרי שטלפון הקודם היה אצלי כמה שנים, ומה לא היה לו! גם נפל, גם מים, בלי שום הגנה, כלום.
    שוב, מה אתה רוצה להוכיח לי? שעדיף לי לשלם 2500-4000 ש''ח על מותג ולא 200 ש''ח על טלפון שיש לי? או שמותג יותר טוב? בוא נגיד שאני מסכים אתך שמוטג יותר טוב (כללי). עכשיו תוכיח לי שהוא יותר משתלם לי.
    הרי כולם יודעים שבמוו יותר טוב מהיונדאי. אך משום מש יש בכבישים יותר היונדאיים... איזה רכב יש לך?..

לכל אחד יש צרכים ושיכולים. וכל אחד מחליט לעצמו - מה עדיף בשבילו. אל תחליט בשבילי מה יותר טוב לי - ואני לא אגיד לך לאן אתה יכול ללכת עם ההחלטות האלה...
    אני נתתי אופציה נוספת לאנשים - למי שזה מתאים - ישכול אותה, למי שלא - יתעלם. ורק אתה חייב להיכנס לוויכוח גם חסר טעם, וגם חסר הגיון. כלומר - הוויכוח הרגיל שלך...

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/12
  13. אלי מתחן Member

ליליד הקומוניזם ויכוחים כאלה נראים חסרי טעם, הרי גם בדיון האוכל היית נכנס למישהו שמדבר על סטייקים ואומר שמבחינתך סלק ותפוח אדמה עושים את העבודה.

אתה יכול להמשיך לשכנע את עצמך עד מחר שהטלפון הסיני שלך (שדרך אגב לא הבאת פה את הדגם שבאמת יהיה אפשר להשוות) יותר משתלם מגלקסי או אייפון, בפועל אתה מטעה אנשים.
    אמנם יש יותר יונדאי על הכביש, אבל תתן לאנשים את האפשרות, כולם יקנו BMW. במקרה של טלפון, הטלפונים של החברות הרציניות טובים בהרבה מאלו הסינים, יש סיבה למה אפל וסמסונג הן חברות בינלאומיות, ואת CPHONE אף אחד לא מכיר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/3/12
  14. vasisualy Member

לילד של generation P ויכוח כזה נראה הגיוני. הרי מה שחשוב - זה לא מה שאתה מקבל. אלה מותג.

אתה יכול להמשיך לשכנע את עצמך עד מחר שהמגלקסי או אייפון יותר משתלם לי מטלפון סיני (שאין לי מוסג מה הדגם שלו, וממש לא מעניין אותי), בפועל אתה מטעה אנשים.

לכל אחד שקונה היונדאי יש אפשרות לקנות במוו. אבל מכל מני שיכולים רוב האנשים לא עושים את זה.
    CPHONE כל כך לא ידוע לכולם, שחיפוש בגוגל הביא לי 6730000 לינקים. תפסיק לדבר בשם כולם - תדבר רק על עצמך.

אני חוזר על שאלה שאתה לא רוצה לענות - מה אתה רוצה להוכיח?

15. אלי מתחן Member

אני לא אוהב שמשקרים ומטעים אנשים, זה מה שיוצא לי מזה.