למי שיש אייפון יש לו אפליקציה של טלוויזיה? (לתפוס בימי שבת משחקים ברשת האינטרנט) ואיך האיכות עם מישהו ניסה את זה.
זה כל כך תלוי אם אתה בנאדם של טאץ' או מקשים... לדעתי האייפון 4 הרבה יותר נוח וגם עולה על הבלקברי בהרבה פרמטרים אחרים. הבעיה היחידה - כרגיל - אייטיונס.
1. כל מי שחושב שאין הבדל בין האייפון/בלקברי לטלפון ישן הוא אידיוט. סרגיי, החסרונות המרכזיים של האייפון משפיעים על שני סוגים של אנשים: 1. כאלו שנוטים לשבור, לסדוק, להפיל או לפגום בפלאפונים בצורה סדרדתית. לתקנו או להחליפו עולה כמעט כמו המכשיר עצמו והביטוח יקר אז אם אתה מסוג האנשים הללו תקנה בלקברי. 2. אם אתה ממש ממש לא אוהב מסכי מגע תקנה בלקבארי. את אתה לא אף אחד מהאנשים הללו, האייפון לוקח בהלירה. באופן כללי, זה חכם להצמיד את עצמך לחברה כמו APPLE מאשר RIM (יצרנתי הבלקברי). בעשור האחרון מאז שסטיב גו'בס מונה למנכ"ל, אפל זו חברת הטכנולוגויה הכי פרוגרסיבית, אקטיבית וחדשנית בעולם. דברים רעים הם לא יתנו לך.
יש אפליקציה של Justin.tv שמשדרת הכל (תריץ חיפוש קצר באפסטור) ואפילו לא רק ספורט. כשאתה על הרשת האלחוטית (3G) זה פועל על הפנים ובקושי אפשר לראות, כשאתה על WiFi אז זה טוב יותר אבל עדיין לא מי יודע מה. זה טוב אם אתה נואש או רוצה לקבל תמונת מצב לגבי המשחק, לגבי צפיה מלאה - בעייתי.
שון, תודה על העצה המפורטת. סקאוזר, אני אחד שלא בקיא כ"כ בכל הדברים האלה, אתה יכול להסביר לי במשפט או שניים מה זה אייטיונס ולמה זה בעייתי?
אני מעוניין לשדרג לאחד הסמארטפונים במסגרת תוכנית סטודנטים. האם אחרי 18 חודשים החברה יכולה לדחוף לי איזה חבילה שהיא רוצה או שאוכל לעבור לסלקום לדוגמא ולקבל את ההחזרים מהם? כולם אומרים לי לא לקנות אצל המפעילה בגלל העניין ההחזר על המכשיר ל-36 חודשים בעוד הם מחויבים לתת לי תוכנית ל-18 חודשים. מה עושים?
הוא מרגיז אותי מאוד, לא סובל את השימוש בו... זה לא משהו שאמור למנוע ממך לקנות אייפון, אבל לא רק אותי זה פשוט מעצבן.
ברשותי המכשיר SAMSUNG WAVE S8500 שתומך בהורדת ווידג'ט , בכל אופן הורדתי ווידג'ט בשם "speed dial" שבו אני יכול לחייג ע"פ תמונות אבל משום מה ברגע שאני רוצה להוסיף מאנשי הקשר אני לא מצליח לראות את כל האנשים . יש פה תמונה
אם אפשר הסבר בבקשה למי שלא ממש מבין. אייפון אפשר לקנות רק דרך חברות הסלולר או שאפשר לקנות את זה ואז לחבר את זה לאחת מחברות הטלפון כדי לקבל מספר ? ועוד שאלה, יש חסרונות/יתרונות בין לקנות את זה ולשייך את המכשיר למספר (אם זה אפשרי) לבין לבצע את הכל דרך חברות הפלאפון, אולי הגבלות כלשהן באפליקציות או משהו בסגנון הזה?
שאלה בקשר לביטול עיסקה, היום שהייתי בחברת פלאפון שידרגתי את המכשיר (samsung wave 2), עכשיו לאחר שחשבתי על זה טוב יותר אני מתחרט ומעדיף להישאר עם הsamsung wave 1 וכמו כן עם התוכנית שהייתה לי עד היום. האם אני יכול לבטל את העיסקה תוך 14 יום?
אין הגבלות, הבנתי שיש חוק שאתה יכול לקנות בקצת יותר זול ולבקש מחברת האייפון החזר על מה ששילמת בתנאי שתתחייב להם למס' חודשים שווה לזה שהם שילמו לך את ההחזר...בקיצור, אין הבדל כ"כ גדול באייפון 4 ואלא אם יש לך מקום ממש זול להביא ממנו, עדיף לקנות דרך החברה עם חבילה טובה(ויש אחלה חבילות כרגע).
ה HTC Desire אחלה מכשיר המחיר שלו זה סביב ה 1700 אגב שמעתם שיש סכנה לסרטן מהפאלאפונים בערך כמו ממלפפון חמוץ? אז מה רוצים עכשיו? שנאכל מלפפון בשלט רחוק? או לחבר לו דיבורית?