טלפונים סלולרים

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י יוגב אסולין, ‏27/3/04.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מבחינת מכשירי פומית, לסוני אריקסון אין מבחר גדול במיוחד. הפלאפון שעכשיו מתחיל להמכר לא מעט שהוא פומית זה ה Sony Ericsson W980, אך אני חייב לציין שממבט מקרוב המקשים שלו לא ממש נוחים לשימוש. מה גם שהוא די יקר, בסביבות ה 2500 שקל.

לגבי הפלאפון שלי, אני די מרוצה ממנו, כי יש בו הכל, הוא פומית, ועל אף שהמחיר שלו באורנג' גבוה (2200 ש"ח), אני קניתי אותו ב 1400 באינטרנט. זה מחיר כפול מזה שהצבת לעצמך. אגב, החיסרון היחידי שלו זאת המצלמה שהיא רק 2 מגה פיקסל. כמובן שהיא מוציאה תמונות לא רעות בכלל, בעיקר ביום, אך אין באמת מה להשוות בין האיכות הזו לבין פלאפון שיש בו 5 מיליון (כמו לחלק מהסוני אריקסון).

לגבי קניית מכשיר באינטרנט, אני מציע לך לעשות את הדבר הבא. לאחר שתגבש את ההחלטה לרכוש את הפלאפון שאתה רוצה, כנס לאינטרנט לאתר זאפ. אני מתאר לעצמי שאתה מכיר את האתר הנ"ל. תסתכל שם על הביקורות, יש שם שני אתרים עם ביקורות מאוד מומלצות, מאחד מהם אני קניתי. כמובן שתשים דגש אם החבילה כלולה מקשים בעברית, והאם המעבדה לתיקונים נמצאת במקום קרוב לביתך.

שיהיה בהצלחה, ואם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן.

2. samoel Member

ומה בדבר קניה ביד 2? כי הוא מוצא שם ב- 800 שקלים (כמו האייפון הסיני הזה)

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יודע, לא ממליץ.
    כשאתה קונה מיד 2, לך תדע כמה השתמשו באמת בפלאפון, האם הסוללה נפגעה ונגמרת מהר יותר, האם באמת תקבל את כל הדברים שכלולים בחבילה- מטען חדש, כבל העברת נתונים, אוזניות וכו'.
    מה גם שאם תקנה חדש תהיה לך אחריות למשך שנה מהיצרן, אני מתאר לעצמי שמיד 2 לא יהיה שום דבר שקרוב לזה.

4. FC_Bayern Member

גם אני לא ממליץ על רכישת מכשיר ב-יד 2. מספיק לקוחות פונים אליי פעם אחר פעם עם תקלות ממכשירים שרכשו באתר הזה.

5. Legolas Member

טוב חברים הפלאפון שלי הגיע לסוף דרכו ועכשיו אני מחפש פלאפון חדש לקנות ואני צריך המלצות כי מהאתר של אורנג' כולם נראים לי אותו הדבר בפלאפונים,אז אם מישהו יכול להמליץ לי על פלאפון דור 3.5 עדיף של סוני אריקסון וחשוב לי שיהיה לו איכות סאונד ורמקול גבוה ושיהיה יחסית עמיד ושהבטרייה שלו לא מתרוקנת במהירות,האם ישנו פלאפון כזה?

6. שגיא Guest

אתה יכול אולי לנסות את W595 אם אתה מתעקש על אירקסון ואם הוא קיים באורנג'. מכשיר חמוד.

7. Legolas Member

ואם לא סוני אריקסון יש המלצה אחרת על פלאפונים של דור 3.5 מרשת אורנג'? חלק מהשיקולים שלי גם נובעים מכך שאני צריך פלאפון שהוא לא שביר מידי כמו הפלאפונים החדשים עם המסכי נגיעה,כי זה פלאפון שמשרת אותי גם לצורכי הצבא(חפרתי יותר מידי) אז אם יש המלצות על פלאפון מדור 3.5 מרשת אורנג' עם איכות רמקולים טובה וסוללה יחסית עמידה שלא נגמרת מהר?

8. Riki Member

N73 במידה ובידיים שלי המכשיר הזה מצליח לעמוד בכל כך הרבה נפילות, אז הוא יותר ממולץ. מדהים כמה שהפלאפון הזה עמיד.
    אצלי הפלאפון מתפקד כמכשיר פלאפון ושמיעת מוזיקה בדרך ללימודים כאחת, זנחתי את האייפוד שלי בבית ויש לך גם מצלמה איכותית וסוללה שמחזיקה דיי הרבה זמן.

9. spurs229 Member

ממליץ בחום על N95 בכל פרמטר מלבד הסוללה.

חזק, חסר תקלות לחלוטין, הכי משוכלל שיש, אבל הבטריה שלו נוראית.

10. FC_Bayern Member

חסר תקלות לחלוטין זה ה-N95 8GB, כי אם תקנה את הרגיל- אתה צפוי להתייבש שעות מול מסך הסלולרי, שוקל איך לעזאזל גורמים למערכת ההפעלה לעבוד...
    בקיצור: אם כבר N95, רק ה-8 ג'יגה כמובן.

11. spurs229 Member

זה נכון אם יש לך את הגרסא שאורנג' מוכרים עם הפלאפון.

אם מעדכנים לגרסא 30 (הגרסא הנוכחית) תם עידן ההמתנות....

12. FC_Bayern Member

בדיוק. הגרסה שהייתה קיימת עוד מלכתחילה ב-8 ג'יגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    הN95 כשהוא רק יצא היה פשוט זוועה...

13. Al3x Member

מה אתם אומרים על המכשיר החדש של נוקיה 5800 שהושק רק באורנג'?
    אני מחכה שהוא יגיע כי הוא נגמר לפני חודש בערך מהמלאי שלהם..

14. OlympiqueDeMarseille Member

נדפק לי חצי מהמכשיר (NOKIA 6288) למרות שאפשר להשתמש בו, אחרי שנה וחצי נמאס לי כבר ממנו. אני רוצה להתחיל לחסוך ולקנות מכשיר, עד 500 שקל בערך. יש המלצות? (יד 2 נראה לי.., בחיים לא קונה יותר מהחברות).. אגב אני באורנג'.

חג שמח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

15. George Best Member

אני מתלבט בין אייפון (הגרסא החדשה, היה לי את הגרסא הראשונה והוא עשה לי כמה בעיות) לבין Nokia e71 שנחשב למכשיר מעולה.
    דעתכם?