כשיש לידי הרבה אנשים אני מדבר בלי רמקול, כשאני לבד או עם מספר קטן של חברים (מקסימום 5) אני מדבר עם רמקול.
מה עדיף סוני אריקסון k660i או Samsung beat 450? אני צריך לבחור אחד מבין שניהם (אני מחליף את הנייד הישן שלי) ואני רוצה מכשיר עם סוללה שתחזיק עמד הרבה זמן ונגן מוזיקה טוב כלול בה והסוני אריקסון עונה לדרישות האלה, מה גם שעכשיו יש לי סוני אריקסון ואני מעדיף להמשיך עם הנייד הזה. אבל קראתי שיש הרבה חסרונות גם במכשיר של סוני אריקסון והוא עושה רושם של מכשיר מאוד שביר ולא הכי נח... בקשר לסמסונג בכלל לא שמעתי עליו, אם למישהו יש משהו רע/טוב להגיד על אחד מהם ואם בכלל להשוות בין שניהם ולהמליץ לי אני אשמח מאוד כי עד מחר אני צריך להחליט זה משהו מהעבודה של ההורים שלי. עריכה: אני יכול לבחור גם את הnokia 3120. גם עליו אין לי מושג אשמח אם מישהו יגיד מה כדאי ולמה.
לי יש סוני אריקסון K530i הוא נפל לי מהכיס כמה פעמים (כולל בזמן נסיעה על אופניים על אספלט) והוא עדיין עובד מצויין. אני מטעין אותו פעם בחצי שבוע עד שבוע-(וגם אז מספיק שעה וחצי עד שעתיים). וגם לא מסובך להתקשר דרכו או לשלוח SMS (תכ'לס זה 2 הדברים הכי חשובים בסלולרים מבחינתי). לגבי הנגן-האוזניות שמגיעות איתו סבבה ושומעים טוב את המוזיקה דרכן. כדאי לך לקנות אותו הוא לא הכי מתקדם אז זה אומר שאתה יכול למצוא אותו במחיר מעולה אין לי מושג כמה-הוא אצלי קרוב לשנה ואני אחליף רק עוד שנתיים-שלוש (תלוי מתי תיגמר העסקה של הקיבוץ).
לסוני אריקסון אם כבר יש תפריט לא נוח. המכשירים האחרונים של סמסונג לא רעים בכלל. יוצא לי במסגרת עבודתי להתעסק הרבה עם סלולרים. אני יכול להגיד שהסוני אריקסון הוא כמו כל סוני אריקסון אחר בדור השלישי, ואני אישית לא מת עליהם. לגבי ה3120, מכשיר פחות מתקדם משני הראשונים. אני לא מאמין שהוא יהווה כזה שדרוג עבורך. ואם כבר נגענו בנוקיה, אז לדעתי אין על הממשק שלהם.
כמובן שאין על נוקיה, מס' 1. אני ממש לא אוהב את המכשירים של סמסונג ממה שראיתי אצל החברים שלי. לעומת זאת, ממה שראיתי אצל החברים שלי עם הסוני אריקסון וגם משל אחי הסוני אריקסון לא רואה את סמסונג.
דבר ראשון אני לא יודע לאיזה דיון להכניס את זה אז שיהיה טוב אז ככה כמו שכולכם (או שלא יודעים) פלאפון משיקה בקרוב (ינואר) את הדור החדש הלא הוא HSDPA אותה רשת בה משתמשים כיום אורנג' וסלקום . אז הסיפור שלי הוא ככה ביום שני דיברתי עם נציגה משירות לקוחות (*166) שאמרה לי שללקוחות פלאפאון מצפה הפתעה בדמות פלאפון שיכנס לארץ שיהיה יחודי לחברה את דגם המכשיר היא כמובן לא נתנה עכשיו האם מישהו יודע במקרה מה הוא המכשיר או שיכול להיות זה עבודה בעניים ואם אכן כן אז השאלה הגדולה נוקיה או סוני אריקסון (או משהו אחר...) ?
רשימת המכשירים אשר יושקו ברשת החדשה: http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=215995 והמכשיר ששאלת עליו הוא C905 של סוני אריקסון.
חבר'ה אני צריך עזרה קטנה ממכם. חיפשתי וחיפשתי פלאפון שאני יכול לרכוש, עם דגש גדול על פומית. אחרי חיפושים רבים בסוף החלטתי ללכת על נוקיה 6267. העניין הוא שאני בחברת אורנג' (וכך גם כל חבריי ) והמכשיר כרגע נמצא רק ברשת סלקום. האופציה שחשבתי עליה היא קנייה של המכשיר בלבד באינטרנט או בכל חנות אחרת שאתם מכירים שמוכרת רק את המכשיר עצמו, ופשוט להעביר אליו את כרטיס ה SIM שלי. צריך המלצות לכאלה שכבר עשו את העניין הזה ויכולים להמליץ לי על חנויות שבהן הכי זול לקנות פלאפונים, חברות שיש אותן במספר מקומות בארץ, וכו' וכו'. אני פשוט די חדש בעניין הזה. נ.ב ממליצים בכלל על הפלאפון הזה?
פלאפון פשוט למדי, מערכת הפעלה זהה ל6280 או 6288 המוכר יותר. הממשק הרגיל נוקיה. אם חשוב לך נוקיה ופומית, אתה יכול ללכת על הנוקיה 6600 פולד (Fold) שהוא קצת יותר קטן מ6267 וגם כן בעל אותה מערכת הפעלה וממשק, והוא למיטב ידיעתי מושק באורנג'.
היי חברים, במידה ולא ציינתי זאת בעבר, רק שתדעו- תפקידי הוא מנהל מכירות בסלקום. אם אתם צריכים איזושהי חוות דעת, או כל עזרה מסוייימת אני כאן כדי לענות על שאלות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx