אתה מתכוון ל iPhone? כן,מכשיר חביב ביותר שמצדיק את מכירו (האמיתי) מה שיש לך בארץ זה עולה כפול בגלל הייבוא האישי. אבל אומרים שלאט לאט הבועה שלו מתפוצצת ומתגלה שישנם בשוק מכשירים לא פחות טובים. אחרי הכל זה מוצר של אפל וזה מותג אבל לפעמים זה שיש על מוצר מדבקה של מותג לא הופכת אותו לטוב יותר.
תודה טוקסין. כמובן, אייפון. הראש שלי היה במקום אחר לגמרי כשרשמתי את זה. עוד מכשיר שעולה כאפשרות טובה הוא נוקיה 5610, שעליו שמעתי רק דברים טובים ויחסית הוא גם לא יקר מדי (1200 ש"ח). מישהו כבר ניסה? עוד מכשירים חביבים של נוקיה (ולמקרה חירום גם של סוני אריקסון) יתקבלו בברכה.
לא להאמין הטימטום נפל לי הפלאפון באוטובוס. התקשרתי אליו ועונה לי אחד, כן הטלפון אצלי, אמרתי לו שים את הטלפון אצל הנהג\במרכזית, הוא אומר לי לא אני אביא לך אותו בלה בלה אין בטריה. כמובן שלא שמעתי ממנו יותר
מישהו יודע אם קיים מכשיר הקלטת שיחות לניידים של סוני אריקסון??? (יש מכשיר כזה לטלפון, אבל אין לי טלפון בבית ובכל פעם שאני צריך להקליט שיחה אני מתרוצץ בחיפוש אחרי טלפון או נוסע במיוחד להורים).
הוקפץ הדיון בעקבות הממצאים האחרונים. כולם אוהבים להאשים את הישראלים בהתמכרות לפלאפון (לא שבעולם המצב פחות חמור) וזה מראה כמה אנחנו נמצאים עמוק בתוך הבועה שלנו ולא רואים מה קורה מסביב (למשל זורקים את האוזניות, עלוני ההדרכה ושאר האביזרים הנלווים ה"לא חיוניים" מיד אחרי שקונים את המכשיר וכד'). אני באופן אישי מדבר עם ספיקר (כשהשיחה היא חשובה ואין אנשים נוספים באיזור). אנא שתפו את דיעותיכם בנושא.