אם ליהיא זוכה צריך להקים ועדת חקירה, מי לעזאזל מצביע לה? עד שאני לא יראה בעיניים אני לא יאמין. אופי חרא, גוף עגלגל ופרצוף מגעיל מתחת לטונה איפור ושיער מחומצן, תורידו לה את האיפור והשיער ותקבלו את הכפיל של יגאל. ג'קי או נופר צריכים לקחת את המיליון.
אפשר וכמובן שזאת הסיבה. חמישייה גמר חלשה מאוד לעונה חלשה מאוד. זה פשוט מצחיק להשוות אחד מהם לאלירז או לשפרה. ג'קי חייב לקחת, כל אחד אחר יהיה בושה לעונה ההזויה הזאת.
שקוף שנופר תיקח, והאמת? היא אולי הדיירת היא כריזמטית וראויה שנשארה. סיוון בלוף, לעמיר אין ביצים, ג'קי עושה פוזות למצלמה וליהיא? ליהיא סתם מדהימה מדי.
איך נתנו לפרידה ללכת, איזה גמר עלוב. סיוון הלא רלוונטית, עמיר הדוחה, נופר הבהמה, ליהיא המעצבנת וג'קי הסמרטוט. במקום אלעד, פרידה, ליעוז קיבלנו את המכה הזאת.
הריעו לשמש העולה! איזו אנחת רווחה שיחררתי מפי כשארז אמר שהפיינליסטית החמישית היא - ליהיא גרינר. השמחה שלי מאופקת, למרות שאני יודע שהרוב כאן, אם לא כולם, קיוו להדחתה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx עכשיו כולי תקווה שהקולות בין שני הזוגות הנוספים יתפצלו ושמסמסי פרידה וליעוז יצביעו לליהיא, מה שיתכן וימקם אותה גבוה. רוב המשפחה של ליהיא מתגוררת בארץ, אפילו אמא שלה שהתה כאן (ותמשיך לשהות בגלל הגמר) בשבועות האחרונים. בן דוד שלה, יחד עם מספר חברות וידידים עשו וממשיכים לעשות לה פירסום גדול באיזור השרון והמרכז: סטיקרים, שלטים, חולצות... יש לה תמיכה ענקית גם מהארץ וגם מאל.איי וביחד זה יוצר כוח. רק לראות מול מי היא עומדת: נופר - וולגרית וטינופת סרוחה שחושבת שהשמש זורחת לה מהתחת. ג'קי - דיסלקט שהאינטרקציה הטובה ביותר שלו בבית האח הגדול היתה עם חפץ דומם העונה לשם סקולי. עמיר - זגזגן, אגואיסט ויהיר, זכה לתואר הדייר הכי צבוע בעונה השלישית. סיוון - אין צורך לפרט. כמו שפרידה אמרה בריאיון ההדחה שלה: "ליהיא היא הרע במיעוטו", או בקיצור: ס א נ ש י י ן ▬ ל מ י ל י ו ן http://up351.siz.co.il/up1/4lzwuntrxunw.Xxx
לא מבין מנין הזלזול. לפי מה שהבנתי, הוא מאוד פופולארי בדרום תל אביב. אולי אין לו את כמות ההצבעות של פרידה וחמשת הפיינליסטים, אך אלו שסימסו לו בהחלט יכולים להוות השפעה.
אני האמת כבר 3 שבועות לא רואה, עצוב לי שליהיא המשיכה אבל אני דבק באמונתי-הכל היה מתכונן, שליהיא תשחק את המשחק עם אבירם ועתי, ככה תמשוך רייטינג, והם בתמורה ישאירו אותה עד הסוף. אולי אפילו למליון. זה פשוט הזוי מידי, למרות שהיא כ"כ מדהימה.... מבחינתי? סיוון. אבל היא לא תיקח בחיים.
איזה עונה מגעילה חחחח פשוט בזיון.. אנשים ריקים מתוכן הגיעו לגמר. דומיננטיים שעיצבו את העונה עוזבים ונשארו הלמלמים הנספחים - ליהיא הכלבה הרחרחנית של פרידה שתמיד הולכת אחריה,נובחת בהנהון ומקשקשת בזנב כשפרידה אומרת משהו שהיא מסכימה איתו. סיון שהשתחלה לגמר כמו נחש בלי להביע דעה כל העונה, בלי לעשות כלום פשוט מרתיח מזעם! הקשר שלה עם עמיר לא מעניין אף אחד ומעורר חלחלה. לראות אותה אומרת כמה שהיא שונאת את עמיר, כמה שהוא עושה לה רע ומאחלת לו שיצא ובאותה נשימה להתנשק איתו פשוט גועל נפש! אני מקווה שכשהיא תצא מהבית השכל קש הזאת תדע לענות על השאלות שישאלו אותה. היחידה שמגיע לה לזכות כשמסתלים על החמישייה היא נופר שנלחמה כל העונה ואין לה בעיות להביע את הדעה שלה. ממש הרע במיעוטו. אפשר גם לראות שהיא לא אהבלה כמו ליהיא וסיון, קוראת אנשים בצורה טובהף מתנסחת היטב, חדה. כל השאר פשוט כלום... לא עשו כלום העונה ולא עניינו את הצופים. שבוע מהגמר לא הולכים לדבר עליהם בכלל. אגב שמתם לב שכל מי שנכנס לסוג של זוגיות בבית הגיע לגמר? סיון - עמיר ג'קי - נופר ליהיא - עטי (צד אחד של מהזוגיות)