ה"קללות והבוטות כלפי נשים" שלו זה חלק מהקטע שלו וכל מה שהוא אומר בא בצחוק וגם רוב הדיירים בבית מבינים את זה, פשוט בשלב מסויים בגלל שהגימיק שלו כבר עבר מזמן ולא התייחסו אליו כ"גמד החמוד שמקלל" והתחילו לירות את הבן אדם המדהים שבו, אנשים התחילו לבקש ממנו להפסיק עם זה. וזו ההדחה המפתיעה והמפוקפקת של העונה(חוץ מדנה) בגלל שהוא פשוט בן אדם מדהים, נהנה ממתנת החיים שקיבל והשלים עם המצב שלו ובאמת באמת שהוא שמח בחלקו וכידוע-אין מאושר מאדם השמח בחלקו והוא מזמן כבר הרבה מעבר לגימיק והאמת שזה עצוב ורדוד שלא הבנת את זה מצפייה בתוכנית. לגבי ליהיא, דווקא בגלל האופי האמריקאי הזה שתיארו תגובה מעלייך, כל בן אדם בארץ שאני מכיר לא סובל אותה.
COME ON YOU GUYS, ההדחה הכי שערורייתית העונה שייכת לליאם המלכה, כשליהיא (who?) נשארה על חשבונה. סאנשיין בתגובה: http://up351.siz.co.il/up3/jhtynykwqjj0.Xxx
כמו שכל בנאדם שאני מכיר שונא את נופר כי היא פרחה. תלוי מי החברים שלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx מאמין שהעם דווקא מתלהב מהאמריקאיות הזו.
ההדחה של ליעוז מפתיעה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx ברוך השם. סיוון עלתה היום לגמר! דבר שיותר הזוי מכל העונה הזאת.
אני לא יודע אם סיוון תכננה את זה או לא, אבל יצא לה לעשות את הדבר החכם ביותר - להיכנס לתודעה ברגעים המכריעים של העונה. זה כמו להיכנס לכושר בפלייאוף ובפיינל פור בליגת העל בכדורסל. אז לא היה לה את המאזן הטוב בליגה ב'עונה הסדירה', אבל היא הביאה את עצמה לשיא הזמן המתאים. מקווה שהצלחתם לרדת לסוף דעתי.
מבין מה אתה אומר חלק גדול מזה נובע מהעובדה שהיא הצליחה להשתחרר מהקשר עם עמיר ולהיות דיירת עצמאית בבית ולא כלבלב שהולך אחרי עמיר ודנה. בכל אופן, לקראת סיום העונה הנה כמה מילים כל כך נכונות שנכתבו באחד הבלוגים, אני מסכים עם כל מילה ומזדהה לגמרי עם ההרגשה. העונה הזאת בניגוד לעונות הקודמות לא צלחה בכל מה שקשור לליהוק, אמרתי את זה כבר עשרות פעמים במהלך העונה, אין שיחות עומק, רגעי עניין, ריבי תוכן, רמת ההזדהות עם רוב הדיירים שאפה לאפס. וקיבלנו גמר גרוע כל כך.. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?...yid=1924753&r=1
אולי סוף סוף ליהיא תעוף? ליהיא, ג'קי ופרידה מועמדים להדחה. פרידה וג'קי חזקים מדי, לפי דעתי הם לא יעופו לפני הגמר, כך שליהיא נותרה. אם היא תעוף לפני הגמר זה יהיה הכי מתוק...
זה באמת טוב שסיון ונופר לא מועמדות ואני שמח מהשלישייה שהבטיחה את מקומה. עמיר ונופר בגלל שמגיע להם להיות בגמר וסיון בגלל שיש לה פחות סיכויים להגיע לגמר מול ליהיא מאשר לג'קי ופרידה. בקיצור, שלישייה טובה. מקווה כמובן שפרידה וג'קי ישלימו חמישיית גמר שלאורך העונה מכל ה-6 הכי ראויה.
אז היום ההדחה הקריטית והאחרונה של העונה הסדירה. רוב הסיכויים נוטים, לצערי, לליהיא, אך תהיה התוצאה אשר תהיה, אני שמח שגיליתי אותה דרך המסך. היא ללא ספק הדיירת שיצרה הכי הרבה עניין העונה, לטוב ולרע, בלעדיה זה לא יהיה אותו דבר. עצוב שאחת כמו סיון הצליחה להשתחל לחמישיה הסופית, זו תעודת עניות לתכנית ועלבון לאינטילגנציה. כמו גם עמיר האגואיסט הצבוע, שאולי בהישרדות היה מנצח עם האסטרטגיות שלו, אך כמובן שהתכנית שמביים חברו הטוב, יורם זק, בעדיפות ראשונה. וזה עוד בלי שהתחלתי לדבר על הדיסלקט והמופרעת, אמנע מלעשות זאת כדי לחסוך לעצמי עוגמת נפש. ההפקה, למען ההגינות והיושר, היתה צריכה לעשות הדחה קולקטיבית בשבת האחרונה, אך זה לא קרה ועקב כך קיבלנו פיינליסטית מיותרת בדמות מנתחת המוח. הבעיה היחידה של ליהיא (וזו בעיה מאוד גדולה) היא... שהיא מדהימה מדי! בשל כך, אנשים צרי עין מחפשים בכוח את הדברים השליליים, שמלווים בהמון מירמור על כך שהיא הגיעה עד לשלב מאוד מתקדם במשחק. כבר אמרתי שאני נהנה לצחוק על מספר משתמשים כאן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/196967_118280638246314_115490111858700_135250_834203_n.Xxx
תגיד אתה רציני? מדהימה מידי? ליהיא היא התגלמות של כל הדברים הרעים שאמרת על שאר המתמודדים, על זה שהיא אגואיסטית,צבועה וקצת מופרעת אני לא חושב שיש ויכוח. בנוגע לדסלקטית, בניגוד לג'קי לה אין אפילו תירוץ לחוסר התוכן ורדידות שהיא כל פעם מעלה לשיאים חדשים. אז אוליהיא לא דסלקטית, אבל אני לא חושב שהיא התגלמות האינטיליגנציה או העומק. אני אשמח מאוד אם היא תיפול היום, למרות שלזכותה יאמר שבניגוד לרוב החבר'ה שם היא יודעת לצחוק גם על עצמה ולא רק על אחרים.
טוב ו... ליהיא עלתה לגמר ופרידה הודחה.. לא יאמן שליהיא הפכה להיות הפייבוריטית שלי לזכיה. (אולי ג'קי ביחד איתה )