טלוויזיה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏22/10/03.

1. Charlton Member

שאני לא כמוך שופט בן אדם לפי ההשכלה שלו אלא לפי אופי הבן אדם וגם לא אכפת לי אם הוא עובד בזבל.
    היא עד לפני שבוע זיינה את המוח כמה שאמיר חרא והיא שונאת אותו והיום היא מתנשקת איתו. איזה עקרונות, תענוג.

2. xavi6 Member

מה הקשר להשכלה? אז היא חרא של בנאדם, בלי מוסר, בלי עקרונות. זה אומר שהיא טיפשה? לא. זה אומר שהיא חרא של בנאדם בלי מוסר בלי עקרונות ובלי עמוד שידרה. לא שאין לה מוח.

לא אכפת לי מה האופי של הבנאדם, אני פשוט חושב שהיא אינטילגנטית וחכמה. וזה באמת נכון.

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/11
  3. Charlton Member

לא ראיתי ממנה כ"כ הרבה פנינים של חוכמה ואינטליגנציה.
    כל שיחה עם פרידה לדוגמא, כל מה שיש לה להציע הוא להגיד על כל מילה שלה "נכון".
    יש אנשים שיגידו שהיא לא ראויה אפילו לחקור מוח כי אין לה מוח, אז כמו שאתה רואה אני לא הולך כ"כ רחוק וסאחה שיש לה השכלה לא הופך אותה ליותר טובה מאף אחת

עריכה:

על מה בדיוק אתה מבסס את הדעה שלך שהיא אינטליגנטית וחכמה, אם אפשר לדעת?

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/11
  4. xavi6 Member

על סמך זה שהיא פאקינג חוקרת מוח בנאדם. זה כמו שתשאל אותי על סמך מה אני קובע שלוחם בסיירת מטכ"ל הוא חזק מנטלית ופיזית. או על סמך מה אני קובע ששחקנית פורנו מצליחה היא כוסית.

5. Charlton Member

הא, אוקיי.

6. Charlton Member

לפי השמועות, המועמדים להדחה הם:
    נופר, ג'קי, ליעוז ופרידה

7. דנידין Member

8. johnnie walker Member

חשבתם שכבר שמעתם הכל? רגע, חכו לזה:

http://e.walla.co.il/?w=/6/1802972
    :aaarofl:

ערוץ 24 שוב מגדיר מחדש את המושג "פאתטי".

9. xavi6 Member

לא אהבתי את לי עוז בפרק האחרון. בקצרה. היציאה שלו שמה פרצוף כזה שונה, פרצוף מתנשא שחצן שאעלק מאיים. מי אתה בכלל?!

10. הרצליה Member

הוא אידיוט בלתי נסבל, "סטנאדפיסט" שלא הצליח לגרום לי לחייך במשך שלושה חודשים אפילו פעם אחת.
    אני כל כך רוצה שהוא יעוף מחר ושלא נצטרך לראות את הפרצוף שלו יותר.

11. oFiRzZz Member

דווקא ליעוז הוא הפייבוריט שלי ואני לא מבין מאיפה בא פרץ השנאה הזה כלפיו בשבוע-שבועיים האחרונים..

12. הרצליה Member

לא צריך להיסחף, פרץ שנאה? פשוט רוצה שהוא יעוף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.

קח לדוגמא את הסיבות שהוא העמיד את ג'קי להדחה בשבוע שעבר, מתאר אותו אחד לאחד.
    קח לדוגמא את ההתנהגות שלו ברגע שהוא ויתר על הסטנד-אפ ועל מה שיצא לו מהפה ברגעים האלה, בתכלס יש לו במה לעשות סטנדאפ כל יום במשך יותר משלושה חודשים, הבנאדם פשוט לא מצחיק!

בלי לעמוד לאף הדחה משמעותית הוא כבר ממליך את עצמו כל הזמן לכוכב העונה הזאת, בתכלס הוא קיבל פחות זמן מסך בערוץ 2 מסיוון דרור שעפה אחרי עשרה ימים.

ליעוז הביתה :aaaprot:

13. xavi6 Member

ההתנהגות המגעילה הזאת כאילו שהוא ילד כיתה ג' שלוקח בכוח את תפקיד "מלך הכיתה". "אני יעשה ממנו כזה מסכן, אני ארד אליו כל הזמן, שהוא יתבייש להראות את פרצופו". למה מי אתה בכלל? שאלעד עשה משהו כזה דיברת? זאת צביעות. אעלק "כל הזמן אני משחק אותה בבית בננה אבל אתם לא מכירים אותי", יאללה, הראת את פרצופך המכוער ומה שיש מתחת לזקן והשיער, והסטנדאפיסט בשקל שרוצה להיות בסדר עם כולם.

14. FreakinMoney Chelsea Fan

אני דווקא מחבב את ליעוז בתור דייר, נכון שהוא הגזים בתגובה שלו במשימה הקודמת והיו לו התפרצויות לא במקום, אבל אם מסתכלים על השהות שלו מתחילת העונה אפשר להגיד שמדובר בדייר מצחיק (אותי הוא כן מצחיק, והאופן שבו הוא מספר סיפורים גם כן משעשע), הצבע שהוא מוסיף לבית זה השטותניקיות שלו, הוא אחלה גבר,הוגן, עומד על שלו (הריבים בתחילת העונה עם האחיות על טיפשותן), אי אפשר להגיד שהוא טיפש כמו דיירים אחרים שעדיין נמצאים בתמונת הגמר. אגב אני בטוח שאם לא היתה לו חברה בחוץ, היינו רואים אלמנט אחר של ליעוז שבו הוא נכנס לקשר רומנטי עם אחת הדיירות. אולי סיון אולי ליהיא, בהחלט יכלה להיות סיטואציה יותר מעניינת ממה שהוא מספק לנו עכשיו. הן כבר אמרו יותר מפעם אחת שהוא "חתיך הורס".. לפי דעתי הוא אישיות צבעונית ובהחלט מגיע לו להגיע לחמישיית הגמר בהתחשב בדיירים שנשארו כרגע.

לצערי המאבק על ההדחה יהיה כנראה בין ליעוז (הפייבוריט שלי), ליהיא וסיון. בתקווה שאחת הבנות תעוף מהבית.

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

כאחד שראה כדורגל בשבועיים האחרונים ולא ממש מעודכן במה שקרה בבית...מה עשה ליעוז שהיה פייבוריט הכי גדול ואדם שלא אמרו עליו מילה רעה לזה שהיום כולם מהמרים עליו שיצא ומלכלכים עליו?

אני אישית די נגעל מנופר אבל לצערי היא בדיוק מה שבנות 12 מפגרות שמסמסות אוהבות ודרכה לגמר סלולה...הלוואי ופרידה תזכה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/3/11