טלוויזיה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏22/10/03.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ילד וראיטי שאוצר המילים שלו מסתכם ב - בגלה (בייגלה), חוסר ודאות וחצי קלאץ'. פתאום הוא נפתח עם כל הפוזה שלו, רק בשבוע האחרון התחלתי להצדיק את ההתנהגות של יגאל כלפיו, לאחר שחזר מספרד. אחד ממשתתפי הראליטי היותר אוברייטד מבחינת אהדת הקהל.

2. Igi Member

על איזה פוזה אתה מדבר, בקטע שהראו שהוא צועק על נופר? כי אם זה נראה לך פוזה, אז לגמרי לא קראת נכון את המצב. זה הדבר הכי נכון שהוא יכל לעשות באותו רגע-בתור הבן אדם הכי קרוב אליה כרגע בחיים, לצאת עליה בצעקות ולהעמיד אותה במקום כדי שבאמת תבין שהיא מדברת ועושה שטויות שהיא מצטרפת לדמגוגיה הזו של מירב. ובכלל נופר גם יצאה עלובה בקטע הזה, יותר מדי חושבת על ההצבעות שלה.

ואם שכחת גל, יגאל גם התחרט והתנצל בפניו, למרות שהוא באמת התלהב יותר מדי מאז שחזר אבל הבין שהגזים ונרגע אז הכל בסדר...

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

קראתי מעולה את המצב וראיתי את הקטע בלייב, חתכו את שאר הדברים של ג'קי שאמר:
    "אני שם על כל מי ששם (sham) זין... ככה (הלך לכיוון הסורגים ועשה תנועה של זיון)"

מה הוא מתנפח? כל הפרסים שקיבל גרמו לו להתלהב יתר על המידה, הוא ממש לא יותר טוב מהאחרים, שלא יטעה.

4. Igi Member

כנראה שמבחינתך קראת מעולה את המצב, כי מה שבאמת קרה זה שהוא "התנפח" בשביל נופר,לתת לה כאפה ולהעיר אותה בצעקות שהיא צריכה להפסיק לחשוב על מה שהקהל והאנשים יחשבו, כי אם כבר נתנו להם את ההזדמנות והם כבר הלכו לכל הפינוקים אין שום סיבה שהיא תתחיל להתייפיף ובכך גם לדפוק את החברים שלה. אז כן, הוא באמת צריך לשים זין על מי שבחוץ בקטע הזה. והוא לא כדי להראות איזה גבר הוא או מה שאמרת. כנראה התרגלת לראות אותו הולך עם עז בידיים ומדבר לעצמו, אז פתאום כשהוא עושה את הדברים הכי נכונים בזמנים הנכונים אתה מסתכל עלזה אחרת.

5. xavi6 Member

כל הבית הזה חרבנה, צבוע ודוחה חוץ מאלעד, לי עוז ונופר. כולם פשוט חארות. רק הם אומרים את האמת בפנים, והם לא צבועים. יותר מזה הם לא מרצים לכולם על חוסר צביעות כשהם בעצמם צבועים, כמו למשל גברת פרידה שתעוף כבר אינשאללה. איזה טיפוס מעצבן.

ג'קי צדק דווקא בקטע ההוא. אפשר לחשוב שאם עמיר והזונה היו שם הם לא היו הולכים למסאג'. חרטה ברטה. זה המשחק, תשחקו.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

יש הבדל בין "לשים זין על מי שבחוץ" לבין לצעוק את זה וליצור מהומה על לא מאומה בטון מזלזל. לא רציתי לעשות את ההשוואה אך הוא מזכיר לי את ילדי הוראיטי שרק מחייכים ומקבלים פרסים, להם יש סיבה טובה, לא לו. גם ספרד, גם מתנה מתחלפת (התמונה עם בר) ובנוסף אימו הגיעה לבקר, מה הפרס הבא? כשנכנס לראשונה לכלא כאסיר, שאר האסירים התחילו לחקור אותו לגבי בחירת האסיר שיהפוך לסוהר, התחיל לבלף סיפור, שבו הילה יוצאת המרשעת, כנראה שקל ליפול עליה, נו טוב, ככה זה כשאתה מושפע מהתנהגותה של האירנית.

אני בעד למגר את הגועל, פשוט כך. אם זה היה תלוי בי, הייתי שם את "בגלה" ובטיטו המתחסדת בתוך צינוק, אך לצערי, מי שמנהל את העניינים מפלרטט בכל הזדמנות אפשרית עם הפרחה, שמרימה את קולה, לעתים קרובות, כדי להרגיש צודקת.

מה השעה עכשיו?
    "חמש ועוד חמש... רבע לשתיים"

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/11
  7. Charlton Member

igi אתה מגן על ג'קי רק בגלל שאתה מכיר אותו ואתה לא באמת אובייקטיבי
    עזוב אותך שטויות, הבן אדם הזה בלוף אחד גדול
    הוא יודע טוב מאוד שהעם מטומטם וכל ילד או ילדה מושפעים יתלהבו מההתנהגות המפגרת שלו, כל הנאום לאומה, כל הלקסיקון של החצי קלאץ' וכל החרטה שהוא מנסה לחקות את אלירז עם האחונה וכל המילים האלה, סתם מושפע שעושה רוח ופוזות למצלמות ובלי טיפת שכל.

לאף אחד לא מגיע לזכות, כל התמודדים פח
    גם לגבי ליעוז, הבן אדם הזה יודע לשפוט אבל את עצמו הוא לא שופט כ"כ, מי שרואה ויודע ואני שומע מאנשים שרואים האח הגדול בטלוויזיה 24 שעות הוא גם רכלן לא קטן.. אז גם הוא לא איזה להיט
    וגם אלעד לא כי הוא סתם שקט, יפה שהוא מעביר מסר אבל הוא נמנע מכמה שיותר ויכוחים ולפעמים לא מציג יותר את מידי את הדעה שלו ומעדיף לשתוק. וזה הסיבה למה הוא גם לא יקח.

8. FreakinMoney Chelsea Fan

ללא ספק הפרק האחרון היה הפרק הכי טוב עד עכשיו מבחינת עריכה לפחות.
    כרגע הפייבוריטים שלי לזכיה הם פרידה, אלעד וליעוז. הם הכי אמיתיים, בלי חארטות, מעניינים (כל אחד בדרכו הוא). כל השאר הם סוג של פרווה, גירסא נחותה של מתמודדי העונה הקודמת.. ג'קי הוא גירסא נחותה של אלירז. עמיר של סער. סיון של איילה. נופר היא ערסית מגעילה אין מה להוסיף עליה יותר מדי. וכל שאר המתמודדים גם לא ראויים לציון כי הם רק תפאורה לשחקנים הראשיים, שהם השלישייה שציינתי בהתחלה.

לגבי ההדחה אני אעדיף שמירב תעוף. אבל זה לא שלהילה יש משהו יותר טוב להציע לנו כצופים.. טוב אולי קצת יופי.

9. JR-Riquelme Member

פרידה זה הדבר הכי דוחה שיש לטלוויזיה להציע בימינו

10. Charlton Member

לראות את ג'קי מעמיד להדחה זה פשוט עצוב.
    כמה הבן אדם פשוט ילד וראיטי בדיבור שלו, מה הוא נכנס עם סקולי לחדר אני לא מבין? מה הוא מדבר כמו מטומטם? ואיך הוא משחק למצלמות
    מי ששולח sms ליצור כזה הוא פשוט הזוי.

11. avdz7 Member

12. Charlton Member

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מאתמול בערב:
    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/180422_1893598384726_1384549576_3919811_2989536_n.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

גילוי עריות בפורום?

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

היא חצי טריפולטאית וחצי פולניה, אין לי לא טריפולטאים ולא פולנים במשפחה המורחבת שלי, אתה מוזמן לחשוב מה שבא לך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx