ויותר מזה, אם מאוד בא לי או למישהו אחר אפשר להראות את הקטע הזה לרשויות בארצות הברית, נכנסים לכלא על דבר כזה.
אתם נהנים להעצים כל דבר שנוי במחלוקת שקשור אליה, דומני שאתם ניזונים מזה, שיהיה לכם לבריאות. אבירם, שהצטייר כצדיק, עשה אותו דבר, אבל עליו לא עושים עליהום כי הוא "טלית שכולה תכלת".
מה הקשר בין השתיים? לא עושים עליו עליהום כי הוא לא מתמודד בתוכנית, אין ספק שהוא עשה אותו דבר אבל איך אתה משווה בינו(שהוא סה"כ מישהו חיצוני הוא לא קשור לעונה ואף אחד לא זוכר אותו כבר) לבין ליהי?
ג'קי: לא הזדהית איתו? לא היה לך עצוב?(על אלעד) ליהיא(צוחקת): היה לי עצוב. היה לי עצוב לראות שהרגליים שלו לא מגיעות לרצפה(כשהוא יושב על הספה בחדר של האח). מעניין אותי מה גל יכול להגיד כאן כדי להצדיק אותה.
שאתה קטנוני. היא יורדת עליו גם בפרצוף שלו, קוראת לו: גמד סתום, קטנצ'יק, קרציה, ילד מניאק... וגם הוא יורד עליה: שמנמנה עם סנטר כפול ועוד. כרגיל היא תמיד יוצאת ה-רעה, מבחינת רוב צופי התכנית באייסוקר, לא נורא, התרגלתי לעליהום הזה. עריכה: מקווה שמירב האגוצנטרית המסריחה תעוף לקיבימינט, אם זו תהיה נופר (הפרחה מהזן הדוחה ביותר) אני אשמח מאוד, אך הסיכוי שזה יקרה קלוש.
ליהיא דוחה, מגעילה, צבועה, בוגדנית, שרמוטה, דו-פרצופית, ארסית, אגואיסטית ושוב שרמוטה, אין ספק דמות הריאליטי השנואה ביותר שיצא לי לראות, אני לא מבין איך היא נשארה בבית עד עכשיו.
לאף אחד לא ברור. אתה יודע מה אבל הכי מפחיד? שכשהיא תצא היא אשכרה תחשוב שרוב מדינת ישראל אהבה אותה בכל ההדחות.
מירב - הביתה! כי על צביעות משלמים. פתאום! היא לא רוצה מסאז' אחרי שהם כבר הלכו. שתיקח תרגליים שלה ותחזור הביתה על טיל... גבולות עלק, נו... בטח כשזה על חשבון הילה המהממת מבפנים ומבחוץ שאני מת כבר שתיפתח יותר. פרק מאד מרגש. 2 הרגעים הכי גדולים שנתנו לי צמורמרת העונה קרו היום... אחד כשג'קי צעק על נופר דברים כל כך נכונים, זה היה מרגש בטירוף איך שהיא הבנה את זה ובכתה. הבן אדם פשוט תותח. הקטע ה-2 היה כשסיון יצאה על עמיר. סוף סוף אהבתי לראות את ההיתנהלות והדיבור של של סיון שהפסיקה, לבינתיים, להיות חלשת אופי ופתטית. היה מאד יפה שהיא אמרה לו "אתה לא ראוי לבחורה כמוני,אה נכון שכחתי שאני מחזיקה עקום את המזלג...", יצאה תותחית. מצד שני אני לא מצליח לשנוא את עמיר בניגוד בערך כל מי שאני מכיר... פשוט אני רואה שמתחת לכל ההיתנהגות המתנשאת והפוזה שהוא מנסה לשדר כן יש טוב לב ודאגה לאנשים שסביבו אבל כל היציאות והפוזה שלו גורמים לאנטיגוניזם. גם הקטע עם פרידה היה בערך הקטע הכי מרגש של העונה וחבל שהפסיקו...אני מניח שהפרק הבא יהיה הכי מרגש שיהיה. וכמובן שהיו גם רגעים מפגרים כשליהיא ממשיכה לשבור שיאי טיפשות בטלוויזיה ובריאליטי בפרט, חלל ריק מאחורי הראש הגדול. אני שמח שההפקה הראיתה את הטיפשות הלא נגמרת שלה.
"בעייני גולשי אייסוקר" אתה חי בסרט טופמן, כי בעייני כל הארץ היא לא זונה... היא נשארת בתוכנית אך ורק בגלל שהיא מושכת עניין ואנשים שאוהבים את היצור הזה כמוך מסמסים לה היא שורדת, אבל תכף היא תיפול. בדבר אחד אני מסכים איתך- מירב בטיטו יצור תככן רכלן ופשוט מעצבן, הביתה וכמה שיותר מהר
igi- לא מבין את ההתלהבות שלך מג'קי. סתם עילג שלא מעביר שום מסר, הוא לא מצחיק והוא די טמבל שמשחק למצלמות... באמת עונה חלשה, אין לי אף פייבוריט.. אולי פרידה אולי..
אני לא בטוח שהיא תיפול צ'רלטון, הדיירים כבר לא חושבים על להצביע לה כי שכחו מה שהיה עם אבירם. גם אני האמת כבר פחות שם לזה חשיבות, אלא יותר לצביעות ולטיפשות. מה שבטוח שאם היא תגיע לגמר היא לא תיקח, כי בגמר אנשים כבר חושבים באיזה ערכים ובן אדם הם באמת מאמינים ובקטע הזה הסיכויים שלה שואפים ל-0.