טלוויזיה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏22/10/03.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אחלה, זה בדיוק מה שאני אומר, וציטטתי אותך מקודם כי העלת את זה בהודעה שלך (שלא תשנה דיעה), ולא כי הדברים מופנים אליך שאתה מנסה לשנות דיעות.

רשמתי את זה כי לקחתם את זה רחוק מדי, אחרי כל תוכנית נהייתה פה אנדרלמוסיה שלמה של בלבולי שכל, הגיע הזמן שזה יפסיק, כל אחד ודעתו.

2. Igi Member

גל, אני מדבר בשם עצמי אבל אני מאמין שגם בשם רוב המשתמשים האחרים כשאני אומר שלא מנסים פה לשנות את צורת החשיבה שלך כמו שאתה לא מנסה לשנות אף אחד, אלא מגיבים יותר על התגובות שלך שמוגזמות כמו שאתה בעצמך אמרת. אני אישית חושב שפשוט מתנהל פה דיון כמו בכל נושא אחר בפורום.
    זה שהוא מגיע לפעמים למקומות שהוא פחות ראוי להגיע זה כבר משהו אחר, אבל אני לא רואה משהו פסול בזה שלאנשים בא לדבר/לחפור פה על הפייבוריטים ועל כל מה שנראה לנו יפה ומגעיל אחרי כל תוכנית.

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/11
  3. הרצליה Member

נגמרו ימי החסד, ביום רביעי היא עולה על הגריל וביום שבת היא עפה משם.
    יחד עם עתי, אמן!

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

די ברור שההפקה השאירה אותה בשביל זה...אין מצב שהיא קיבלה יותר קולות מליאם, כנ"ל פרידה...

אבירם יצא גבר אחושרמוטה. אני לא קונה את השטויות של ליהיא לרגע...זונה, ורק שתדע שכל מה שהיא עשתה בבית רק הוציא לה שם רע, ואבירם למרות מה שקרה, דווקא יצא גבר, לדעתי גם הוא שמח שהוא לא נכנס, למה הוא יצא הכי טוב מכל העניין וגם האנשים בישראל רואים אותו בעין יפה, ואם הוא היה נכנס זה היה מתקלקל איכשהו, למרות שלדעתי אם הוא היה נכנס מההתחלה, יש מצב שהוא היה יכול להגיע רחוק...

5. xavi6 Member

גם אני מקווה שההפקה לא תשאיר אותה שוב ושוב. אין אחד במדינה הזאת חוץ מגל שאשכרה אוהב אותה. הבחורה היום ירדה לרמת צביעות שלא תיאמן. כמה הצגות. היא רואה אותו בחוץ, היא אומרת "שיבכה, טוב שהוא בוכה, גם אני בכיתי הרבה". היא רואה אותו בפנים, הבכי יוצא לה, היא מתנצלת ואומרת שטעתה. רק בכי, שהיא מתנצלת, משקרת שהיא לא הייתה מתחתנת איתו (הם חיפשו אולם והיו עם טבעת, ראבאק, על מי את באה לעבוד? על גל?) שום מילה על זה שהוא גרם לה לבכות שנתיים, פחדנית. איך שהיא יוצאת מהשיחה איתו, הוא נהפך לגורילה מזוכיסטית...ללא ספק, בחורה אמיתית וכנה.

http://up351.siz.co.il/up1/dztrt5ojhmei.Xxx

גל, באמת, אתה עוף מוזר. מי דיבר פה על מאכלים שהופיעו בכולבוטק? מה הקשר? מה אתה רוצה? הבחורה פרק אחרי פרק מוכיחה שהיא זונה, שהיא דו פרצופית, שהיא צבועה, ואתה כמו טטלה דופק את הראש בקיר וחוזר על אותה מנטרה. זכותך לחשוב ככה, נכון, וסביר להניח שלא משנה מה נגיד ומה ליהיא תעשה-אתה תחשוב שהיא מלאך מושלם ואמיתי, אבל זה לא הופך את הדעה שלך ללא הזויה. זה רק הופך אותך ליותר אטום, שגם אם ליהיא תבעט לך בפרצוף אתה תגיד שזאת ליאת. איך מקס פעם אמר? אם בנאדם אחד אומר שאתה שיכור, תתווכח. אם בנאדם שני אומר שאתה שיכור, תבדוק. אם בנאדם שלישי אומר שאתה שיכור-אתה שיכור.

הילה? אני כבר מאוהב. בחורה עם בייצים.

נערך לאחרונה ב: ‏30/1/11
  6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מה אתה דוחף את המאכלים בכלבוטק? הכנסתי את זה כדוגמא לתגובה שלי ללירן, למה לערבב בשר וחלב? אל תנסה להוציא אותי שה תמים מכל הדיון הזה, אני לא יואב (עם כל הכבוד). מעולם לא חשבתי שהיא מלאך מושלם ולעולם לא אחשוב כך על בן אדם. לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו, בעיניי היתרונות שלה בלטו יותר ועדיין בולטים מהחסרונות (עזוב, אל תגיב לזה). לא ניסיתי אף לא פעם אחת לצאת ה-צודק, בשום הודעה שלי, אמרתי את מה שהיה לי להגיד וידעתי להודות בטעויות שלי (כמו עם אבירם). מבחינתך הדעה שלי הזויה, אני רואה בה כמשהו מאוד לגיטימי, הכל בעיני המתבונן.

ליאת? דיירת חדשה שלא שמעתי עליה?

אגב, להגיד בכזו וודאות שהיא בטוח לא קיבלה יותר אסמסים מליאם זה מאוד מגוחך לטעמי, אפשר לחשוב שליאם היא איזו מולטי טאלנט שהנוכחות שלה היתה בין הדומיננטיות בבית, בחייכם, אין לי ספק שסימסו לליהיא יותר ממנה. מה שכן, בהדחה של יגאל היה משהו מסריח, למרות התיעוב שלי כלפיו, הוא לא מסוג המתמודדים שמודחים על ההתחלה, אין חיה כזו.

7. xavi6 Member

יש לה כולה 2 יתרונות. 2 חלקים בגוף. והם זהים.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנין לך? לא תמיד הם זהים. ראית פעם סרט עם פאם גריר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

עד"ן (עמיר, דנה ונופר) זו אולי החבורה הכי דוחה שנוצרה בריאליטי הישראלי.

היהפוך כושי את עורו? יהפוך, התהפוך נופר את עורה? ועוד איך תהפוך! לא שכחתי את החודש הראשון, בו היא העמידה להדחה שבוע אחר שבוע את דנה וליאם, פתאום היא החברה הכי טובה של זו שעושה מ-א' עד ת'. צבועה מארץ הצבועות וערסית עם פה ג'ורה. דנה (השטן בהתגלמותו) תככנית שמחפשת אש ואם עמיר היה שוקל את האגו שלו במשקל, היה יוצא פתק - נא לעלות אחד אחד.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/11
  10. הרצליה Member

יכול להיות שהיא יצאה קצת צבועה כאן אבל כל מילה שלה הייתה בינגו!
    בינגו!

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

נשאר מישהו במדינה שלא יודע שבן זוגה של דנה הוא מלך חיי הלילה של תל אביב? אני מאוד אופתע אם כן.
    מתי הפלסטיק המהלכת הזו תעוף לאלתר? כמה שפחות רעל יותר טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/11
  12. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

כן . השפוים שבעם אלו שלא נדבקו בלראות את הזבל הזה .

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/1/11
  13. Igi Member

גל, תפסיק להיות כ"כ מלודרמטי אם אתה לא יודע את ההגדרה המדויקת של צביעות. צביעות בין היתר זה להראות לבן אדם מסויים שהכל בסדר ואז ללכת ולרכל עליו מאחורי הגב ודברים דומים, כמו הערכים של החברה שלך שם שאתה כל כך מתחבר אליה.
    בעולם האמיתי זה מאד הגיוני שבן אדם, בחיים האמיתיים, לא יתחבר לבן אדם מסויים בגלל שהתחיל בחבורה מסוימת ולאחר מכן יבין שהחיבור ההתחלתי המאולץ לא באמת היה אמיתי וישתדל יותר להכיר אנשים אחרים. אין פה שום קשר לצביעות.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לצביעות יש כמה פרשנויות, אחת שמעמידה את דנה בחודש הראשון בטענה שהיא לא מתחברת לאנשים מסוגה וכעבור מספר שבועות הופכת לחברה הכי טובה שלה זה בעיניי צביעות. זה קרה ביום של המטוס (תרגיל יחצ"ני של ההפקה בהשתתפות יגאל בתפקיד הכרוז), כנראה שנופר הרגישה שיש לדנה גב חזק של מעריצים ונצמדה אליה. ערסית מהזן הדוחה ביותר, מעיין חודדה תמימה לידה.

זה לא בייגלה, זה דג מלוח!

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/11
  15. Igi Member

לא, אין לזה כמה פרשנויות. צביעות, זה לשדר כלפי חוץ משהו שאתה לא מאמין בו, או בקיצור לשקר. תשאל את ליהיא.
    לגבי נופר, זה שבן אדם לא התחבר למישהו בהתחלה, לא אומר שזהו נגמר הסיפור הם לא יכולים יותר לדבר בחיים ואם הם כן בסופו של דבר ימצאו שפה משותפת הוא שקרן. כמובן שבגלל שהיא הטיחה קצת אמת בפני חברה שלך אתה מרגיש צורך עז להגן עליה והמותקף התורן, אחרי ליאם שהנחש ניסתה להרים עלייה חרם והארוס הנבגד, היא כמובן נופר ותנסה להמציא כל דבר כדי לחזק את הטענות שלך נגדה(שרק לפני שבוע לא הייתה לך בעיה איתה חוץ מזה שהיא עצבנית).
    ולגבי הפרק, קצת משעמם. זה מעולה שנופר התווספה לרשימת הדיירים שהתעמתו עם השפלת רוח הזו על ההתנהגות הצבועה והמגעילה שלה, אבל היא הייתה צריכה להתנהל טוב יותר ולא להגיב את חלק מהדברים שהיא הגיבה והיא גם הבינה והצטערה על זה, אבל זה המרוקאיות והעקשנות שבה ואין מה לעשות... אני גם חושב שהן לא יצאו בסדר עם פרידה, אבל בסדר.