טלוויזיה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏22/10/03.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. Igi Member

גל, לא שאפשר לקחת את הדעה שלך ברצינות אם הפייבוריטית שלך בבית היא ה-0, אבל בגלל שהיא סוג הבן אדם שאתה מעריך אין שום סיכוי שתעריך את נופר, שהיא הבן אדם היחיד בבית שבאמת אמיתי לעצמו עד הסוף, יש בה כל כך הרבה אופי ותוכן ופנימיות מרתקת(לא סתם ג'קי כל כך נמשך אליה) ובלי משחקים מפגרים וריבים מתמשכים ילדותיים. אני גם מת על הבגרות שלה ורואים שהיא בן אדם רציני ובוגר ויודעת איך להסתדר בחיים, קצת פרחה אבל במעודן וגם חכמה.. אישה מאד חזקה ויפה ומבחינתי יש בה כל כך הרבה פלוסים וכ"כ קצת מינוסים שהיא פשוט הורסת. הלואי להכיר אחת כזו באזרחות. ד"א, אני גם בטוח בזה שהיא אהודה מאד בחוץ ע"י הקהל של התוכנית שמחובר למציאות והיא בליינד מבחינתי לגמר עד שלא יקרה משהו בילתי צפוי. .

אני יודע גם שתגיב להודעה שלי "ממש תוכן, תוכן של פרחה קופה מגעילה" ובטח גם תעוף על איזו תמונה שנראית לך כמשהו מצחיק ולא פתטי לשים, כי מה לעשות שהשיטחיות שלך היא חסרת גבולות ואתה לא מצליח כנראה לזהות את הבן אדם שמאחורי המסיכה שהוא מנסה לשדר שם.

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/11
  3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

אתה באמת משעשע, מה סוד הקסם שלך?

לדעתי בחורה שלא יודעת להשתלט על עצמה היא לא נעימה לסביבה, מסכים שלגילה היא יחסית בוגרת, אך זה לא אמור להוסיף לה נקודות זכות. אין יום שהיא לא הרימה את הקול שלה, ג'קי הפך לקורבן הקבוע שלה ועליו ברוב הפעמים היא מוציאה את העצבים, אף על פי שלא עשה לה דבר. היום בצהריים כשהאח הגדול אמר לכולם להתרכז תוך 30 שניות בסלון כדי לראות את הקליפ שלהם עם הבובות, נופר ישנה, למרות האזעקה שהושמעה היא המשיכה לשכב במיטה והתעוררה רק לאחר שקראו לה מספר דיירים. כשהגיעה לסלון, האח הגדול הכריז שבשל הפרת החוקים של הבית (הוא כמובן התכוון לנופר ואמר זאת מפורשות לאחר מספר שניות) הקליפ לא יוצג בסופו של דבר, עמיר התעצבן וזרק מילה באוויר על כך שמרבים לזלזל בחוקי הבית, נופר כהרגלה פתחה עליו פה ג'ורה כמו שרק היא יודעת. כעבור כמה שעות הם חזרו לדבר, אבל לא יתכן שכל פעם (עם דגש על כל פעם) זה יחזור על עצמו. אני ממש לא חושב שהיא מפלצת, שלא תהיה אי הבנה, אך מכאן ועד לחמודה המרחק הוא גדול.

לדעתי היא תודח קרוב לגמר ואם תגיע אליו היא תאלץ להסתפק במקום הרביעי שתפור עליה. זו השערה שלי כמובן, אני לא נביא וגם לא מתיימר להיות, בסך הכל בן אדם שטחי ועיוור.

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/11
  4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאן הפסקתי לקרוא. ליהיא כן יודעת להשתלט על עצמה ועל היצרים שלה? לא, להפך, כי אם כן אז היא לא הייתה בוגדת בבעלה בלייב מול כל המדינה עד שהתוכנית תסתיים גם אם היה לה משהו לעתי, בטח שלא שבועיים אחרי שהיא נכנסה לבית.

5. Igi Member

אז זה הכל? נתקעת על המילה חמודה? סתם זרקתי מילה כדי להדגיש שאני חושב שהיא אחד מהדיירים היחדים בבית שראויים להגיע שם לגמר. וזה שאתה אומר שזה שהיא בוגרת לא אמור להוסיף לה נק' זכות(עדיף לעשות סטריפטיז על השולחן) זו רק עוד דוגמה לשיטחיות ץ

6. Charlton Member

בקיצור למי שלא יודע
    אבירם וליהי נכנסו לחדר האח הגדול ל20 דקות לדבר
    אבירם הבין שכל הדיירים עומדים להצביע שהוא לא יכנס והתעצבן על ליהי(יש לזה שתי גרסאות, אחת שצעקו לו מבחוץ בזמן שהם היו בחצר שהדיירים לא יצביעו לו, או שליהי אמרה לו בשיחה)
    הוא השתגע וניסה לפרוץ לבית וביינתים במאקו החשיכו את השידור שם

7. Charlton Member

8. Charlton Member

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מאיפה הבאת את זה שהוא ניסה לפרוץ לבית? לא מצאתי על זה איזכור בשום פורום.

10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לתרום לחולי סרטן :aaarofl: אמרתי ואחזור שנית, שני מטרים של זיוף אחד גדול. זה מזכיר לי את ההכרזה של סער בעונה שעברה, שאם וכאשר יזכה הוא יתרום את הכסף לעמותה נזקקת כלשהי, כאילו שזה באמת היה קורה. תהיה בטוח שהיא מכירה את אבירם יותר טוב ממך, אז אל תשחק את עצמך מבין גדול כי אתה רחוק שנות אור מלהיות כזה. הוא רוצה לתרום? שיתרום לליאם, היא יותר זקוקה לזה.

שחם, בבעלה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx יאמר לזכותה שהיא הלכה עם האמת שלה ועשתה מה ש"ארוסה הנאמן" עשה לה בעבר ויותר מפעם אחת. בן אדם שקורא לבת זוגתו "נבי", מלשון נבלה, הוא הנבלה הכי סרוחה שיש ביקום.

איגור, אתה מתכוון להמשיך לחפור? סגרנו על כך שאני שיטחי, סה טו, די לבחוש בשוקו.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/11
  11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאיפה לך שהוא בגד בה? כי היא אמרה?
    אני בטוח ב100% שלא סתם היא נכנסה לחרדה כזאת גדולה מאז שהיא ראתה שהוא נכנס, אם הוא נכנס לבית הדיירים יגלו איזה שקרנית היא והיא כבר התחילה להכין את הקרקע(כל הזמן דיברה עליו כעל בן אדם רע ועכשיו אומרת שהם יאהבו אותו כי הוא מצחיק), בקיצור אתה קרוב משפחה שלה כנראה או כמו שאמרתי קודם, לא יודע להבחין בין טוב לרע.
    ניראלי מיצינו ת'דיון הזה לא?

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אני נוטה להאמין לה, אולי גם כאן מדובר באמונה עיוורת? היא אמרה אתמול: "אמא שלי ואחותי אמרו לי לא להתחתן איתו, אני מצטערת שלא הקשבתי להן", כנראה שיש דברים בגו. כמו שאתה לא יודע כך גם אני, אבל אם אני, כצופה, צריך לבחור צד אני כמובן בוחר בה. הדיון כבר מזמן הגיע לנקודת מיצוי, אך בכל פעם מגיע משתמש נוסף וממשיך לשפוך רעל כלפיי. האחרון שבהם עוד איים עליי (גיבור גדול) ואחד המנהלים מחק לו את התגובה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/1/11
  13. xavi6 Member

אחשלי, שוב, עושה רושם שאתה פשוט מתקשה להבין ובכוח מנסה להיאחז בדעה שמה שהיא עשתה זה בסדר. גם במידה והוא בגד בה לפי שהם התארסו, ברגע שהוא הציע נישואים והיא הסכימה-זה לא אומר שבגלל שלפני כן הוא בגד בה, יש לה זכות לשכב עם אחרים. זה עדיין בגידה. מה היא אמרה לו "כן, אבל עם *" וכשהוא שאל אותה מה הכוכבית היא אמרה "בגלל שבגדת בי לפני ההצעת נישואים, אני מסכימה, אבל אני אזדיין עם אחרים". אתה עד כדי כך דביל? הרי אפילו החבית שלך נפל לה האסימון וקלטה מה שהיא עשתה ושזה לא בסדר בכלל ושהיא פשוט דרכה אליו.

נ.ב
    אתה אומר כל מיני דברים על הבנאדם, אתה יכול לבסס את זה? אני אשמח להוכחות שהוא ככה קרא לה, אשמח להוכחות שהוא באמת בגד בה וכו' וכו'. אין הוכחות, לעומת זאת יש הוכחות שהיא הייתה מאורסת לו, ויש הוכחות שהיא הזדיינה עם מישהו אחר בזמן שהייתה מאורסת לו. לך לדיון על אלוהים לפני, תעשה שיעורי בית מה זה הוכחה, עובדה, ומה זה השערה או אמונה (לדוגמא אם ראית ראיון של האחות חבית, או אימא חבית שאומרות שהוא ככה קרא לה ושהוא בגד בה וכו' וכו'-זאת השערה, אמונה, אי אפשר באמת לדעת)

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לא, אני לא יכול לבסס את זה. שמעתי את ליהיא אומרת את זה אתמול לעתי ושוב, אני נוטה להאמין לה. אתה לא צריך ללמד אותי מה זה הוכחה, עובדה, השערה או אמונה, אני יודע טוב מאוד. אז אולי לא ניסחתי את זה עצמי בצורה הנכונה. אני משער, על פי מה ששמעתי, שהוא בגד בה לפני ולכן קשה לי לרחם עליו ולראות את המעשה שלה כחטא גדול. מאוד חשוב לי מה קדם למה, אני אחד שמייחס לזה חשיבות. אני שונה ממך בצורת החשיבה, אל תצפה שכולם יחשבו כמוך, כל אחד אינדיבידואל בפני עצמו.

נווה, אני לא קרוב משפחה שלה (לצערי), פשוט בוחר לראות את הדברים בצורה שונה ממכם, אתם צריכים להשלים עם זה.

15. xavi6 Member

אז בעיקרון אתה אומר לי מה ששיערתי. אתה מאמין שאם גבר בוגד בחברה שלו לפני שהם התארסו, זה אומר שאחרי שהם התארסו-זה בסדר מהצד שלה לבגוד בו. סבבה, הבנתי. סימתי את הדיון שלי. חלק מעדיפים להיסתמך על עובדות, וחלק על השערות. ליהיא בחורה מאוד אמינה, אפשר להבין מאיפה הביטחון שלך שמה שהיא אומרת באמת נכון.