אני תמכתי בה מהרגע הראשון ואמשיך לתמוך בה, לא מעניין אותי מה אתה והשאר חושבים עליה. כואב לכם לראות מישהו שחושב בשונה ממכם? אם כך כדאי שתצאו מהקופסה. ההפקה יצאה כזו קטנה ומגעילה בכך שהכלילה את אבירם בין חמשת הדיירים החדשים, הם ימכרו את אמא שלהם בשביל רייטינג. קווים אדומים של חוסר אנושיות נחצו לפני מספר שעות, לראות את האפס הכי גדול שנראה על המסך מאז המצאת הטלוויזיה מחייך ואומר להילה: "זו פשוט טלנובלה" רק ממחיש את דעתי עליו, בן אדם קטן ותעב פירסום. יאללה, שיחזור ל-LA ויפה שעה אחת קודם.
אלוהים, אני כבר לא יכול לסבל את הזונה האמריקאית, לא רק שהיא מכוערת ובא לי להקיא כל פעם שאני רואה אותה והדיבור המפגר שלה עם האנגלית והעברית, אתמול שהיא בכתה ועתי פשוט היה בשוק, כל כך שמחתי... שניהם בוגדים, לא מתביישים, הוא לוקח אשת איש והיא כאילו מזדיינת עם עתי במקלחת כשהטבעת אירוסין על האצבע שלה. פשוט בושה, בחורה מאורסת שוכחת הכל בגלל שהיא חרמנית ורואה מישהו שמוצא חן בעיינייה אז זהו, שוכחים הכל? בחורה מגעילה, פתאטית, חסרת אופי וחסרת עמוד שדרה, רק שתעוף משם כבר, לא יכול לסבול אותה. גם פרידה מעצבנת, היא רק מחרחרת ריבים ומחפשת צעקות, היא משגעת את דנה בכוח ומחפשת אותה, שתעוף כבר. גם ג'קי מתחיל לעצבן, יש לו קטעים שהוא פשוט עושה את עצמו מטומטם או שהוא באמת מטומטם וזה האיש שפייבוריט לזכות... אלוהים ישמור, זה אומר הרבה על המדינה שלנו. בנוגע לאבירם - ההפקה החליטה החלטה חשובה מאוד ובמקום לשבור שיאי רייטינג שבוע אחר שבוע, הפ הולכים בקטן כי עם אבירם היה נכנס, כל תוכנית היה פשוט פיצוץ, אף אחד לא היה מוותר על התוכנית, אבל משום מה ההפקה ויתרה על זה ואין ספק שזו החלטה מפגרת וגם פחדנית. אין מצב שאבירם ייכנס כי כולם שם מפגרים, חושבים שליהיא עשתה נכון שזרקה זין על הארוס שלה והלכה להזדיין עם עתי, חבל מאוד שהם מתכחשים למציאות וחיים בבועה שלהם. מפגרים. דבר אחרון - הבחורה של עמיר מוצאת חן בעייני... והגרמני הזה נראה מוזר מאוד אבל מאוד.
הארוס של ליהיא יצא ענק ד"א בכניסה שלו. כמה שעתי מפחד ממנו, כשהוא עבר ליד המסך הגדול הוא עשה איזה תנועה לעתי ועתי קפץ ואז התחיל למלמל משהו, אם הוא נכנס באמת שהעונה הזאת שוברת שיאים. הסיכוי היחיד זה שההצבעה תהיה על פי "מי רוצים שייכנס" ולא להפך, וגם אז הסיכויים קלושים כי "במקרה" כל מי שהיה מצביע בעד שהוא ייכנס הלך(יגאל, ליאם, התאומות, יורם הפרובוקטור). הסיבה פשוטה, וזה שאם הוא נכנס אז ליהיא, עתי וכנראה גם פרידה יפרשו, ואין אף אחד שמונע מהם את זה, כי בחוזים שלהם שם אפשר לפרוש כמו שבנצי פרש ולדעתי היה עוד מישהו בעבר.
מי שרואה עכשיו ערוץ 20, רואה את ליהיא בתור השטן. סוף סוף תפסו אותה עוקצת אנשים מאחורי הגב ועמיר ודנה יוצאים עליה וליהיא פשוט התחרפנה והתחילה לצרוח ואמרה שהיא אוהבת לשנוא אנשים. עתי מנסה להגן עליה אבל עמיר ודנה פשוט אוכלים אותו בלי מלח כי כל הדברים שלו פשוט תירוצים. סוף סוף חושפים את ליהיא במיטבה, השטן במיטבו, בטוח יראו את הריב הזה ביום שבת ואז כולם יראו את האמריקאית המפגרת האמיתית.
יש בועות גדולות בעולם. הבועה של אוהדי ברסה הייתה במקום הראשון, אבל אתה לוקח בגדול. ללא ספק. אתה בחור הזוי. אתה מברבר על קווים אדומים שנחצו, הבחורה מזדיינת בטלויזיה, כשהיא מאורסת, עם בחור אחר שהיא בקושי מכירה. ואתה מדבר איתי על אנושיות וקווים אדומים.
בדרך כלל הגברים נוטים להיות קצת יותר סלחנים אם זה גבר שמשאיר מאחור את החברה מאשר אם זה להיפך ואז אתם דורשים לצלוב אותה בכיכר העיר, צבועים. למה לא הכניסו את החברה של סער בעונה הקודמת? היא גרה איתו באותה דירה, ההבדל לא כזה גדול. אין ל"ענק" טיפת כבוד לקשר שהיה בינהם ולכן הוא כל כך רצה להכנס לתוכנית בכדי לקלקל לה, הוא מקבל "אוסקר" על העמדת פנים של מסכן, כמעט 2 מטרים של זיוף אחד גדול. בא לי להקיא על העליהום שעושים עליה ועל הלבנת הפנים שנגרמה לה ע"י ההפקה העלובה. אתם צודקים, אני חי בבועה ואתם מציאותיים, אני טיפש ואתם חכמים, מי אני ומה אני מבין? למה רע גורלי? אתם, האספסוף הזועם, נפלתם על בן אדם שחשב ועדיין חושב קצת אחרת ממכם. אתם מזכירים לי חבורה של חולדות שמתאבדות על חתיכת גבינה אחת, אבל שזה לא יפריע לכם, תמשיכו בשלכם.
פקה פקה פקה, בלה בלה בלה. אף אחד לא אהב את סער, גם הוא לדעתי נטו של ההפקה רק בשביל ליצור קונטרה לאלירז. בסופו של דבר חמודי, אתה לא סתם מיעוט, ואתה באמת עיוור וטיפש. אם כבר מדברים על הבדלים, יש הבדל ענק בין להיות מאורס לישהו עם טבעת על היד לבין להיות חברה שלו. יש גם הבדל גדול בין נשיקה פה ושם, לסקס במקלחת כל בוקר... חושב קצת שונה מאיתנו. כן, בעולם שלך ושל ליהיא זה בסדר גם להזדיין עם מישהו אחר מלבד בעלך\אישתך. ואם רבתם לפני שעה על מי יוריד את הזבל-זה ללא ספק מצדיק את הבגידה! אז הרשה לי לחזור לוויכוח ההתחלתי בנינו-אני מאחל לך שתהיה נשוי לאישה כמו ליהיא. אולי תצליח לגרום לה לאורגזמה...
לא התייחסת לשורה הראשונה. אם במקום ליהיא היה בחור וארוסתו במציאות היתה "הנבגדת", לכאורה, היית מגיב באותה צורה? אני מוכן להשבע לך שלא. חוסר השיוויוניות הזה הורג אותי, אבל בסדר, כבר סגרנו שאני העיוור ואתם אלו שרואים את התמונה המלאה, 100%. בוא לא נסחף, אוקיי? אני לא מצדיק בגידות בכללי, אך במקרה הספציפי הזה לדעתי הוא הביא את זה על עצמו ואני לא מתכוון לחזור על הסיפור, זה גם לא רלוונטי. אני אשמח לאישה כמו ליהיא, לגרום לה אורגזמה? אין צורך, בשביל זה יש את הג'ט של הג'קוזי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
מה השורה הראשונה? אמרתי לך שכולם שנאו את סער. מי פה אהב את סער? הוא לא היה מאורס, יש הבדל גם. אם סער היה מאורס והיה שוכב עם איילה, תאמן לי שהכעס היה מופנה גם עליו. אתה נהנה לשחק "באם", זה לרוב המשחק של מי שטועה ודעתו הזויה, אז הוא פונה לטיעון "ואם א' ב' ג' ד'". אבל בשביל זה המציאו את התשובה ואם לסבתא היו גלגלים... בטח שלא תחזור על אותו סיפור, כולנו שמענו אותו. אמרת שהם היו בסכסוך לפני ההצעת נישואין בלה בלה בלה ולכן זה בסדר לבגוד בו בלה בלה בלה. בשורה התחתונה, הוא לא הצמיד לה אקדח לבלונד ואמר לה להגיד כן.
:aaatv: :aaatv: :aaatv: חחחחחחחחח זה מזכיר לי את התוכנית הזאת שמנחה מראה סירטונים פתטיים מהאינטרנט וצוחק עליהם...מתאים ל"איכותית" חסרת האישיות הזו להיות שם. וסוף סוף נופר החמודה הזאת יצאה עליה בפרק אתמול על כל הריכולים המגעילים שלה - מה לעשות, בן אדם שאין לו שום דבר במוח או בפנימיות שלה יתחיל לרכל על אחרים. לגבי הפייבוריטים, ג'קי הוריד מהמניות שלו לדעתי. אלעד לדעתי יזכה, למרות שאני יותר אוהב את נופר. דרך אגב, אבירם גבר, אבל רואים שהוא כולו מבולבל ולא יודע מה לעשות עם המצב הזה. הוא מעדיף לדבר איתה בבית ולא ליד המצלמה(שמעתי אותו היום מדבר על זה), בניגוד לזנזונת שלו לשעבר שהעדיפה לבזות את המשפחות שלהם וממסד האירוסין לעיני כל הארץ.
xavi6 - הזכרתי בכלל את סער בהודעה האחרונה שלי? לא זכור לי. אם זה היה מצב הפוך וגבר היה, לכאורה, בוגד בארוסתו לא היית פוצה פה, אבל כשזו בחורה אז צריך להשפיל אותה ולגרום לה סבל, אתה יותר שקוף ממים. השורה התחתונה האמיתית היא שהאפס הזה, העונה לשם אבירם בן-שושן, קיבל את מה שמגיע לו, הבעות פניו לא עשו עליי רושם. המרדף אחר הפרסום מוביל אנשים למקומות ממש מכוערים. ▬▬▬ נופר? חמודה?! http://img42.imageshack.us/img42/8096/stupidpeople.Xxx אם יש צדק העונה ליעוז יזכה, היחיד שמגיע לו, אך לצערי אין סיכוי שזה יקרה.