החמישיה הקאמרית? אתה משוגע? איך אתה יכול לאהוב דבר כזה? חצי שעה מערכון ובסוף הפאנץ' לא מצחיק... לא מבין אותך.... אולי הקומדי סטור.. אבל החמישיה הקאמרית? תגיד לי אתה מרגיש טוב? מ.ק. 22 זה אחת התוכניות היותר טובות שנוצרו מהכאילו-אנשים שחיים פה.
אני מגלה איפוק עכשיו על הדבר הזה. זו הייתה השוואה מעליבה. קומדי סטור צוחקים כמו מטורפים בגיל 7-8, היום רואים את זה כמערכון של חצי שעה בלי פואנטה (מצחיקה). החמישיה הקאמרית פעם הייתה הומור גבוה מאוד בשבילנו, אבל היום כבר אפשר להבין את הדברים עם קצת שכל. ברור שילדים בגיל שהיינו בתקופת הזוהר של החמישיה לא הבינו מה זה to smaller the hashpala (אחד החזקים!!) אבל היום אפשר לצחוק ולהזכר במציאות שעליה נכתבו המערכונים לפני שנים.
עזוב, ישראלים דפוקים ולא מצחיקים (חוץ ממ.ק. 22 ולא אכפת לי מה ראול אומר!!). אני נשאר ברמה של סימפסון, סאות'פארק ופיוצ'רמה(מתפלא איך זה לא עלה פה בדיון..). פשוט זה ההומור שאני הכי מתחבר אליו, והכי מצחיק אותי.
מ.ק היא תוכנית האימפריה הראשונה בישראל מאז "זהו זה!" ו"ניקוי ראש" (קירשנבאום אדם גדול שסלל את הדרך לסאטירה והומור בישראל בימים שאנשים לא רצו לשמוע ביקורת או סאטירה פוליטית). "הגשש החיוור" זה גם מיתולוגיה. אבל החמישיה הקאמרית? -בדיחה.
זה לא סותר. הקומדי סטור מציגים את ההומור הכי ילדותי בהיסטוריה ש להטלויזיה. מה שלא מפריע להם להיות הדבר השני הכי מצחיק בהיסטוריה של ישראל (והנה הבאתי את עצמי לנקודה אליה רציתי)... אחרי פלטפוס. אין משהו יותר מצחיק שנעשה בישראל מאשר יצירת המופת של תומ"ש וחבריו. ארתור, נזכר בימים שהומור היה הומור.
דומינו? ריפ-אוף עלוב של הדבר האמיתי. חוץ מלהוציא את אדיר מילר ואסי וגורי לא היה שום דבר טוב בנושא. ארתור, הגזמת...
אוקי אז המשך העונה ה8 פורסמה באתר סאות פארק הרישמי רשימת הפרקים הם : October 27 - Episode 808 November 3 - Episode 809 November 10 - Episode 810 November 17 - Episode 811 לאחר הפרק של ה- 17 בנובמבר, סאות פארק תצא לחופשה קלה בגלל חג ההודיה, בפרק שאחריו ישודר פרק קלסי של סאות פארק, ואחריו המשך הפרקים. December 1 - Episode 812 December 8 - Episode 813 December 15 Episode 814 לאחר הפרק 814 סאות פארק תצא שוב לפגרה קלה בגלל הכריסמס ודיברי השנה החדשה. לאחר מכן סאות פארק תחזור עם העונה ה9 !!! מתי שהוא בפבואר רוט סוף