טלוויזיה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏22/10/03.

1. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואת עתידו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועדיין, לא צריך להסתייג מהז'אנר כמו שיש להסתייג מהמוצרים שמוכרים לנוער.

יודע מה, אני אפתח בגילוי נאות - אני רואה "מיכאלה", ולא מתבייש בזה.
    נכון, זה לא מאתגר אותי בשום אופן כמו דרמות פסיכולוגיות למיניהן (שאני רואה) אבל לפעמים, ובעיקר אחרי יום ארוך בצבא, צריך לשים את המוח קצת בניוטרל.

יותר גרוע הקמפיינים הירודים שעושים כדי להשתמש בכוח הקנייה של הנוער. בזה שמציגים לו מוזיקה כעטיפה חיצונית שזה ההיפך הגמור ממוזיקה, ובעיקר שמכתיבים לו את סדר היום חבורה של מפיקים תאבי בצע.

3. robson Member

כדי להוסיף דלק למדורה, רק תראו מי גיבורי התרבות של הנוער היום?....
    המורדים, בריטני וכריסטינה אגילרה, כל מיני אפסי היפ הופ למיניהם, רוני סופרסטאר ועוד הרבה חלאות מסוגם.....
    כשאני הייתי נער מוזיקת פופ הייתה דוראן דוראן ומודרן טולקינג....שתגידו עליהם מה שתגידו הם עולים עשרות מונים על בריטני ספירס.
    הנוער של היום לא יודע מי זה בוב דילן, הקלאש או סקס פיסטולז...הם אוכלים את החרא הארגנטינאי במקום לראות סדרות מופת בריטיות.
    מי שאשם לפי דעתי בהדרדרות התרבותית הזאת הם ללא ספק קברניטי ערוץ 2. אני לא רואה ערוץ 2 גם אם ישדרו שם את החתונה שלי בפריים טיים....

4. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק! פעם היה צריך להיות מוכשר בטירוף (בוב דילן) והיום צריך להיות גמד בלונדיני יפיוף עם יחצנות נכונה ולהיות "משוגע" ואני מתכוון בדיוק להגדרה של משוגע שדודו טופז ניסה לשוות לעצמו כשניסה להוסיף לעצמו עוד קצת רייטינג- אחד שעושה דברים "משוגעים" כמו להראות את התחת לנוער החולוני למשל...

רובסון, סחתיין על הזכרת הקלאש... רוק דה קאסבה! :aaa021:

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיון כמעט לחלוטיין מיותר.
    העובדה היא שחלאה גזענית כמו דודו טופז מקבל זה כמעט עשור את הרייטינג הכי גבוהה בארץ.
    זה לדעתי אומר הכל.

6. robson Member

תגיד לי משה?
    הוא לא היה המשיח של דימונה?... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
    פשוט אחד האנשים הבזויים ביותר שהעם היהודי הוציא...{והוא הוציא לא מעט...}

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי המוזיקה, אני חייב להסכים.
    אני חושב שהמפנה הגיע ממש בסיום שנות ה-90, שדווקא היו מלוות במוזיקה מצויינת. אני חושב שהפופ עד שנת 99 היה מצויין לרבות, היו יוצאי דופן אבל הייתה איכות, הייתה מלודיה.

היום אני שומע זמרות כמו ביונסה ואני שואל "איפה המוזיקה בזה?", שלא לדבר על ההתקרבות הפאתטית לטכנו של נערות הליווי ספירס, אגילרה ומדונה. גם קיילי מינוג לקחה צעד אחורה. ג'סטין טימברלייק הוא סתם אפס שחושב שהוא שחור. היווצרות הפופ-ראפ של נלי, 50 סנט, אשר ודומיהם מקרבים את התעשייה לסגנון הירוד הזה. הפופ היום הוא זוועה. כבר לא שומעים את המוזיקה, רק את הקופה רושמת.

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

זיווגים המצויינת עכשיו בערוץ 1, אל תעיזו לפספס!

עריכה:
    איזה סדרה מעולה, איזה פרק נהדר היה היום..הרעיון הזה שכבר היה פעם או פעמיים בעונות הקודמות מוכיח את עצמו כל פעם מחדש, אני מניח שהמוכר חנות ספרים(אוליבר?) יהיה המחליף של ג'ף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx .

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/04
  9. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יודע שיש מחר מילאן-לאציו, אבל מי שלא רואה מחר ב- 21:45 בערוץ 10 את הספיישל על בר רפאלי (לכבוד השער בספורטס אילוסטרייטד, כבוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx ) לא מכבד את עצמו...

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

יש מחר אחלה ערב בטלוויזיה, ביס פלוס יש את "משפחה בהפרעה"(מישהו רואה אותה פה מלבדי?) הגאונית ואחריה "מחלקה אלטרנטיבית" עם שרה קלארק (?) מ"זיווגים" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx שהיא דרמה-קומית מצחיקה ושווה צפייה וגם מחר יש את בר ככה שהוידיאו יעבוד קצת.

נערך לאחרונה ב: ‏25/9/04
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ראיתם בטריבונה? מי שלא ראה פיספס...

אש אש אש שא, פשוט מה שהלך שם זה דבר גדול...

אין על התוכנית הזאת.

12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנצל גם את הבמה הזו להכריז, שבין כל הריאליטי העלוב, הסדרות הרדודות והסדרות שיצאו לחופשה, יש גם איכות - "חלום אמריקאי", שבת, 19:45. התכנית היחידה בטלוויזיה שאני לא מפספס. חובה לכל מי שאוהב דרמות טובות.

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אם כבר הריאלטי הטוב ביותר חוזר ביום שבת בעשר בערב ואני מדבר על העונה התשיעית של הישרדות בערוץ יס וויקאנד.

14. ליהי Member

מה שהולך בארץ מבחינת תוכן טלוויזיוני באמת עצוב.
    אני מוצאת את עצמי מזפזפת בין הערוצים שנים ולא מצליחה לראות כלום יותר מחמש דקות בלי לקבל את הסעיף. דברים שאני עוד איכשהו רואה הם ביפ (גם,רק בגלל סאות'פארק), BBC PRIME (שם יש דווקא המון תוכניות איכות, מהולבי סיטי הגיאונית עד אליסטר מקגוואן שהוא אליל, ובוא לא נשכח את הסדרה עם השם הכי ענק בתולדות הטלוויזיה: two pints of lager and a packet of crisps), ולפעמים שידורי ספורט מפראנס 2. פה מתחיל ונגמר הרומן שלי עם הטלוויזיה.

מיכאלה? "השיר שלנו"?- במילה אחת: טפו. יצא לי לדבר עם אחת השחקניות של אחת התוכניות האלה,והיא אמרה לי,וזה ציטוט:"לשחקנים בישראל אין מה לאכול. הסדרה הזאת הפכה לקאלט,וידעתי את זה לפני שנכנסתי לזה. מה,לא תקחי"?
    המפיקים של החרא הזה יודעים מראש שלא משנה מה הם ימכרו לנו,אנחנו נקנה. גועל נפש.

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יכולתי להסכים איתך יותר.

הבעיה היא גם בסדרות הרכש. היה רק את ערוץ שלוש, (ביפ לוקח קצת חומרי קצה שאף ערוץ לא ייקח, או סתם שידורים חוזרים, מה שבטח לא מונע ממנו להיות הערוץ הכי טוב בטלוויזיה), וכשערוץ שלוש ירד מנכסיו, ערוץ 2 היחיד שקפץ על זה, ואין דבר יותר מעצבן מלראות אי.אר (ערוץ 10), בנות גילמור (כנ"ל, אבל אני רואה בערך אחד מכל ארבעה פרקים, רק כשהארוחה המשפחתית מתאחרת), סופרנוס (כמה שאני אוהב את התכנית הזאת, בשעה שערוץ 2 שמו אותה, יחד עם אובר פרסומות מרגיז הפכו את הצפייה להרבה פחות מהנה), חברים - הכל נהיה פחות נגיש והרבה פחות מהנה כמו פעם.
    בארה"ב ז'אנר הסיטקום בגסיסה מתמשכת. אם טלנובלות זה חרא, ריאליטי זה חירייה. כי טלנובלות לפחות יש עלילה - רדודה, אבל עלילה. לריאליטי אין תוכן. נבוב, ריקני, טיפשי עד כאב. לא הישרדות, לא כוכב נולד, לא פרדייז הוטל ולא כל חרא אחר. נמאס מהבולשיט הזה, תפסיקו להפוך את הצופים למנווני שכל.