טלוויזיה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏22/10/03.

1. Ilan Member

יש לך בכלל יס. לא?

2. Diego Member

זה נכו.ן אבל זה מצחיק! חבל שהיום שלישיית דופה לא הופיעו הם הכי מצחיקים אני אומר שהם יקחו. אם לא הם אז צחי אריני. אני חושב שלבנאדם יש פוטינציאל אבל הוא די משתחצן הוא חושב כאילו הוא הכי טוב.
    נחמן בכלל לא מצחיק!

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום העלו שישה באמת ברמה גבוהה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    אבי עף, והיה מגעי לו, הוא היה כי פחות טוב מהשישה.
    גם אני עם שלישית דופה וצחי.
    ואני חייב לומר, כדאי לעקוב באופן יומי בערוץ הצחוק.
    היום פשוט נקרעתי מצחוק, כל תוכנית הרמה עולה ברמה.

4. Ilan Member

דיי זה כבר מגעיל כבר.
    כולם צחי צחי צחי.
    זה כבר לא משנה מה צחי יעשה- כולם יגידו שצחי היה מצחיק.
    יש לי הרגשה שאם הוא יגיד "אני כ"כ רזה שאני בעובי של עמוד חשמל" הוא עדיין יקח את המקום הראשון.

אני לא אומר שהוא לא מוכשר. הבחור באמת מוכשר,אבל זה מוגזם... אנשים מצביעים אליו בלי קשר להופעות שלו והולכים אחרי העדר בעיינים עצומות.

זה מזכיר את השחקנים האלה שלא משנה מה שהם יעשו על המגרש הם תמיד יחשבו לשחקנים גדולים שלא בצדק.

5. ג'רי בית הלוי Member

יש לי יס, אבל אני מדבר על מה שאני רואה בימי שישי..

לפי דעתי אבי עף בצדק היום, למרות שצחי המשיך להיות ממש לא מצחיק.

6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אבי עף בסוף? לא הצמד? יותר טוב... אבל שמעו כל עניין ההצבעה הזה לא נראה לי..החל מההצבעה של האולפן כלה באישה שלא צוחקת אף פעם(לא לא רואים שהיא שחקנית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ) וה"ציון המשוקלל" שלהם.

צחי ממש ממש לא מצחיק! אני מתערב איתכם כבר עכשיו שהוא מנצח ולוקח את התחרות הזאת, ההיא שעפה שבוע שעבר צדקה יש כאן משהו ממש מסריח , עזבו לא חשבתי שהוא יעוף אתמול אבל הנשואה ונוסבאום היו יותר טובים ממנו אתמול אז איך הוא זכה?

הכל מכור

7. שגיא Guest

זה ברור, בגלל זה גם צפוי שצחי יקח את הגמר. הרי הוא הצליח לקנות את שמו גם על ידי צופי ביפ וגם במספר דחקות (ולא מעט תנועות גוף) בהופעות שלהם. הנקודה היא שמבחינת כל המתמודדים שם, בו טמון הפוטנציאל הכי גדול להיות סטנדאפיסט הכי טוב, ולכן אני מרוצה מזה שהוא יזכה.

הפתיע אותי הציון הגבוה של מיכל, לא מגיע לה. אבי לוי סופסוף חזר לקרקע אחרי שבשבוע שעברה קיבל ציון גבוה מאוד. החמישיה בשבוע הבא תהיה חלשה בהרבה מזו של אתמול, אם אני צריך להמר על מי שיעוף אז זה יהיה או אורבך הדתי (שכן שלי!) או נחמן. טלי פשוט יפה מידי בשביל לעוף עכשיו.

8. zizou Member

אני מוכרח לציין שאתמול עשינו ישיבה של הקבינט שלנו - אני גל איתי ואג'יופור (אסף) בקאזה דל מרום בחיפה, וראינו את התוכנית ביחד. היה משעשע , היו קטעים שפשוט בכינו מרוב צחוק במיוחד בחלק של ארקדש טי.וי של יוסי וטירן, שהם ללא ספק ענקיים, ובושה וחרפה שהם היו צריכים לחיות מהיד אל הפה ובקושי רב מאוד שרדו, תודה לאל שיש אפסים מסכנים לא מצחיקים כמו אבי בשביל להעיף. ארקדש טי.וי היה פשוט ענק, אבל אני עדיין טוען שזה חיקוי זול של בוראט מהתוכנית הקורעת ללא ספק של עלי ג'י, כל צופי יס פה יסכימו איתי, ניצן ואחרים ...

במיוחד הקטע של איך אומרים בן של כלב בטורקית: גורים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

אני חושב שהטרויקה העיקרית היא בין צחי אירני שהוא ללא ספק כישרון, תחשבו על זה הילד בכיתה י"ב, עדיין קצת בוסר כמו שאומרים, אבל מפגין ניצוצות של מיומנות. אחרי זה יוסי וטירן, שכמובן יותר קל להם כי הם אחים והם שניים והם מתואמים, זה משאיר יותר מקום לגיוון קומי כזה או אחר, ונוסבאום הזה, שמזכיר ממש את המורה לשעבר שלנו להתעמלות, אבל הוא מקום שלישי.

רק רציתי לציין שבזמן האחרון יש ממש אחלה קונספטים לתוכניות טלויזיה חצי ריאליטי כזה.
    ואני גם מצטרף לדעה שהושמעה כאן שהבדיחות צפויות בדרך כלל... נקודה למחשבה כי אחרת התוכנית בכלל יכולה להיות שוס לא נורמלי...

9. שגיא Guest

כמה דברים:

1. חצי אירני לא בכיתה יב', הוא אמנם נראה קטן, אבל הוא בן 20, ובגלל בעיות המשקל שלו הוא שוחרר מהצבא. למען הדיון

2. אני בכלל לא בטוח שיוסי וטירן אחים (מבחינה חיצונית זה בטח לא נראה כך), לדעתי הם פשוט חברים שהחליטו להופיע ביחד. בקשר ליכולת שלהם להצחיק, במערכונים שלהם הם לא משהו, אבל ללא ספק הם צריכים לקבל את פינה באיזה תוכנית טלוויזיה שבה הם יעשו את הכתבים הטורקיים, זה גדול.

3. אבי נוסבאום, מבחינת כתיבת חומרים הוא הולך על אקטואליה, דבר טוב על פניו, הוא גם עומד טוב על הבמה ומבצע בהחלט לא רע, יש לו קטעים טובים יותר ויש טובים פחות, אגב, הכרטיס מסך שלי נקנה בחנות מחשבים בה הוא עובד (עבד) בכפר סבא, הוא היה המוכר, איזה מרגש.

10. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל, מאחר וראינו את התוכנית ביחד וגם דיברנו עליה תוך כדי ולאחר מכן אני מסכים עם דניאל ב- 100%. הוא גם שכח לציין שהיינו בהלם שהאישה הנשואה ששכחתי את שמה (פעם ראשונה שאני רואה) עלתה לשלב הבא וגם קיבלה 100 מהקהל בבית (אני מתאר זאת לעצמי כי היא קיבלה 78 באולפן וסופי 89...)
    הרי היא הייתה ממש ממש ממש ממש גרועה. אמנם הקטעים באולפן לא היו טובים מי יודע מה (רק צחי הזה היה טוב) אבל הקטעי רחוב של יוסי וטירן ושל צחי היו טובים מאוד. במיוחד הטורקים שבלול וטבלול או משהו כזה שהרגו אותי מצחוק. "מזל שאניגיי". אולי זה הצחיק אותי באופן אישי כי טורקית היא שפה שמשעשעת אותי במיוחד והמבטא שלהם היה ממש ממש מדויק.
    אני הייתי בטוח שהאשה תחזור לבעלה כבר אתמול כי היא הייתה אפילו יותר חלשה מאבי הזה (וזה לא היה קל). מה שכן, ואתם יכולים לצטט אותי, כמו ששי גבסו מושמע ברדיו גם בלי לזכות בכוכב נולד ושירי מיימון שם באקזיט, גם צחי הזה יהיה איפשהו בטלויזיה כשכל העסק יגמר גם אם הוא לא יזכה.

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אלוהים איזה חוש הומור מעוות יש פה לכמה אנשים, צחי אתמול היה רע מאוד באולפן וגם בחוץ הוא לא היה כזה מצחיק.. הכל מכור והוא יזכה. אני לא רואה אפשרות אחרת.

האישה הייתה די טובה אתמול וגם נוסבאום..השניים היו טובים (כל אלה יותר טובים מאסף וצחי המשעממים).

12. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

האישה הייתה טובה? אתה זוכר דבר אחד מצחיק שהיא עשתה? וגם ככתבת שטח היא הייתה עלובה ביותר.
    לא ראויה לציון הגבוה שקיבלה הכוונה. 100? היא הלכה ערומה הדירה שם?

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אין לי ביפ(מה לעשות יש יס) ואני לא יודע מה הולך שם אבל היא הצחיקה ואני בטוח שלא רק אותי יותר מצחי שהוא ממש חלש וגם בשבוע שעבר היה חלש.

כל תקוותי היא לסיום דומה לסיום של פרוייקט וואי שכן שם הפייבוריטה הפסיד בגמר במפתיע(וטוב שכך).

14. ג'רי בית הלוי Member

אני דווקא ממש לא הופתעתי שפיראס ניצח, אבל זה לא הנושא של הדיון.

לפי דעתי הכי מצחיק שיש הוא אבי נוסבאום, אבל יש לו בעיה חמורה בבניית המופע שלו. הוא עובר מנושאים לנושאים בלי חשבון(מהלך רע בפני עצמו, צריך לשמור על אחידות במופע סטנד אפ במיוחד אם הוא כזה קצר) ומה שהכי מפריע זה איך שהוא מקשר בין הנושאים. לדוגמה-"אתמול הייתי בים. אבל לא, שמעו, חומוס זה טעים". מה הקשר?!? אם הוא היה באמת טוב הוא היה בונה את הדקה וחצי האלו כמו שצריך והיה לוקח את צחי הדביל בקלות.

15. Ilan Member

דוגרי?
    לא שווה לראות את המופע בלי לראות את הריאליטי. לפחות בעיני. כי עם כל הכבוד וכו' וכו'- המופע גרוע.