טלוויזיה בקצב אמריקאי

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏1/4/06.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבודים 20:

וואו. וואו, וואו, וואו. אחד הפרקים הכי אפלים בסדרה עד כה.
    בן באופן רשמי הפך ל"רע" של הסדרה, אני חושב שעוד יהיו עוד גילויים עליו בנוגע למי הם בעצם ה"אחרים". אנחנו גם יודעים שה-hostiles בעצם לא קיימים יותר.
    פאק אני במתח.

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

יחסית לסדרה שאתם "לא יכולים לראות איך היא מתקיימת עוד שתי עונות" אתם מדברים עליה די הרבה.

גיבורים 121

יצאתי מאוד מבולבל מהפרק הזה :
    1. מה אמא של ניית'ן ופיטר קשורה ללינדרמן?
    2. פיטר? טד? סיילר? מי יחריב את ניו- יורק? בסופו של דבר כנראה שלא נראה פיצוץ מכל הסאגה הזו.

הפרק הזה לא היה הכי טוב ובעיקר הוא גרר דילמות רבות וסיקרן לקראת פרקי הסיום שישודרו בשבועיים הקרובים.

מגרש ביתי 416

למה העלימו את רייצ'ל אם החזירו אותה בצורה מצחיקה הייתי בטוח שישאירו אותה במקום להעלים אותה בצורה שכזו ובכלל די התעלמו מהעזיבה שלה בפרק, סיפור הנקודות בחצי גמר האליפות חוזר ומעניין אם לוקאס ייקח את האשמה על העניין במקום ניית'ן.

אגב השבוע הזה קריטי מאוד לסדרות שלנו. השבוע יכריזו הרשתות מי נשארת ומי הולכת הביתה ומי תהווה את פוטנציאל ההתמכרות בעונה הבאה.

3. KirkH Member

אווו, סוף סוף אחרי כמעט יומיים קם מישהו ומשנה נושא. עוד לא ראיתי את הפרק המדובר של אבודים ככה שלא בדיוק הייתה לי אפשרות לדעת מה אמרתם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

אנייוואי, לגבי גיבורים. דווקא חשבתי שהיה פרק חביב ביותר. הרבה התרחשויות, לא מעט אקשן ואפילו תשובה או שתיים.

מה שכן, שאלה קטנה דווקא יש לי.

זוכרים אי שם בפרק 17 או משהו מהסביבה הזו כשקלייר, אבא שלה והכושון מהאיטי עומדים על הגשר (לפני שהחבר הבריטי מצטרף...)? בנט אומר לכושון שיחפור עמוק ולא ישאיר אצלו אף שריד של זיכרון מקלייר כדי שלא יוכלו למצוא ולאתר אותה.

עוברים להם אי אילו פרקים. גם בפרק של ה"אחרי 5 שנים" וגם בפרק האחרון, פתאום אבא של קלייר מכיר אותה, יודע עלייה, יודע שהיא מיוחדת, יודע איפה היא והכל כאילו כרגיל. בקיצור - איך, למה, כמה ומדוע?

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

קירק,אני בפרק 19 בגיבורים ככה שגם אני מנותק ברגע שמדברים על זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

5. reda Member

רק משו קטן בקשר לאבודים פרק 20:

איגור, לא בטוח בכלל שזה העשן השחור...כי אם אתה זוכר בהתחלה בן שהיה קטן ראה את אמא שלו מהחלון

6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא אמר לו שיחפור ויוציא כל פיסת מידע שעלולה להוביל אותם על קלייר,לא שימחק את קלייר לגמרי.

7. Igi Member

גיבורים

קירק, כנראה שהוא פשוט ביקש ממנו למחוק רק את אירועי היום ההוא עם קלייר, לא את כל הזכרונות.

8. KirkH Member

אחלה, אז איך הוא יודע איפה היא? בפרק של החמש שנים הוא בכלל לא ידע שהיא חייה (שני ההירויים ואנדו סיפרו לו שפיטר הציל אותה והוא שאל אם זה אומר שהיא בחיים...).

מה גם שההגיון הבסיסי אומר שיש צורך לחפור עמוק כדי להוציא כל זכר לקלייר - כך שגם הוא עצמו לא ידע איפה היא. בפרק של החמש שנים הבחור שאמור להתחתן עם קלייר אומר לה ש"האיש המוזר שבא לכאן תמיד מחכה לך", ככה שמן הסתם גם בנט עצמו ידע תמיד מי היא ואיפה היא...

9. Julian Joachim Member

רק רציתי לציין שעכשיו כשאני בקצב ארה"ב באבודים ומחכה שהעונה של 24 תיגמר כדי לראות אותה ברצף, החלטתי להתחיל את ג'ריקו... סדרה ממש טובה. יש קצת רגעים קיטשיים וזה לא מתוחכם במיוחד (בטח לא כמו אבודים) אבל זה מעניין ומותח.

10. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

אתמול יצא הפרק האחרון לעונה.. תהיה עונה 2.

11. Julian Joachim Member

טוב אני כולה מתחיל את הפרק השלישי, אז אני עוד לא בטוח שאני מבין על מה הסדרה תדבר לטווח הרחוק באמת. כרגע זה סבבה.

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בטח שהוא ידע,אל תשכח שבפרק של אחרי ה5 שנים זה היה עתיד אחר כלומר בעתיד ההוא קלייר כביכול "נרצחה" באותו ערב בנשף ומאז הוא מחביא אותה.זה לפחות מה שאני הבנתי מכך שכששני ההירוים באו אל בנט ואמרו לו שקלייר עדיין חיה ולא נרצחה בנשף הוא אמר להם איך אתם יודעם או משו כזה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/07
  13. Julian Joachim Member

טוב אני מניח שזו הודעה רק לאיגי... ג'ריקו פרק 4

אני אוהב את זה שהסדרה מתחילה לפתח מימד כלשהו של מסתורין (הוקינס) אבל האמת היא שאני ממש מתקשה להבין במה מדובר. ומה הסיפור של ג'ייק? מה הוא עשה כל השנים שהוא לא היה בעיר...?

14. Igi Member

ג'ריקו

אל דאגה, תמשיך עם הפרקים ותראה שלקראת הסוף מסבירים כל מה שלא הבנת בהתחלה על הוקינס..
    על ג'ייק גם יהיה פרק מיוחד שרואים בדיוק במה הוא התעסק לפני שבא לג'ריקו. בערך בין פרקים 10-15 אם אני לא טועה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/5/07
  15. KirkH Member

אני גם בעניין... ראיתי את הפרק ה-21.

סידרה נחמדה, לפעמים נראה שהם לא החליטו אם הם רוצים להיות אבודים עם המסתורין או נמלטים עם האקשן. אבל ביקרון באמת בובה של סידרה.

חבל שהם לא התמקדו יותר בדמויות הספציפיות (מעבר לג'ייק ואולי הוקינס) - כי יש כמה דמויות מאוד מעניינות שאפשר היה לפתח כמו האחות של סטנלי או החברה הגאונה שלו.

ושמישהו כבר ידפוק לגריי אנדרסון כדור בראש! איזו דמות מגעילה!