טלוויזיה בקצב אמריקאי

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏1/4/06.

1. Tony Adams Member

הקטע שאולי הם מפספסים זה סטואי. לרב בראין או פיטר עומדים במרכז הפרק. דווקא סטואי הוא הדמות הכי משעשעת בסדרה. במיוחד עם הקול הבריטי שלו, למרות שהוא רק תינוק.
    אגב, כל יום ביס סטארס 2.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק,הוא דמות גאונית...וכן המבטא הבריטי שלו זה אחד הדברים החזקים.

3. Tony Adams Member

הקטעים שיש להם פלאשים לעבר זה משהו שצריך להכניס לארכיון. סדרת הקומדיה הטובה ביותר שיש כרגע על המסך.

4. Igi Member

ללא ספק סדרת הקומדיה הטובה שיש בYES.. מומלץ מאד.

סטואי ופיטר גדולים, גם דמות הכלב מצחיקה לאללה.. והפלאשבקים ענקיים!!! הכי מצחיק שאני זוכר כרגע זה שפיטר נזכר שהוא "קרא בשכרות"(קרא את הסיפור בצעקות ובקול מוזר כזה ואז בא שוטר והוא התחיל לברוח ממנו ולצעוק עוד יותר חזק עד שבסוף הוא נתקע באיזה מדף ספרים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx :aaarofl: :aaarofl: )

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/07
  5. Tony Adams Member

הקטע הכי זכור לי זה כשיש לו פלאשבק שהוא ראה סרט לא מצחיק, אז באמצע הסרט הוא עזב, טס ללוס אנג'לס וצעק על השחקן שזה לא מצחיק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

6. Igi Member

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

גיבורים 21

וואוווו פרק ענקק.
    אז ככה.. זה מה שיקרה לדעתי מעכשיו:

(הכל לפי החיזיון של פיטר בפרק שראינו שהוא יצא מביה"ח שאז התחילה הפגרה הארוכה)

- פיטר ילמד לשלוט על היכולת הגרעינית ולא יקרה כלום במפגש בסוף, אבל הוא יתפוצץ בדיוק כמו שצפה החיזיון.

- אז איך הוא בכל זאת יתפוצץ? ניית'ן, אחיו, ישכנע אותו שזה הדבר הטוב ביותר לעשות.. שזה מה שיהרוג את סיילאר וימנע ממנו להרוג עוד אלפים כולל ניית'ן עצמו. פיטר יתפוצץ מרצונו החופשי.

- הירו יהרוג את סיילאר ויבוא להזהיר את פיטר שלא יתפוצץ כי סיילאר כבר מת ולא יוכל להפוך את עצמו לניית'ן, אבל פיטר יתפוצץ בכל מקרה כפי שראינו בחיזיון.

אגב, אהבתי את הקטע היום שהם שילבו את הילדה הקטנה שפארקמן מצא בפרק ה-2 ושהיום גילו שהיא זו שבסוף תמצא את סיילאר..

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/07
  7. AW forever Member

הסדרה הכי מצחיקה לדעתי שרצה בטלוויזיה זה american dad בביפ. פשוט קורע.
    ועוד סדרה מעולה שהייתה פעם ביס ועכשיו אני מוריד את הפרקים של העונה השלישית- drawn together, הריאליטי של הדמויות קומיקס המטורף, הפסיכי והקורע מצחוק. מאוד מומלץ!

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון,זאת גם אחת הסדרות החזקות,אבל פה לא כולם יבינו אותה,זאת סדרה שמי שלא אוהב הומור שחור,נאדים ודברים כאלה שלא ינסה לראות..
    AMERICAN DAD זאת סדרת המשך של איש משפחה אם אני לא טועה.

9. Igi Member

אחד הפרקים המוזרים ביותר של אבודים.
    כל כך הרבה תשובות.. כבר נכנסתי למצב שניסיתי לחשוב על המשמעות של התשובה ההיא שעד שהתשובה הבאה הגיעה כבר לא היה לי זמן לחשוב מה זה אומר.. קיצר, פרק מוזר ומבולבל. אבל ענק! סופסוף תשובות(והרבה).

10. Bensh Member

אבא אמריקאי משודרת באקסטרה הוט דווקא (ביפ די בשקיעה מאז הירידה של הרצועה)
    באמת הורגת מצחוק התוכנית הזאת

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבודים פרק 20

ווואווו..באמת התחילו סוף סוף לתת תשובות,לפחות מי אלא יוזמת דהארמה,אני מניח שפרק הבא כבר
    יראה לנו מה קורה עם הפלישה של האחרים/עוינים למחנה בשביל לקחת את סאן,בקיצור בינתיים
    הסדרה משתפרת מפרק לפרק.

12. Pipe Member

הפרק אולי הכי טוב שראיתי באבודים.
    טוב, אחרי שלחפירה הקודמת לא הגיבו הרבה, יש לכם עוד הזדמנות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

ג'ון לוק
    זה כל כך ברור שהוא לא מת, ושבעונה הבאה הוא חוזר. Patchy אמר שבאי מבריאים מהר יותר, וגם בדארמה אמרו שבאי יש תכונות שאין על כדור הארץ. לא ראו שג'ון לוק מת, ובנוסף לכך שג'ייקוב אמר "עזור לי", אני משוכנע שהוא ירפא אותו ובעונה הבאה לוק חוזר בהתפעה.

בן
    הבן אדם פסיכופת. אין מילה אחרת. ג'ולייט צדקה בכל מה שהיא אמרה לג'ק במצגת אז. הוא שקרן, נוכל, רצח את כל יוזמת דארמה, פאק, הוא צריך להתאשפז.
    הפרק היום גם ממחיש עוד יותר שריצ'ארד אולי לא לוקח פיקוד, אבל הוא לא נחות מבן.

האדרס
    טוב, זה לפחות ברור לנו. ה"עוינים" הם האנשים המקורים שהיו באי, הם הלוחשים.
    דארמה-המדענים שבאו מסיבות רפואיות-מחקריות.

מה שמוזר הוא שהאדרס עושים את מה שדארמה למעשה באו לעשות באי-וזה מחקר. ושהם לקחו את כל בדגדים והמצרכים של דרמה. בעצם, הם הרגו את כל יוזמת דארמה, למה שלא ישתלטו להם על המיקום, הדברים והמצרכים?

הגדר
    כמו שחשבנו, העוצמות שונות. בגלל זה Patchy עדין חי.

ג'ולייט
    אני עדין לא בטוח לגביה. לא יודע למה, נראה לי שהם לקחו בחשבון את כל התרחישים, ושהיא אמרה להם את זה כחלק מהתכנון שלה עם בן.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבודים 20
    לא יודע,נראה לי שג'ולייט דווקא בסדר,זה כל כך דורש שהיא לא תהיה בסדר שהיא חייבת להיות בסדר[אני מקווה שזה לא יצא מסובך כמו שחשבתי]

בקשר ללוק,גם אני מאמין שהוא יחייה,לך תדע אולי הוא יחזור כבר לפני העונה הבאה.

מעניין מי זה הג'יקוב הזה ולמה לוק לא ראה אותו וחוץ מזה למה הוא התעצבן כל כך על הפנס.

14. Pipe Member

אבודים
    כן,במובן מסוים זה כל כך צפוי שהיא תהיה עם האדרס שזה נוגד את הלא צפוי שמסמל את אבודים, מכאן שהיא לא איתם.(כנראה?)

ומוקדם מדי להחזיר את לוק. יש עוד שני פרקים לסיום העונה(בפרק הבא נדמה לי שזה סיכום העונות האחרונות או משהו), ויש להם למלא עוד 3 עונות. הוא יחזור באמצע העונה הבאה לטעמי, אם לא בסוף.

והג'ייקוב הזה, נראה לי שהוא בלתי נראה או ווטאבר כתוצאה מאותה תקרית שקלווין דיבר עליה בזמנו עם דזמונד. הדליפה האלקטרומגנטית שיצרה כל מני דברים(כולל המפלצת) ויכול להיות שהעבירה את ג'ייקוב לסוג של יקום מקביל או משהו הזוי כזה.
    בכל מקרה, ברור שיש לו כוחות מיוחדים(ויותר מיוחדים מאילו של לוק ווולט, ג'ייקוב ממש נראה סטייל ארבעת המופלאים).

ולך תדע, אולי הוא באמת לא אוהב אור(ולא טכנולוגיה ככלל, אלא רק אור שמזיק לו מסיבה כזו או אחרת).

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגיל פותרים לך שאלה אחת ונותנים 2 חדשות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx