קירק, קוראים לו ריצ'ארד. וזה באמת ממש לא "אבודים" ללכת עם הגימיק הזה, אני מצפה לדברים הרבה יותר הזוים ו/או מורכבים ו/או דברים שלא חשבתי עליהם בכלל. אגב, דבר מענין שאמרו היוצרים בתחילת העונה הזו, ואנחנו רואים את זה לכל אורך העונה, הוא הקונפליקטים שנוצרים בין הדמויות. הקונפליקט הכי מענין הוא בין האדרס לבין עצמם. לטעמי יש שתי מחנות, כשאת האחד "מנהיג" בן, ובקבוצה השניה נמצאים ריצ'ארד(בהתחשב בהשפעה שלו מחוץ לאי וממה שראינו ממנו עד כה הוא מנהיג פוטנציאלי של הקבוצה הזו) וג'ולייט(שאמרה לג'ק שבן שקרן במצגת שהיא עשתה לו) ממה שאנחנו יודעים בינתיים. עוד נקודה מענינת שאפשר לחרוש עליה הרבה היא המפלצת (Smokey) שהרגה את אקו ושג'ולייט התמודדת איתה. לטעמי זה ה"תקרית" שקלווין(החבר של דזמונד שדזמונד בטעות הרג אותו) דיבר עליה, או יותר נכון, זה מה שהתקרית יצרה. יש למפלצת מודעות על מה שקורה באי והיא מן האלוהים של האי(אולי אפילו ההתגלמות החיה של האי) והגדרות האולטרה קוליים או ווטאבר ששיפדו את Patchy נועדו לדעתי בין השאר להגן על האדרס מפני המפלצת.
האדרס מן הסתם יודעים להפעיל את הגדר וכן המכנה שלהם היה בין הגדרות כדי שהמפלצת לא תיכנס אבל משהו אומר לי שדווקא היו אלה האנשים של דהארמה שהניחו את זה שם למרות שמצד שני אם המפלצת קשורה לתקרית אז זה קצת סוטר את זה...
אבודים, אחת התעלומות הטמונות בעונה הזו, שכנראה בפרק הבא נקבל חלק מהתשובות הקשורות אליה, היא בדיוק מה טיב הקשר של האדרס לדארמה, ומי הם ה"עוינים" האלה שדובר עליהם.אז יש קצת בעיה בטענה שלך, שכן אתה לא יודע שום דבר על דארמה. ואגב, רק אני חושב שהאישה הצרפתיה היא אולי הדמות הכי מסקרנת באי? השאלה אולי הכי מסקרנת- איך היא נמצאת שם 15 שנה והאדרס פשוט נותנים לה להיות שם?
גיבורים פרק 20:: אדיר, ענק, מושלם. אין ספק ש"גיבורים" היא הסדרה החדשה הטובה ביותר מעונת סתיו 2007 ולמרות הסוג של חיקוי אקס מן היא עושה את זה מאוד טוב, הפרק האחרון היה מצויין והראה לנו כמה הצצות מהעתיד הצפוי(?) גם אותי עניין למה לפיטר יש צלקת אם יש לו את הכוחות של קלייר אבל אולי זה קשור לפיצוץ ניו יורק שגרם לו לצלקת? מעניין איך סלייר הגיע לניית'ן מה שכן כבר בפרק הקודם נרמז למה שצופן העתיד שאחרי שסיילר הרג את הצייר (ברח לי פתאום השם) הוא צייר תמונה בה כביכול היא "שיפור" של התמונה שלינדרמן הציג לניית'ן ובה נראה ניית'ן רע ומדוכא יותר משמע זה סיילר. עוד הופעה של חנה גיטלמן. כבוד למגזר! ואני מקווה שהעתיד ישתנה רק בשביל שקלייר תישאר איתנו.
אבודים פרק 19 הם לא עושים גם כלום להארלי או משהו..כרגע מעניין אותם הריון וילדים והם כבר לקחו לרוסו[הצרפתייה] את הילדה-ד"א אני לא זוכר,רוסו הייתה בהריון שהיא הייתה באי או שהילדה שלה הייתה קטנה?
אבודים הילדה של רוסו הייתה בת כמה ימים(אלכס). בגלל זה היא לא זוכרת כלום וחושבת שבן הוא אבא שלה. למרות שקייט אמרה לה שדניאל אמא שלה, אבל לא ראינו משהו יוצא דופן אחרי שהיא אמרה לה את זה.(אולי בעונה הבאה, אני משוכנע שעד סיום הסדרה הם יתאחדו). והם לא לקחו את הילדה שלה כדי לעשות בה ניסוים, כי הניסוים עוסקים בלידה ובכניסה להריון על האי, ודניאל הגיעה לאי בחודש תשיעי או משהו כזה וילדה אותה בעצמה, אז אם כבר הם היו צריכים לחטוף את דניאל ולהוליד בעצמם את אלכס ולא לחטוך אותה כשהיא כבר נולדה. והם לא רוצים את הרלי, כי יש להם רשימה שג'ייקוב הביא, והוא לא ברשימה. הם לא לוקחים אנשים רק בשביל הכיף, יש להם מטרות מסוימות.
כמובן-המשך של אבודים 19 זה בדיוק מה שניסיתי להגיד,שכל עוד רוסו לא מפריעה להם אז אין להם סיבה לחטוף אותה או להרוג אותה, הם מפריעים לאנשים אחרים על האי כשיש להם סיבה.
הציור שסלייר צייר אחרי שהרג את מנדז היה לא נייתן עומד בבית הלבן כמו שלינדרמן הראה לו,אלא סיילר עומד בבית הלבן,בעתיד המקורי כביכול,קלייר מתה באותו ערב בנשף ומשם הכל התגלגל לכך שסיילר בלתי ניתן לעצירה.אחר כך הירו העתידי שינה את העתיד ובעתיד החדש סיילר הפך לנשיא.מה שכן אם שמת לב לפני שסיילר בא למנדז הוא כבר ידע מה יהיה וגם צייר את הפרק התשיעי של הקומיקס של הירו,אותו קומיקס שראינו בעתיד.מנדז כנראה ידע מה הולך להיות...
אבודים 19, אבל עדיין אחרי שסוייר הרג את אביו הוא הביא אותו לבן(ראו זאת בפריויו) והוא נראה די מאושר מעצמו. נכון שהוא רצה שאביו ימות כי הוא העיק עליו והרס את חייו אבל הוא הביא את הגופה לבן וזה היה הדבר היחיד שהוא צריך לעשות כדי להיות אחד מהאחרים.
לפי האתר IGN והתוכנית "ערב טוב עם גיא פינס" הדד ליין של אבודים הגיע לסופו. אלה הפרטים: - העונה השלישית תסתיים כרגיל בפרק 22 שיהיה שעתיים. - אבודים תמשיך לעוד שלוש עונות, עד לעונה שישית. כל עונה תהיה 16 פרקים ! לפי היוצרים והתסריטאים נקבל את כל התשובות לשאלות. - לאחר עונה שישית, לא יהיה המשך לאבודים ! לא סרט ולא פרק אחר. אז תזכרו אבודים תסתיים במאי 2010.
אני לא חושבת שאני מסוגלת נפשית למסע ארוך שכזה עם הסדרה הזאת, עם כל הכבוד. תחזית שלי, הרייטינג צונח משמעותית בעונה הזאת, ושש עונות מצטמצם לפתע לעונה אחת בלבד.
אידיוטים, ABC פשוט אידיוטים. למה למרוח את הסדרה עוד 3 עונות? נראה להם שזה יתן להם עוד כסף, אני מתערב שתוך שנתיים הרייטינג יורד, אני לא יופתע אם בכלל יחתכו את הסדרה בעונה ה5. אנחנו רק בעונה השלישית וכבר מתחיל לנו ולרוב הצופים בארה"ב להימאס(רייטינג מאוד נמוך אובראול, ובטח שיחסית לעונות הקודמות), איך הם מתכוונים להמציא עוד נקודות בעונות הקרובות? מה עם הפלאשבקים? נגמרו כבר הסיפורים לספר, פאק, אני לא יופתע אם יספרו את הפלאשבק של דוב הקוטב, ועל מה הוא אוכל לצהריים.
נכון..כשהפרק הכי גדול שלה זה שסטואי רוצה לנסוע לאנגליה לתוכנית ילדים שהוא אוהב... כל כך מצחייייק יש למישהו תירגום לעברית לכל העונות[בדונקי יש רק לחלק מהפרקים]