טלוויזיה בקצב אמריקאי

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏1/4/06.

1. KirkH Member

מצד אחד, אני גם חושב שמבחינת האיכות וההתרחשויות זה היה אחד הפרקים היותר טובים. מצד שני, זה מעמיד בסימן שאלה מאוד גדול את הבסיס של כל הסידרה.

זה לא ממש ספויילר כי אפשר היה להבין את זה בערך מהפרק השני, אבל נניח - המסע של כל הגיבורים בניסיון להציל את העולם הופך להיות מאוד מאוד היפותטי או יותר נכון חסר חשיבות. הרי בשורה התחתונה, היות ומתברר שויש שני אנשים שמסוגלים להקפיא את הזמן בכל רגע נתון וגם לחזור יחד עם גיבורים אחרים לכל נקודה ספציפית ומדוייקת ברצף הזמן, לא צריכה להיות להם בעייה גדולה לסדר את האירועים בצורה ובדרך בה הם מעוניינים...

2. Gooner Member

בקשר להירוס 20- איך לפיטר יש בדיוק צלקת,אם יש לו את היכולת לשחזר את הכוחות של קלייר?

3. Pipe Member

אבודים 19

סוייר ולוק
    היה ברור שלוק לא לקח את בן מלכתחילה. לוק חטף את אבא שלו, כדי שסוייר יהרוג אותו, כי הוא לא יכל לעשות את זה לבד, וזה היה ה"תנאי" של האחרים כדי שלוק יצטרף אליהם. אז ריצ'ארד(האיש שהביא את ג'ולייט, הרופא של ה"חברה" הזאת) אמר לו שילך לסוייר, כי לסוייר יש סיבה לעשות את זה.
    מתברר שאבא של לוק זה האיש שרימה את ההורים של סוייר, וזה האיש שסוייר רצה להרוג, והוא הרג אותו בסוף.

האי
    אבא של לוק אמר שהוא הגיע למקום הזה(אני בכוונה לא קורא לו "אי") אחרי שהוא היה בתאונת דרכים בטלהסי, והדבר הבא שהוא זוכר זה שהוא נמצא קשור באיזה חדר(באי). הוא אמר שהוא בכלל לא חושב שזה אי.

האישה שנחתה במצנח(נעמי) אמרה שהיא חלק מצוות הצלה ששלחה פנלופי(אישתו של דזמונד). היא הגיע לקורדינטות שפנלופי הביאה לה(הקורדינטות ששני האנשים מפרק הסיום של העונה השניה הביאו לה) וראתה שזה פשוט אוקינוס. אחרי כמה זמן היא שמה לב שמתחת לעננים יש יבשה, ואז המסוק שלה התחיל להתקלקל והיא צנחה.
    זה מסביר למה "האי לא קיים", והמסוק שלה התרסק בגלל הפעילות האלקטרומגנטית המוגברת באי, אותה פעילות שמונעת תקשורת מהאי החוצה.

דברים נוספים
    -לנעמי היה מכשיר קשר סופר משוכלל עם GPS שסעיד תיקן(הוא תיקן אותו רק בסוף הפרק, בפרק הבא נראה מה זה עושה) וכמובן הוא לא הצליח לתקשר בגלל ה"מחסום" הזה, שאנחנו יודעים שזה האלקטרומגנטיות.

-לוק גילה לסוייר שג'ולייט היא חפרפרת ושהיא מדווחת לבן על הנשים בהריון, ושעוד כמה ימים תהיה פשיטה של האחרים על האי בו הם יקחו את הנשים בהריון וג'ולייט תחזור איתם.

-ג'ק יודע משהו שאנחנו לא יודעים, כשתארו את סוף הפרק תבינו. אני אישית פאקינג מסוקרן. יש סיבה למה הוא כזה רגוע, אני לא יתפלא אם הוא יודע שג'ולייט עובדת איתם או משהו בסגנון שהאחרים אמרו לו/שהוא שמע כשהוא היה שם.

-בפרק הבא אנחנו עומדים לגלות מה זה יוזמת דארמה מההתחלה.

-לוק מצטרף אל האחרים, והוא ל"מסע משלו"..

פריוויו לפרק הבא-
    http://www.youtube.com/watch?v=BjRV7GNyJ1M

לינקים להורדה לפרק הזה:

http://rapidshare.com/files/29189779/67fe4...566c3.part1.rar

http://rapidshare.com/files/29189747/67fe4...566c3.part2.rar

http://rapidshare.com/files/29189860/67fe4...566c3.part3.rar

http://rapidshare.com/files/29190436/67fe4...566c3.part4.rar

נ.ב
    חסר שלא יהיו תגובות על החפירה הזאת. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

4. Igi Member

היה פרק ענק.. איך אני מת על לוק וסוייר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

מעניין יהיה לראות איך הם יסיימו את העונה...

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/07
  5. Pipe Member

סוייר הוא אחת הדמויות הגאוניות.

6. Julian Joachim Member

חדשות רעות/טובות (תלוי איך אתם מרגישים כלפי הסדרה).
    אני מבין שהיא הולכת להיגמר בעוד 3 פרקים (פרק אחרון כפול לפי הדיבורים).
    כנראה שהתיאוריה של גן עדן-גיהנום לא רחוקה מהמציאות.
    אני כבר לא יכול לחכות.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק בחיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייית רבעאק...
    תרשום שאתה מדבר על אבודים,לא כזה קשה.

תעשה ככה:
    אבודים-פרק 19.

סוף סוף העלילה מתחילה לזוז,באמת נראה שהתאוריה שהם מתים מתחילה להיות.
    מעניין מה ג'ולייט צריכה לספר לקייט ולמה ג'ק מתנהג כמו שהוא מתנהג ואם הוא יודע שג'ולייט חפרפרת
    בעצם הכל מעניין,הסדרה משתפרת מפרק לפרק האמת..

8. Igi Member

*העונה תיגמר עוד 3 פרקים.
    ומסכים בקשר לתיאוריה, פשוט נראה קצת תמוה שהיוצרים יבזו את עצמם עם סוף כל כך קיטשי(לדעתי)..

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/07
  9. Julian Joachim Member

לא בטוח שזה קיטשי.
    וזה בכל מקרה לא כל כך פשוט, סביר להניח.
    אני דווקא אוהב מאוד את הכיוון.

והתכוונתי איגי שאולי יוותרו על העונה הבאה ויסיימו את זה בגארנדפינאלה.

10. Igi Member

אבודים:
    לדעתי זה די מעצבן לגלות שמה שקורה זה שהם בגן עדן, למרות שסביר להניח שזה מה שקורה.
    כחלק מהתיאוריה הזו, ה'אחרים' הם בטח אנשים שנמצאים בגן העדן הזה כבר לא מעט זמן והם עברו את התהליך של ה"טיהור", והם מנסים למשוך אליהם את האנשים שאין להם דם על הידיים(כמו לוק).
    את הילדים הם חוטפים על מנת שיתחילו בדרך הישר..

טוב לא יודע, כל ה"מלאכים" ו"גן עדן" זה לא הסיום שציפיתי מסדרה כזו אחרי 4 עונות(זה כבר סופי..שמעתי בערוץ E את צ'ארלי מדבר על העונה הבאה והאחרונה).

ג'ריקו:
    מישהו ראה את פרק 21? איזו סדרה מדהימה.. פרק פשוט אדיר.

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/07
  11. Pipe Member

אבודים

כל הקונספט של אבודים שאתם מדברים עליו הוא בגדר השערה בלבד.
    בפורום של הסדרה יש אינספור תאוריות, כולל התאוריה הזאת.למשל הייתה גם תאוריה על אדם וחווה, שבפרק האחרון של העונה ידומו לג'ק וקייט או משהו, וכולנו יודעים מה הסיכוים שזה מה שיקרה בפועל.
    בד"כ כל הניחושים שלנו על הסדרה מתבררים כלא נכונים, וזה גם המקרה הפעם לדעתי.
    אז מוקדם לשפוט את הסדרה, ואת האמת, אני משוכנע שהסיום של הסדרה יהיה בכיוון אחר לגמרי ממה שאנחנו משערים עליה עכשיו.

חוץ מזה שבתאוריה הזאת יש לא מעט חורים. איך דזמונד שם, אם הוא חי את העתיד שלו בהווה?
    איך האנשים נוסעים ומגיעים לאי? איך הם מתקשרים לעולם החיצון? זה אמור להיות גן עדן לא?איך וולט ומייקל עזבו את האי?הרבה דברים שלא מסתדרים.

12. KirkH Member

תאוריות לגבי אבודים:

לא קונה את עניין "גן העדן". קודם כל, זה כל כך קל ופשטני שאפילו לסידרה אמריקאקית יהיה מעליב ללכת על הפיתרון הזה, בטח לסידרה שהתיימרה להיות כל כך איכותית.
    ישנם גם יותר מדי אנשים שהיו בצד של ה"חיים" והגיעו באורך פלא לגן עדן ביחד. לדוגמא ג'ולייט, איתן והמנהיג של ה"תא הרדום" (ההוא שהביא ללוק את התיק לגבי סוייר בשבילכם), כולם הכירו זה את זה בעולם האמיתי והגיעו ביחד - אלא אם כן הם היו שותפים לרצח המוני כלשהו, לא ברור לי איך זה מתיישב עם התאוריה.

והדבר הכי אבסורדי, איך לעזאזל אפשר לסבול כל כך בגן עדן? איך לעזאזל אפשר למות בגיהנום?

לא, לא, לא.

13. Number 8 Member

אבודים 19:

היה פרק טוב אבל לא הבנתי משהו. אם ג'ון לוק עם האחרים אז למה הוא הביא לסוייר את הטייפ עם ההודעות המוקלטות של ג'ולייט שיחשפו אותה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/5/07
  14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקחת לי את המילים,זה פשוט פטתי מדיי ויש יותר מדיי חורים,איך אנשים מתים? איך יוצרים קשר איך יוצאים ונכסנים איך זה שיש צוללת וכו' וכו'.אותי אולי הדבר שהכי מעניין זה מזה לעזאזל דהארמה אינשייט,כי פה טמונות הרבה תשובות לדעתי

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי הוא לא בדיוק עם האחרים,אלא כמו שהוא אמר הוא ב"מסע משלו" ועדיין הוא זוכר את החברים שלו וכנראה
    לא רוצה שקלייר והסינית[שחכתי איך קוראים לה יחטפו].