טוב, חשבתי על זה קצת, והחלטתי שאני יחכה כמה שבועות ואז יוריד את הפרקים בבת אחת. קודם כל האימיול שלי לא זמין כרגע ואין לי אפשרות להוריד, ודבר שני-הסדרה בלי ג'ק(אם הוא אכן יעזוב..). נראה לי כל כך פחות טובה שאני יחכה כמה פרקים לאחר העזיבה שלו כדי לא להשאר מבואס. ה16 פרקים ברצף נראה רעיון טוב. למרות זה, הפגרה עדין הייתה פשוט יותר מדי ארוכה.
פרק מצוין של נמלטים,משום מה למרות שקלרמן הבין שזה קים מאחורי הקול של קרוליין אני עדיין לא מבין איך זה יכול להיות הדבר הזה בשיקאגו,אני חשבתי בהתחלה שזה אולי המפתח לבית לטרנס,אחרי שהוא ירה בעצמו וגם לפני חשבתי אולי זה לבית הלבן או משהו.נראה לי מוזר ואני צופה לטוויסט נוסף בגיזרת קלרמן.לגבי הייוואיר,טוב נו לסדרה לא היה מה לעשות איתו.
פרק יפה של אבודים, טוב שזה חזר.. כמה דברים בקשר לפרק: ההיא שעזרה לסוייר וקייט היא הבת של הצרפתייה רוסו. אבל רוסו הרי אמרה בעונה ה-1 שהיא באה לפה ואיבדה את כל מי שהיה איתה, חוץ מאלכס(שזו הבת שלה), ועכשיו אנחנו פתאום מגלים שלאלכס יש גם אבא?!? אולי זה קשור איכשהו לתרופה הזאת שג'ולייט פיתחה שעוזרת להוליד ילדים?! אולי גם בגלל זה הביאו אותה לאי? הרי בסוף הפרק אמרו - "טוב, הפרוייקט לא בדיוק בפורטלנד.." --> יכול להיות שהביאו אותה לאי ובעצם כל הפרוייקט הזה של דהארמה זה החברה שהציעה לג'ולייט לעבוד אצלה? לדעתי זה נכון וזו כבר תשובה למה זה דהארמה - פרוייקט רפואי שקשור איכשהו ליולדות. בגלל זה הם גם לקחו את קלייר בעונה ה-1.. חח זה נהיה יותר ויותר מוזר מפרק לפרק כל הסיפור הזה עם ה'אחרים' :S יכול להיות שאני צודק וג'ולייט באמת באה לשם כדי לעזור למחקר שלהם, אבל זה עדיין לא עונה על השאלה מי זה בן, מי זו השחורה ההיא שראינו בעונה שעברה עם וולט(איפה הוא ומייקל?!) וכל שאר האנשים באי.. וד"א, אין לי מושג מזה הסרטון הזה שהראו לחבר של אלכס :S
אני הצעתי הזמנות ל - TL ורק אחד ענה לי . אם אתה מעוניין גוגל לפרטי. http://img515.imageshack.us/img515/7022/untitledzm3.Xxx
הסירטון הוא שטיפת מוח שעשו לנער. ה"אבא" שלה הוא לא באמת האבא שלה. הוא חטף אותה מרוסו, ואמר לה שהיא הבת שלו. לפחות בזה היא משוכנעת. זה יהיה שוק די גדול בשבילה לדעת את האמת. זאת ההשערה שלי, לפחות.
סטיבי ג'י תערוך את ההודעה שלך בשביל אלה שאלה שנקלעו לדיון בטעות או שלא הגיעו לקצב שלך. אין כאן צופי 24? הפרק השביעי שודר השבוע עם סיום מדהים, נו איזה אבא הוא פאפא באוור? לא ראיתי את זה מגיע שהוא ככה יהרוג את הבן שלו, לא בדיוק הבנתי מדוע הוא עשה את זה ועכשיו אני מניח מי שיואשם במוות של גרהאם הוא לא אחר מג'ק. מעניין מתי יגלו שהבן של גרהאם הוא בכלל של ג'ק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx . הייתה סגירת קצוות יפה מהעונה הקודמת שבה נרצחו מישל, דיוויד פאלמר וטוני וג'ק עכשיו יודע שאחיו הוא בעצם האחראי לכל זה, עוד יהיה מעניין לראות מה יהיה עם בעלה לשעבר של קלואי ואיך הוא ייצא מפאייד, השערה שלי שזמנו בסדרה קצוב. הצפי ל-414 של מגרש ביתי: על פי הפרומו הולך להיות מעניין במסיבה של ניית'ן, מסתבר שיש קלטת סקס מהעבר שלו שהוא היה עם פייטון בזמנו, יהיה מעניין.
תשמע זה היה ברור מהשניה הראשונה שזה לא בפורטלנד,ובדיוק כמו שזה לא בפורטלנד השם של החברה הוא לא מידלו ביו-סיינס אלא דהאמרה.קשה לי להאמין שהפרויקט הזה הוא רק על היולדות,אחרת איך תסביר את ההאץ' ואת כל הבונקרים והנשק שמסתובב שם,חוץ מזה שזה פשוט יהרוס את הסדרה,זה פרויקט הרבה יותר גדול מזה סביר להניח.שוב השאלה הכי גדולה היא מלבד דהארמה ומה זאת החברה והניסוי הזה וכל הפרטים בדבר היא מה לעזאזל זה האי הזה.שאלות מעניינות נוספות הם מזה הדבר השחור הזה שהרג את אקו מזה האינסידנט שקרתה באי.
השבוע לא היה פרק.. בשבוע הקרוב הם יחזרו כרגיל. http://www.tv.com/prison-break/show/31635/...2&tag=nav_bar;2 דרך אגב, מישהו ראה פרק 8 של אבודים? אחד הפרקים הטובים שראיתי(ולא רק באבודים).