נמלטים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx רק אני אצטרך לחכות ליום שישי הבא בשביל לראות את הפרק הבא? איך היה הפרק בהירוס?
הפרק בנמלטים היה ענק וענה לכל הציפיות אחרי שלושה חודשים מייגעים ביותר,אני לא יכול לחכות כבר לשבוע הבא. דרך אגב,מתי אבודים אמור לחזור כבר?
24- 601-604:: את הפרק החמישי אני משאיר ליציאה הבאה כיוון ששוב מגרש ביתי יוצאת לחופשה (ימח שמם של האמריקאים) אבל מארבעת הפרקים הראשונים של העונה השישית (והאחרונה?) אפשר להירגע שהסדרה הכי מופרכת עדיין כאן, מדהים איך ג'ק מצליח להתגלח ולהסתדר תוך איזה 8 דקות, מלבד זאת נראה שאוהבים את משפחת פאלמר עם נשיא שני מאותה המשפחה. הסיום של הפרק הרביעי היה מדהים עם פטריית האש שעלתה מתוך מסתור הטרוריסטים. יהיה מעניין ואדיוס לקרטיס. דמות משעממת אבל לפחות סיפק לנו מוות נחמד שכזה. האמריקאים האלה יכולים ממש לשגע, מגרש ביתי ואל תתפלאו אם סדרות נוספות יעשו ככה בקרוב וכל זאת אחרי פגרת החורף הארוכה. מישהו יודע על חידושי סדרות לשנה הבאה?
בחמישי עוד שבועיים... אגב, הירוס פשוט ממשיכה להיות הלהיט בארה"ב. הפרקים של העונה הזו מזכירים לי את הפרקים בעונה הראשונה של אבודים.. שניסינו להבין מה קורה שם וכולם היו מרותקים למסך. פרק אדיר.
אני לא מאמין שסטדמן התאבד,בן זונה!,איזה פרק ענק,אני ואח שלי שנגמר הפרק ישבנו עוד איזה דקה שלמה עם פה פתוח מרוב תדהמה והכי חבל על סי-נוט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
ראסמי סדרה לא נורמלית, הם מוסיפים ומוסיפים ומוסיפים בעיות חדשות. מדהים! בפרק הבא, שיצא בחמישי לחודש עוד נמלט ימצא את מותו. מכיוון שדיוויד אפולסקיס וג'ון אברוצי כבר מתו, להוריד גם את סקופילד ובוארוז שהם הגיבורים, נשארו סוקרה, טי-באג, היוואיר ופרנקלין נשארו. זה הולך להיות מעניין. אגב, באתר הישראלי של פריסונבריק רשום כי נמלט רביעי ימצא את מותו. אז ככה, או שאני המום מדי בגלל משהו, ואיני זוכר שהשלישי כבר נהרג, או שהם טעו, כי אם זכרוני אינו מטעה אותי, רק אברוצי ואפולסקיס נרצחו, או ששני נמלטים ימצאו את מותם, ומאוד קשה לי להאמין שזה באמת יקרה שבפרק אחד שני נמלטים יהרגו. אני כבר לא יכול לחכות יותר!
טוב אני מצטרף פה לכל האהדה הבלתי נגמרת לסדרה נמלטים. יש לציין שאני נחשפתי אליה רק לפני שבועיים, ראיתי את העונה הראשונה בדיוידי, השלמתי את העונה השניה, עד פרק 13, ועכשיו אני פשוט כל שבוע מחכה מחדש לפרק שיהיה. אחרי הפרק ה14 לא ידעתי כבר איך אפשר להמשיך את הסדרה אבל היוצרים והתסריטאים של הסדרה הזאת פשוט גאונים. זו נראה לי הסדרה הכי טובה שראיתי.
הוא לא נמלט...... לא יודע עם מישהו ימות,אבל עם כן אז זה פרנקלין,קשה לי להאמין שייפטרו מסוקרה(לפחות אני מקווה ככה) ומטי-באג אין סיכוי בעולם שהם נפטרים.היי-וויאר? לא יודע המצב בגיזרת פרנקלין מסתבך,לכן הגיוני שמשהו יקרה.
אם יש לכם זמן בין פרק אחד של "נמלטים" למשנהו, תעשו לעצמכם טובה גדולה ותמצאו דרך לראות את "הפמליה" (Entourage). אומנם הסדרה כבר עמוק בתוך העונה השלישית שלה, אבל עדיף מאוחר מאף פעם, לא? הסידרה עוקבת אחרי 4 חבר'ה צעירים בהוליווד. אחד, כוכב עולה בתעשיית הקולנוע. אחיו, שחקן כושל בתעשיית הקולנוע. ושני חברים נוספים, הראשון מתפקד כמנהל של וינס והשני כנהג ונער שליחויות. הסידרה שוחטת את כל הפרות הקדושות של הולייווד ומצד שני מאשרת שחייו של כוכב קולנוע הוא כל מה שחשבנו וחלמנו שהוא. המונולוגים גאוניים, הסיטואציות הזויות, הדמויות קורעות מצחוק והכי חשוב, יש שפע של כוסיות לשטוף בהן את העיניים כמיטב המסורת ההולייוודית. סקס, סמים וכסף במיטבם. אגב, הסידרה שערוץ 2 מעלה בקרוב עם מאור ואסי כהן על תקן חבר'ה שעשו מכה בהיי טק - היא ספין אוף גנוב של הפמליה.