לפי דעתי: 1. נמלטים 2. אבודים 3. 24 נמלטים הסדרה הטובה בעולם לדעתי, עשויה היטב, מותחת, דמויות מיוחדות, ובקיצור- פשוט הדה בסט. בפרק הלפני אחרון, הבריחה מהכלא, כמעט עשיתי במכנסיים מהמתח של הבריחה. פשוט בסדרה שכזאת, אתה לא יודע למה לצפות. לא הייתי מתפלא, אם היו תופסים את מייקל. אני ממליץ בחום.
הודעות יתחילו להימחק פה אם לא תקפידו על סימון ספויילרים! שוב הכלל- ספויילרים נכתבים בגופן הצהוב. פעם הבאה הודעת ספויילרים תימחק.
אתה מתכוון אליי? כי אני לא רשמתי ספוילר. כמיטב ידיעתי, בספוילר מגלים מה יהיה בעתיד בסדרה כלשהי. ומה שאני עשיתי זה רשמתי על משהו שקרה כבר בסדרה.
ב- 4.10.06 היא חוזרת לעונה שנייה, בערוץ Yes Stars. כרגע משדרים באותו ערוץ שידורים חוזרים של העונה הראשונה. מי שפספס, רוצה לראות שוב, מומלץ ביותר. חוץ מזה, היא משודרת כרגע בארה"ב, בעונה השנייה.
מעלה את הדיון ממעמקי הארכיון על מנת להזכיר לכם את ההבדל בין הדיון הזה לדיון הטלוויזיה המוכר והותיק. בדיון הותיק מדברים על הדברים שאנו רואים בטלוויזיה בארץ ואילו בדיון זה משוחחים אך ורק על התוכניות והפרקים שמשודרים בארה"ב וטרם שודרו בארץ. עקרות בית נואשות 301:: עוד מישהו צופה כאן? פתיחה טובה בהרבה מזו של העונה הקודמת, הפרק הראשון הסתיים דווקא בטעם של סיום עונה דווקא. הפרק נפתח בסיפור אשתו של אורסון פתיחה שהזכירה מאוד את התאבדותה של מרי אליס. הופעתה המחודשת של גופת אשת אורסון הזכירה את הופעת תיבת הצעצועים של זאק שלמעשה הייתה תיבת גופת אמו הביולוגית. אז מה אתם אומרים? אני עוד לא החלטתי האם הוא רצח או לא. מלבד הסיפור הזה פרק פתיחה ממש טוב ומצחיק. רק שיימשך. לקראת כיפור מונחים לי על המחשב: 2 הפרקים הראשונים של סטודיו 60(מישהו ראה?), 203 ו-204 של "העשב של השכן", 401 של מגרש ביתי ו-201 של "טירוף בבית". מישהו צפה בסדרות חדשות נוספות?עונות חדשות של סדרות ותיקות יותר? יש משהו מרשים שאתם ממליצים?
סמלוויל סוף סוף חזרה למסכים שלנו והפרק הראשון יצא לפני יומיים וכבר בהורדה ואני מחכה בקוצר רוח שיסיים לרדת.
סיימתי לראות את הפרק הראשון של העונה ה6 של סמולוויל לא מזמן,נחמד אבל עדיין לא גיבשתי דעה סופית עליו.בכל מקרה אני לא ארגע עד יום ריביעי הקרוב,תחילת העונה ה3 של אבודים.
ביאקונטי אני באמת לא יודע מה אתם אוהדי אבודים מוצאים בסדרה הזו, העונה הראשונה הייתה עוד סבירה אבל השנייה כל כך משעממת. אחרי פרק 6 הפסקתי וממש לא מפריע לי בניגוד לנמלטים והסופרנוס שהפסקתי.
אחרי איזה פרק הפסקת לראות נמלטים? פרק 6? אני לא מבין איך חובב סדרות טלוויזיה יכול לראות נמלטים ולהפסיק באמצע. סתם לידע כללי, מה לא מצא חן בעיניך בסדרה? ואבודים הפסקת לראות אחרי הפרק ה-6 של העונה השניה? האמת מובן, כי העונה השניה הייתה טיפה מאכזבת. הם חייבים להתחיל לספק תשובות... מחכה כבר ליום חמישי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx בכל מקרה, יצא פרק 1 למגרש ביתי(עונה 4), לסמולוויל(עונה 6) ולעל טבעי(עונה 2). יצא גם פרק שני לסדרה המרתקת החדשה, ג'ריקו. וגם פרק שני ל"קוראים לי ארל"(עונה 2). עוד 2 סדרות - הישרדות 13, פרק 3 , ו"חטוף" , פרק 2.