טורקיה - בשיקטאש אלופה בפעם ה-11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Galatasaray, ‏17/10/08.

1. riquelme1 Member

לפי דיווחים בספרד סביליה הולכת חזק על ארדה טוראן, ואני אומר- הלוואי, חלום לראות אותו בליגה הספרדית.

כתבה שמצאתי בטורקית שסביליה מציעה 25 מיליון על טוראן, Galatasaray(שמך?), תוכל לפרש לי בבקשה? צ'וק מרסי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

http://kralspor.ensonhaber.com/transfer-do...ilyon-euro.html

בכל מקרה, קשה לי להאמין שגלא' תשחרר את טוראן אחרי שרייקרד אמר שהוא בונה עליו מאוד, אפילו בסכום גבוה כמו 25 מיליון יורו, כי הבן אדם שווה כל אגורה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/09
  2. Galatasaray Member

טוב אז ככה קודם כל זה כתבה מלפני חודש ומעיתון ממש ממש לא אמין בטורקיה ככה שאל תתיחס לשטויות שרשום שם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx באמת רשום שסביליה מעוניינת בארדה אבל קודם כל גם במחמט טופאל..

אני ינסה לעקוב יותר אחרי העברתו של ארדה לקבוצה אירופאית ואני אשתדל לדווח לכם כמה שאני יוכל..

בכל מקרה בעיתון "FANATIK" שזה שוב אני חוזר עיתון הספורט הטוב ביותר בטורקיה, פורסם הבוקר שגודייאנסן האיסלנדי של ברצלונה מבוקש ע"י רייקרד.

הנה קישור לכתבה: http://fanatik.ekolay.net/fanatik/GALATASA...32_135495_6.htm

מי שרוצה יכול לתרגם בגוגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

* בשיקטאש נמצא כרגע במו"מ לרכישת מלך השערים של הליגה הפורטוגזית העונה "NENE" מנסיונל..

מי שמכיר טוב את השחקן אשמח לקבל עליו פרטים קצת..

3. Ariel Member

המגרש החדש שלהם לא מוכן?

ואגב, קשה לי להאמין שארדה יעזוב העונה את גלא. עושה רושם שרייקארד מתכנן שם משהו גדול.
    אם כי אני לא בטוח ש-25 מיליון (בהנחה שתגיע הצעה כזאת) יגרמו להנהלת גלא לא להסתנוור ולחתום על טופס השחרור בכל זאת.
    ארדה שחקן ענק, אבל הוא חייב לשחק עם יותר מוטיבציה. מדובר בגאון כדורגל, שמראה עצלנות לעיתים קרובות.

4. Galatasaray Member

אני לא חושב שיכולת לתאר את ארדה בצורה טובה יותר.. כל מילה יושבת כמו כפפה ליד.
    גם לדעתי הוא משחק בחוסר מוטיבציה ועצלנות לפעמים ולכן אני אומר שלפני שהשתן באמת יעלה לו למוח כדי מאוד למכור אותו כי את הכסף הגדול הוא באמת פגש בגיל צעיר מאוד.
    אולי רייקרד לא יתן לא להתפנק בצורה שכזאת והוא באמת ישתנה הכל יכול להיות..

בהקשר לסיבאס ידוע לי שהם אמורים לשחק באיצטדיון אחר.. לא שמעתי על בניה כלשהי לאיצטדיון חדש ?
    יש לך תמונות או פרטים אריאל ?

5. Ariel Member

רייקארד עתיר ניסיון עם שחקנים מסוגו של ארדה. אין לי ספק שנראה בעונה הבאה את השחקן הכשרוני עם המנוע טורבו שהיה חסר. להערכתי העונה הקרובה תהיה עונת הפריצה הגדולה של ארדה לתודעה.

בנוגע לסיוואספור, כנראה שהתבלבלתי מעט ידידי. קראתי בעבר ידיעה לפיה אם המועדון יגיע להשתתפות באחד מהמפעלים האירופאים הבכירים (אלופות או ליגה אירופאית), ייערכו שיפוצים באיצטדיון למשך חודשיים-שלושה על מנת להגדיל את תכולתו ל-30,000 מקומות ישיבה.

בכך הוא יהפוך לשישי בגודלו בטורקיה.

6. Galatasaray Member

כנראה שהם מתכוונים לבנות אבל אני לא שמעתי על זה שהוא כבר מוכן, בכל אופן כמו שאמרת, הם בוודאי יארחו את משחקי הבית של באיצטדיון החדש של קייסרי ספור

7. Galatasaray Member

השוער הבינלאומי של פנרבחצ'ה וולקאן דמירל עם רגל וחצי בחוץ..

ע"פ ערוץ הכדורגל הטורקי LIG TV פורסם שוולקאן ביקש העלה במשכורת, המשכרות הנוכחית של השחקן היא 1.300.000 יורו לעונה אך השוער "השחצן" הבהיר שהוא לא מוכן לחתום על חוזה מתחת ל 2 מיליון יורו לעונה זאת בגלל שהחלוץ דיוויד דה סוזה חידש את חוזהו לא מזמן וירוויח כ-2.3 מיליון יורו בעונה.

אם וכאשר וולקאן יפרד מפנר הוא ככל הנראה יעבור לאחת מהקבוצות בליגה האנגלית ששם הוא מבוקש ע"י כמה מהן.

עוד בקשר לפנר, השחקן הברזילאי-טורקי מחמט אורליו ששיחק בעבר ופנר ועבר לבטיס קיבל אותות מהקבוצה שאם הוא יצליח לסדר את העניינים בקבוצה הספרדית אז הוא יוכל לחזור לפנר.

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_lb_VolkanDemirel006.Xxx
    וולקאן דמירל. עם רגל וחצי באי הבריטי ?

8. Galatasaray Member

*עוד עדכון חם ממרתון העברות שבטורקיה:

ע"פ עיתון הספורט FOTO MAC : רייקרד כבר מתכנן לבנות קבוצה שתשחק כדורגל אטרקטיבי בסגנון של ברצלונה ולכן הוא מתכוון להביא לקבוצה את דקו (שאגב אישר שהוא מוכן להגיע כאשר שמע שרייקרד הוא המאמן) ואת חלוץ לאנוס GUSTAVO SAND שאין לי מושג מי הוא ואשמח מאוד לקבל פרטים עליו..

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

חוסה "פפה" סאנד, חלוץ שתפור על הליגה הטורקית לדעתי (הכוונה לליגה דרג שני באירופה). אחד הסקוררים הגדולים של הליגה הארגנטינאית בשנתיים האחרונות מאז עבר ללאנוס, מאזן שערים מדהים במדי הקבוצה הזאת, לדעתי מעל 0.75 גולים למשחק אבל זה בשליפה. כבר לא ילד (29 בקרוב) וגם לא נחשב לבעייתי מבחינת אופי, שחקן מקצועני.

חלוץ רחבה טיפוסי, גולר, שיודע גם לשחק עם הכדור לא רע ומבשל הרבה גולים, גדל במחלקת הנוער של ריבר פלייט שם היה הסקורר הכי גדול בהיסטוריה של המחלקה אך כגודל הציפיות גודל האכזבה, לא מימש את הציפיות ונחשב בזמנו לחלוץ ליגה סביר שנדד בין קבוצות וכבש בקצב בינוני. כאמור לפני שנתיים הגיע ללאנוס ומאז לא מפסיק לכבוש עד כדי כך שכבר זומן לנבחרת ואף שיחק במוקדמות המונדיאל (נגד צ'ילה לדעתי).

ראיתי את הידיעה על השוער של פנרבחצ'ה, מההתרשמות שלי הוא שוער טוב אבל מאוד לא יציב וזו לא תהייה כזו אבידה להביא שוער אחר במקומו עם משכורת דומה למה שקיבל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/6/09
  10. Galatasaray Member

קודם כל תודה רבה, שמחתי לשמוע שהחלוץ באמת סקורר אמיתי, בדקתי גם בכמה מקומות והבנתי שבשנתיים הוא כבש למעלה מ-40 שערים שזה מש הישג מדהים..

בהקשר לוולקאן השוער של פנר, אז באמת שהמאמן הגרמני דאום כבר שם עין על כמה שוערים ואני חושב שהפרשה הזו גם תסתיים תוך זמן קצר.
    וולקאן באמת שוער טוב אבל לא יציב ואף אגרסיבי מאוד, מה שלא מתאים לקבוצה כמו פנרבחצ'ה שמעוניינת בבניית קבוצה יציבה ומסודרת.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ראיתי משחק שלהם בליגת האלופות (לא זוכר אם זה היה השנה או שנה שעברה) והבן אדם דפק הופעה אדירה ועדיין ספג איזה צמד באשמתו הישירה...

סאנד כבש כבר 51 או 52 שערים במדי לאנוס, אני פשוט לא סגור כמה הוא שיחק בשנתיים האלו כי הם גם השתתפו בגביעים ככה שקשה לי לחשב ממוצע. באפרטורה הוא היה מלך השערים של עם 15 גולים ב 18-19 משחקים לדעתי, גם בקלאוסורה הוא נמצא חזק במאבק.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק הזכור של וולקאן היה נגד סביליה שהוא ספג 2 שערים באשמתו ואיציק זוהר החכם החליט שהוא מכר את המשחק.
    אותו משחק הגיע לפנדלים ו-וולקאן עצר 2 או 3 פנדלים והעלה את פנר לרבע הגמר.

13. Galatasaray Member

כן באמת זה היה אחד המשחקים המוזרים ביותר של השוער שבסופו של דבר גם הציל את הקבוצה..

שאמרתי שהוא לא יציב דווקא הגיעו לי התמונות ממשחק היורו מול צ'כיה שבו הוא פגע בקולר וקיבל כרטיס אדום מיותר לחלוטין, וגם שהוא פגע בלינקולן בדרבי מול גלאטסראיי בשנה שעברה.. ללא ספק שוער אלים.

http://www.youtube.com/watch?v=NCk01vQUkY0

הבאתי לכם קישור לוידאו עם הטעויות השטותיות ביותר של השוער וולקאן

14. Galatasaray Member

סוכני שחקנים מכל העולם מנצלים את השגיעון שהולך בטורקיה כרגע,
    הבוקר פורסם בעיתון הספורט בטורקיה שסוכני שחקנים הציעו לגלאטסראיי שני שחקנים ארגנטינאים, מה שנשאר עכשיו הי רק הסכמתו של ריירקד שאם הוא באמת ירצה אותם תוך ימים ספורים הם יוחתמו.

מדובר ב: Ricardo Daniel Noir ו-Osvaldo Nicolas Fabian Gaitan הבנתי שהם שני שחקנים של בוקה ג'וניורס, אבל חוץ מזה אין לי מידע נוסף עליהם..

15. Ajax Amsterdam Member

אוהד גלאטאסריי יהיה לכם מאוד קשה עונה הבאה להתמודד על האליפות פנבחצ'ה וצה להביא שחקנים ממש טובים פשוט לא זוח את השמות