טורניר תת פורומים בחנוכה

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by Don p1, Dec 3, 2004.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם האנשים לפני, גם לי 11 זה השעה המתאימה ביותר(למרות שלדעתי לא יזיק אם ארתור ואנשים שגרים בקירבת הוד השרון יבוא ב10 - 10 וחצי ויתפסו את המגרש).

מס' שאלות:
    1. ארתור, בדקת אפשרות לשריין את המגרש?(לכל מקרה).

2. אז מה אתם אומרים? לא החזרתם לי תשובה בעניין הגביע, לקנות או לא?
    אני מזכיר לכם הגביע עולה 110 שקל, כולל חריטה(גביע אייסוקר זה לדעתי הכתובת הטובה ביותר לחרוט על הגביע).
    4 קבוצות, 5 איש בכל קבוצה, כלומר 20 איש, 110 לחלק ל20, חשבון פשוט אומר שכל אחד יאלץ להיפרד מ5 וחצי שקלים.

3. כולם מסכימים על ההתערבות בעניין החתימות, כן?

2. ראול Member

נו מה.... סתומים או חרשים? חזרתם ודרשתם ממני את מה שכבר הודעתי לכם כמוסכם. הטורניר מתחיל ב11... אנשים יכולי םלהתחיל לבוא ב-10... שיששש....

משה, שיריון המגרש יהיה בלתי אפשרי מכיוון שהמשרדים של העירייה בסוג כלשהו של שביתה או סתם מתעלמים ממני. אני אנסה אבל אני בספק. הסיכויים לאנשים בשעות כאלו לטובתינו לחלוטין. אין מה לדאוג.

אני בעד הגביע. והכתובת.

מי מביא כדור?

ארתור, מזכיר.

3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסתבר שאני לא בארץ. תהנו, מצטער.

4. Kiko Member

את זה אנחנו יודעים, אבל בכל זאת, יהיה נחמד אם יהיה לכולם אפשרות להכיר אחד את השני ולדעת מי זה מי (יש אנשים שלא היו במפגש הקודם) לפני המשחקים, יקרה אסון אם נתחיל את הטורניר ב-11:30 נניח?

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי כדור נייק מצויין, אני אשמח להביא אותו (הוא צריך ניפוח קל, גם לזה אני אדאג).

6. ראול Member

כן... ברגע שננהל בית זונות אני אגיד לך, אז נשנה תאריכים וזמנים. אחי, אי אפשר לשנות כל 5 שניות.
    הסכמנו על 11. יהיה ב-11.

גיא, סחטיין על היוזמה.

ארתור, מבהיר.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין בעד מה. בכל אופן, שעוד מישהו יביא כדור, לא כי אני לא אביא את שלי, פשוט ליתר ביטחון.
    אני מסכים עם ארתור. מושיקו, מהנסיון של המפגש הקודם, אין לך מה לדאוג. יש מספיק זמן להכיר את כולם, יש הפסקות, ואחרי זה הולכים לאכול (איפה הפעם? בכל אופן, תביאו כסף לאוכל), וגם זורקים מדי פעם קצת דיבורים במשחק (למרות שאני די בטוח שאנשים יראו מורעלות הפעם).

אגב, גיליתי לאחרונה שאני עושה עבודה מצויינת כקשר אחורי עם מסירות קצרות סטייל פדרו מנדס (טוטנהאם או לא טוטנהאם?), אז אני מתנדב לקחת את התפקיד על עצמי, ועל מנת להביא הכבוד הנדרש לסרייה אה (איך נטשת, גל...).

Last edited: Dec 7, 2004
  8. burning soil Member

אני אוכל להגיע רק ב12 ככה,מצטער.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי, אם ברנינג סויל (דורון, נכון?) מגיע ב-12, וג'יאנזולה לא מגיע, אז הישראלים חייבים להתחיל לשחק רק ב-12, והאנגלים במינוס שחקן.

ד"א, מה אורכו של כל משחק? אמורים להיות בסה"כ שישה משחקים, נכון? אני בעד 20 דקות לכל משחק.

10. ראול Member

טוב, מה יש לנו עד עכשיו:
    המפגש יערך ב:
    יום שני, ה13 בדצמבר - בשעה 11:00 בהוד השרון
    אני אהייה במגרש מהשעה 10:00 ואאסוף כל מבקש מתחנת האוטובוס העירונית כפי שיצויין בהמשך.

דרכי הגעה:
    תחבורה ציבורית
    קחו מונית. יקר? אז הדרך הטובה ביותר להגיע להוד השרון היא דרך ת"א בעזרת הקוים הבאים: 921, 641, 823. הקוים עוברים פעם ב20-30 דקות ולא אמורים להוות בעיה לאף אחד. מחיר משוער: 11 ש"ח.
    לכל הדרכה אינדיבידואלית נא ליצור איתי קשר (ממקום המגורים לת"א ומת"א להוד השרון או ממקום אחר להוד השרון, ישירות.)

תגיעו על כביש 40, מכיוון פ"ת. בכניסה להוד השרון יש לרדת בתחנת האוטובוס השניה אחרי ההגעה למרכז העיר, כמצויין במפה:
    מתחת (דרומית) לרחוב "הר גילה". מול תחנת הדלק "פז". חשוב לזכור... מול פז!

http://www.103.fm/uploadFiles/3.Xxx

רכב פרטי
    אני מניח שאין לאף אחד בעיה למצוא את איילון צפון... יש בעיה? תקנו מנטוס. במקרה שיש לכם מושג כללי איפה זה פשוט תמשיכו צפונה על הכביש עד שתגיעו לכביש 5. בו תפנו ימינה. תמשיכו על הכביש עד שאתם מגיעים לצומת ירקונה ושם תפנו שמאלה ליד המקום שנקרא ה"מקום של יגאל". אתם יכולים לעצור ולאכול שם שיפודי אווז, מומלץ. אחרי הפניה ממשיכים ישר עד שמגיעים לעיר עצמה. עוברים תחנת דלק "דלק", ממשיכים כקילומטר ישר ויש תחנת דלק סונול. לצורך נוחיות אפגוש את כל המגיעים ברכב פרטי שם.

הסבר מאוייר, לכל המאותגרים מרחבית:

http://www.103.fm/uploadFiles/1.Xxx

http://www.103.fm/uploadFiles/2.Xxx

http://www.103.fm/uploadFiles/3.Xxx

רכבת
    עזבו, לא לבוא ברכבת.
    כל מי שלא אוהב להקשיב לי ואין לו בעיה כספית כלשהי יכול לקחת רכבת מכל מקום לתחנת "הוד השרון - כפר סבא" ומשם לקחת מונית למגרש. אבל זאת סתם דרך לקטנוניים.

כל שאלה, אפילו הכי קטנה, תתקבל בברכה (או במטר קללות וגידופים) באמצעים הבאים:
    אורנג': 0545825825
    אייסיקיו: 4242852
    מסנג'ר: quajzm@hotmail.com
    אימייל (אתם יכולים לנסות, אני לא אענה): tzian@intermail.co.il

*תביאו כ25-30 דקלים אם אתם מתכוונים ללכת לאכול לאחר מכן. מומלץ. תבקשו המלצות מהמפגש הקודםhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx אני לא אובייקטיבי

ארתור, מתערב עם עצמו שלא יצתרך עריכה. (***עריכה - התבדתי)

Last edited: Dec 7, 2004
  11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא באמת לא משקר, למרות שאני לא אתנגד לבורגראנץ' הפעם, לא כי יש לי משהו נגד שווארמה - לאחרונה אני פשוט זולל שווארמות בקצב מפחיד.

ארתור, עדיין יש לי את הטלפון שלך, תצטרך לרענן את זכרוני לגבי ההגעה. הפעם אני לא אעשה את הטעות של פעם שעברה.

מי שבכל זאת בא ברכבת (למורת רוחו של ארתור)

כדאי לבדוק אם תחנת הרכבת שלכם מגיעה לתחנת הוד השרון/כפ"ס, שהיא בעצם בכפ"ס. למה?
    כי אם אתם מתכננים להגיע ככה תוכלו להודיע לי, אין לי בעיה להוביל את כל מי שרק יחפוץ לתחנה מרכזית כפ"ס המרוחקת מרחק קטן מהתחנה, ומשם קו ישיר למקום.
    אני מוכן לחכות במקום וללוות את כל המתלבטים למיניהם.

הפלאפון שלי הוא 054-8022023.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, אם כבר מדברים הרעיון הוא פשוט, כל משחק, 15 דקות או 3 שערים.
    כשהדרך לזכות בטורניר פשוטה, נעשה הגרלה בין 4 הקבוצות, כשבמשחק הראשון ישחקו שתי קבוצות, ובמשחק השני ישחקו שתי הקבוצות שנותרו.
    לאחר המשחק הראשון יפגשו במשחק השני - המנצחת במשחק הראשון והמנצחת במשחק השני(במידה ומשחק מסוים או שניהם יסתיים בתיקו, נטיל מטבע כדי לקבוע מי תקרא "המנצחת"), כאשר המפסידה מהמשחק הראשון תפגש עם המפסידה מהמשחק השני.
    במשחק האחרון כל אחת תשחק מול הקבוצה שהיא לא התמודדה מולה.
    לאחר שכל קבוצה תערוך 3 משחקים, נקבע(לפי טבלה) מי הזוכה בטורניר, במצב של שיווין בין שתי קבוצות במס' הנקודות, יערך משחק מכריע בין השתיים כדי לקבוע מי תנצח.
    הנקודות הולכות לפי - הפסד שווה נקודה אחת, תיקו שווה 2 נקודות, וניצחון שווה 3 נקודות.
    עשיתי את השיטה הזאת בטורניר אחר שארגנתי, וזה יצר הרבה עניין ומתח וכמובן טורניר מעולה.

מכיוון שג'ינולה לא בא, ומאיר ברד לדעתי לא יבוא, אז חסרים לאנגלים שתי שחקנים.
    במידה ולאנגלים יחסרו שחקנים, אז ככל הנראה נאלץ לעשות אחד מהשתיים:
    1. פירוק האנגלית והעברת כל אחד משחקני האנגלית לאיטלקית/ישראלית/ספרדית(יש לי חולצה של ריבאלדו שאולי תבוא לידי שימוש).
    זה יצור מצב של 3 קבוצות, אבל במקום 4 ושוער על 4 ושוער, נשחק 5 ושוער על 5 ושוער(מה שהיה בטורניר הקודם בשלב מסוים, מבחינת גודל המגרש אין בעיה בנושא הזה).

2. האופציה השנייה זה פירוק הנבחרת הישראלית, וזה משום שאני יודע שיש לא מעט מהישראלים שאוהדים קבוצות באנגליה, ולכן יהיה אפשר לצרף 3 מהם לאנגלית, 1 מהם לאיטלקית ו1 לספרדית.
    גם כאן כאמור נאלץ לעשות 5 ושוער על 5 ושוער, כשהישראלים ישלימו לאנגלים 2 שחקנים חסרים, ועוד אחד כדי להפוך את האנגלים ל5 ושוער.

הסתבכתם? מובן בהחלט.
    אני רק אומר שאם לא יקרה משהו מיוחד, לאנגלים יהיה חסר שחקנים.
    ובגלל שגולת הכותרת של המפגש הזה הוא מפגש של האנגלים מול האיטלקים(וגם הספרדים) אז לדעתי עדיף לפרק את הישראלים במצב מסוים.

בכל מקרה, לא אני אחליט, וכל אחלטה אקבל בשמחה.

בקשר לגביע, מחר אני אקנה אותו ואחרוט עליו "גביע אייסוקר", אמרתי כבר, המקסימום שזה יעלה זה 7וחצי שקלים לבן אדם(במידה ויהיו רק 15 איש בטורניר), המינימום זה 5 וחצי שקל לבן אדם(במידה ויהיו 20).
    יש לי הרגשה שזה יהיה איפה שהוא באמצע, בסביבות 6 שקל, מוסכם עליכם?
    ובקשר למי יקח את הגביע, ההצעה הכי הגיונית בעיני, שהשחקן הטוב ביותר בנבחרת המנצחת יקח אותו, גם אם הוא לא הקפטן.

בכל מקרה, התמונות בפורום של הקבוצה המנצחת עם הגביע, כשבמקביל הקבוצות המפסידות נאלצות לשים את החתימה שהמנצחים יגידו, לדעתי ירצו את כל האנשים מהקבוצה המנצחת, גם אם הגביע לא ילך אליהם אישית.

משה, מזכיר לניצן שהפעם יביא מצלמה שמוטענת היטב.
    אם צריך ניצן, תתחיל להטעין מהיום. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

האופצייה השנייה נראית לי עדיפה. את מי בכלל מעניינת ליגת העל? השאלה מי מתפזר, ולאיפה. אגב, עם מאיר ברד בכל זאת יבוא, צריך רק למלא את חסרונו של ג'יאנזולה. אני מוכן לעשות זאת במשחקים שאינם נגד הסרייה אה, וגל יוכל (אם יסכים) לעבור לסרייה אה במשחק נגד אנגליה.

אגב, אני מסרב בתוקף לשנות את חתימתי. מוכן לשנות חלק מתוכנה, לא את כולה.

Last edited: Dec 8, 2004
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, אם תשחק בשתי נבחרות זה לא יפתור את הבעייה.
    חייבים(במידה שיחסרו שחקנים) לפרק אחת מהנבחרות, כי לדעתי זה לא יהיה הוגן שבזמן שקבוצות מסוימות יחכו בחוץ שחקן מסוים ישחק עם מס' קבוצות.

בקשר לחתימה, יש לך 2, לא יקרה כלום אם תחליף למשך 5 ימים אחת מהנ"ל.
    וחוץ מזה, לדעתי לא תהיה לך בעייה עם עניין החתימות שכן האהבה שלך לאנגליה ולאיטליה שווה.
    אני זה שצרך לדאוג, בגלל שאני לא יודע איך אני אתמודד עם חס ושלום אני אצטרך לשים חתימה שאומרת שהליגה האיטלקית היא הליגה הטובה בעולם(אם הספרדית והישראלית אני עוד יכול להתמודד).

15. ג'רי בית הלוי Member

קודם תזכיר לארתור שהמצלמה שלי היא לא מקום שבועטים אליו את הכדור http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

וגיא- מה זאת אומרת "את מי בכלל מעניינת ליגת העל?"? למה לכל שלושת הפורומים מגיע ולנו לא? אותי מעניינת ליגת העל, ואני לא אוהד שום קבוצה מחו"ך. למה לי לא מגיע נבחרת ולפורום הספרדי כן?

ההצעה הראשונה של משה נראית לי הטובה ביותר, מקסימום נשחק עם מחליפים או שאנשים "יושאלו" לנבחרות שתזדקקנה לכך.

Last edited by a moderator: Dec 8, 2004