הפתירת שאלות זה רק לגבי מצב שיש שיוויון בנצחונות וההפסדים...וזה חשוב מאוד! אבל עקרונית זה קובע לפי הכסף
תזכרו חובה עד יום ראשון ב-12 בלילה להיות משוחים כל משחקי המחזור הראשון ביינתים שוחק אחד נשארו עוד שבעה אני מזכיר את משחקי המחזור הראשון: בית א - עומר נגד נשמה צהובה, רוי נגד רדליון בית ב - לירן-בית"ר נגד לירןקול, ניצן נגד רדה בית ג - יובה נגד קוףירוק, משה אוחיון נגד זהובניק בית ד- בני אשדוד אימפריה נגד אבי נמני, אדום בנשמה נגד קינג אואן
שיחקתי נגד לירןביתר וניצחתי טכנית 7-6 בשאלת נכוןלא נכון אני הצלחתי והוא טעה ואז הוא הלך לרגע ובגלל זה כתב לי שנותק הקשר איתו וניצחתי טכנית, ולפני זה מצב השאלות היה 7-6 לי. שהוא יתחבר הוא יאשר את זה.
סיכום המשחק במחזור הראשון של בית 2: ניצן-14 תשובות, 59700 שקלים אסף-13 תשובות, 30,900 שקלים אגב לירן ולירן מה עם המשחק שלכם?
מזה טכנית? אני שיחקתי מול מ=ניצן הוא ניצח אותי 8-6 בסיבוב הראשון ואז זה נותק אח"כ עשינו עוד משחק ואני ניצחתי בסיבוב הראשון 9-7 ואז זה שוב נותק...ועכשיו בדיוק גמרנו את המשחק עד הסוף, והייתה אי הבנה קטנה והכל סודר..
הוא הוביל עליי 7-6 בשאלות בסוף הסיבוב הראשון. אני טעיתי בשאלת נכון/לא נכון והוא צדק. אחרי זה לפני הסיבוב השני לא לחצתי על המשך כי הייתי חייב לעשות משהו ואז נהייתה תקלה. אז הוא ניצח טכנית כי התקלה הייתהבגלל שלא לחצתי המשך וגם ככה לא היה ליסיכוי לנצח כי טעיתי בשאלת נכון/לא נכון.
חוכמה גדולה... אני כנראה אפרוש, כי לא מתאים לי כל הקטע של המשחקים... זה ממש לא מראה על ידע ולא על כלום.... תחשבו שרק אחרי ההכפלה לאילן היו 5000 ומשהו יותר נקודות ממני
אנשים תבינו...כשזה מראה למישהו טכני לבן אדם השני זה מראה את אותו דבר אבל טכי מהצד השני... רוי הידע פה הוא בשאלות נכון/לא נכון ובסיבוב השני כי הסיבוב הראשון לא מראה על ידע כך שיש לכם סיבוב מתנה לאסוף ולאגור כסף ואז מתחיל "המשחק האמיתי" בית א' סוף מחזור 1 1.רדליון [0-1] 1 0 9-14 2.עומר [0-1] 1 0 11-12 3.לילך [1-0] 0 1 12-11 4.רוי [1-0] 0 1 1 14-9 בית ב' סוף מחזור 1 1.ניצן [0-1] 1 0 13-14 2.אסף [1-0] 0 1 14-13 2.בית"ר לירן [0-0] 0 0 0-0 4.לירןקול [0-0] 0 0 0-0 משחק שצריך להיות משוחק: לירן בית"ר נגד לירן קול - דרבי שמות בית ג' סוף מחזור 1 הבית עוד לא שוחק! משחקים שצריכים להיות משוחקים: יובה נגד קף ירוק ומשה אוחיון נגד זהובניק בית ד' סוף מחזור 1 1.ב. אשדוד אימפריה [0-1] 1 0 6-16 2.אבי נימני [1-0] 0 0 16-6 3.קינג אואן [0-0] 0 0 0-0 4.אדום בנשמה [0-0] 0 0 0-0 משחקים שצריכים להיות משוחקים: אדום בנשמה נגד קינג אואן