טוטנהאם 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏7/7/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבקש בכל הקשור למשחק של טוטנהאם במוקדמות ליגת האלופות נא לדבר בדיון המתאים בעולמי.

בתודה, ההנהלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. Frank Serpico Member

עונת מלפפונים ראשונה שלך, מה ?

ולעניין - הגרלה פנטסטית. אין שום סיבה שבעולם שלא נגיע לשלב הבתים.

3. h2z Member

המשחק של טוטנהאם באירופה _לא_ מתאים לדיון של טוטנהאם?

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

תרנגול, אני מקווה שרשמת מה שערן כתב כי פעמיים אמרתי לך את זה כבר פעמיים ולא הפנמת.
    קיוויתי לא לפגוש את קייב וסמפדוריה ושמח שזה לא קרה אבל זה לא הופך את ההגרלה לקלה יותר, הם רוצים את שלב הבתים לא פחות מאיתנו. הבנתי שהם ברצף רע, סיימו גרוע את עונה שעברה עם איבוד אליפות תוך שמיטת פער גדול על באזל, ופתחו רע את העונה. אני מתנחם בכך שחלוץ חד לא יגדיל משמעותית את הסיכוי מולם ויש את כל אוגוסט להביא חלוץ. בלם, לעומת זאת, זה אופרה שונה לגמרי.
    מחכה לנו שבוע פסיכופטי שבו אפשר לזרוק לפח עבודה קשה של עונה שלמה.

5. קינג לדלי Member

מסתבר שהם משחקים במשטח קשה( astroturf - מה זה ?) והם היו צריכים לקרוע את פנרבחצ'ה ובסוף גם עברו אותם בניצחון בטורקיה.

צריך להיזהר אך לפני כן חייבים להתמקד בסיטי.

6. THE STRETFORD END Member

לדלי

אני מניח שהכוונה לסוג של דשא סינטטי אבל משופר בהרבה,
    אולי כמו הסינטטי שיש בכפ"ס בגול טיים ואם לא אז משהו אחר אבל מתקדם גם כן
    כי ה astroturf הישן יותר זה משטח די רך אבל מאוד חלק(הכדור טס עליו)ואם אתה נופל אז הוא כמו נייר זכוכית,
    שיחקתי על כזה במנצסטר וקשה לי להאמין שזה סוג המשטח שיש להם.

7. תרנגול Member

רפאל ואן דר וארט, סניידר, פינאר, אנייסטה, צ'אבי, אוזיל בגרמניה, מסי בארגנטינה וקאקה בברזיל.

כל אלה הם רשימה חלקית של שחקנים עושי משחק או מתחת לחלוץ, בעלי יכולות טכניות גבוהות ויצירתיות רבה, שמסוגלים לבנות התקפות ולשבור הגנות, שלא כמו מודריץ' שמסוגל למסור רק כדורים פשוטים חסרי ברק ויצירתיות. מעולם לא החזקתי ממנו ואני גם חושב שאין לו מקום בהרכב שלנו. הוא לא מסוגל לתת את הברק הנחוץ לקבוצה ולסחוף אותנו ולא מסוגל לשמור כמו שצריך.

באשר לפלאסיוס, אני מעדיף את ג'נאס על פניו בכל יום נתון. הבנאדם הורס התקפות בלי סוף באיבודי כדור מיותרים בכל משחק ומשחק. כשילמד למסור כדור מדויק אז אשמח לראות אותו בהרכב.
    פרט לכך, לא ראיתי את התרומה שלו למשחק ההתקפי בעונה שעברה. לכן הוא טוב לנו כקצב על המגרש שמוריד את רגלי היריב ותו לא ועל כן חייבים לידו מישהו שיאזן ויהיה סופר יצירתי. מודריץ' הוא לא כזה. למען האמת מודריץ' הוא אחד השחקנים האפורים שיש במועדון. הוא לא מתאים למרכז אז רדנאפ מנסה אותו באגף שמאל מפעם לפעם ובאגף שאל, עם כל הכבוד למודריץ', יש לנו סופר סטאר בשם גארת' בייל.

8. תרנגול Member

גם לי לא ברורה היציאה הזו - לא לדון בפורום של טוטנהאם על משחקי טוטנהאם בליגת האלופות.
    אם לא נדון על זה פה אז על מה כן נדון פה ? על העברות שיהיו או לא יהיו בלבד ????

9. wieitan Member

קיבלנו בדיוק את ההגרלה שרצינו ומשחק שני בבית - יופי ! אבל ואבל גדול לא הבטחנו שום דבר צריך לבוא ולנצח בסיכום שני המשחקים וזה לא יהיה קל.
    כאוהד טוטנהאם כל כך הרבה שנים, אין חייה כזאת לזלזל בקבוצה יריבה.

האם ידוע תאריך מדויק של המשחק הראשון ? יום שלישי או רביעי ?

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/10
  10. wieitan Member

תרנגול, אני חלוק עליך לחלוטין ! מודריץ חייב להיות בהרכב. בתחילת העונה שעברה לפני הפציעה, הוא היה ענק.
    לדעתי הוא גם יכול לשחק מתחת לחלוץ ומעל שני קשרים כמו טומי ופאלסיוס או סאנדרו.

תרנגול, אני לא יודע כמה שנים אתה עוקב אחרי ספרס, בעשרים שנים האחרונות עקב האכילס העיקרי היה בור קבוע במרכז השדה (גם ההגנה לא משהו וזה דיון נפרד וכואב).
    מאז שפאלסיוס הגיע הקבוצה קיבלה אופי נשכני, להרוס התקפות ולהשיג כדור בחזרה זה לא פחות חשוב !
    לחץ על הכדור וחטיפות כדורים במרכז המגרש גם עם כרטיסים צהובים, נותנים הרבה יותר שקט להגנה וחוסכים לנו כאבי לב שהיו לחם חוקנו בשנים עברו.

אני מסכים איתך שבחלק השני של העונה, פאלסיוס משחק הרבה פחות טוב מתחילת השנה, ומוסר יותר מידי כדורים ליריב.
    אם הוא לא יהיה טוב - ישב על הספסל, אבל סאנדרו וטומי יצטרכו לעשות את העבודה הקשה במרכז השדה.
    בשנים שעברו היינו מפסידים באופן קבוע מול קבוצות נוקשות. ווילסון פאלסיוס שדרג מאוד את רמת האגרסביות של הקבוצה למשל טומי !

הכי חשוב מבחינתי את JJ (וגם את רובי קין), אני רוצה לראות מחוץ לקבוצה !
    תרנגול, ממה שהבנתי מהמסרים שלך אתה חושב קודם כל התקפה, אבל אתה חייב הגנה כי אחרת לא נגיע לשום מקום.
    JJ האנמי עם שלושה משחקים טובים כל נעונה, במקום פאלסיוס ? וואלה לדעתי הגזמה פראית !!

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/10
  11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

קחבלתם את ההגרלה הכי קלה בעולם ואין סרט שאתם לא עוברים.

עכשיו השאלה, כשתהיו בשלב הבתים - איך תדורגו? באיזו קבוצת איכות?

12. SeRgInHo Member

שלישי. אם זניט, ברמן וסביליה יודחו, היא תתפוס את קבוצת הדירוג השני.

13. wieitan Member

14. תרנגול Member

איתן, אני מסכים איתך באשר ליכולת ההגנתית ולקשיחות שפלאסיוס מביא עמו למרכז המגרש.
    פשוט לדעתי השילוב שלו ושל מודריץ' הוא לא טוב כי מדובר בשחקן אגרסיבי חסר יכולת התקפית ושחקן נוסף שהוא לא אגרסיבי לחלוטין וגם חסר יכולת בכל הנוגע ליצירת התקפות חכמות ומהירות שישברו את הגנת היריב. כך לדעתי לפחות, משום שלא התרשמתי ממודריץ' לטובה בכל הנוגע לעניין הזה ואני מבין שאתה דווקא כן.

יכול להיות שמערך של 4-4-1-1 יוכל לתת את המענה על הצורך בהגנה ובהתקפה יחדיו, כאשר בקישור המרכזי יהיו האדלסטון (שיש לו דווקא מסירות טובות בניגוד לווילסון וראיית משחק טובה) ופלאסיוס/סאנדרו שישמשו כקצבים (אחד משניהם כלומר) ומעליהם יהיה שחקן יצירתי במיוחד שיודע לשחק בנגיעה ומהר (לא משהו שאני יכול לומר על מודריץ'). בכנפיים כמובן שיש את שני הבאנקרים שהם בייל ולנון.

במידה ורוצים לעבור להרכב יותר התקפי יהיה ניתן להוסיף חלוץ על חשבון הקצב ולהישאר עם האדלסטון שעושה עבודת הגנה טובה לטעמי, שני חולצים וקשר התקפי יצירתי. כלומר מבנה ה"יהלום" המפורסם.

15. תרנגול Member

באת לנחס אותנו ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx