על פי התוצאות אלו האפשרויות בהגרלה שלנו בשישי. Dynamo Kiev Braga Sampdoria Auxerre Young Boys יותר טובים מכולם אבל עדיף לא לקבל את קייב וסמפדוריה. ההעדפה שלי השווצרים.
זה פשוט בדיחה. בעונה שעברה היינו יכולים להיות מוגרלים נגד קבוצות הרבה יותר חזקות, איך זה שטוטנהאם קיבלו את המסלול הנוח לשלב הבתים?
לא היית אומר על זה בדיחה אם למשל במקום איזה סמפדוריה הייתה יובנטוס או משהו בסגנון... גם במקום אוקזר יכלה להיות איזה בורדו אבל זה מה יש (לך תבוא אליהן בטענות שסיימו במקומות נמוכים יחסית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx). נוח מאוד, טוטנהאם חייבת לעבור כל יריבה. קייב נראית לי הכי חזקה, לגבי סמפדוריה אני לא ממש בטוח עם עזיבת דלנרי, לא נראים לי כאלה שיכולים לאיים על טוטנהאם.
הסיפור על ההחתמה של פלטיקושה מתברר. הוא יושאל לעונה עם אפשרות להחתמה בסופה. אם בסוף העונה קרלו יעזוב אז יכול להיות שעשינו משהו נכון. חוץ מזה קרלו מבוקש מאוד בפולהאם. אני אישית מת על קודוצ'יני וחושב שהוא קאבר מצוין. שישאר אינשאללה.
לגבי ביריבות האפשריות כולם נראות לא מאיימות במיוחד לעומת מה שחשבתי שנוכל לקבל,סמפדוריה קבוצה חזקה מאוד שעדיף לא לקבל כל השאר לא מאיימות במיוחד בעיקר בראגה ואוקזר החלשות
בראגה ממש לא חלשה, אני משער שיש שם לא מעט ברזילאים, שיודעים לטפל נהדר בכדור. לנו אסור לזלזל באף יריבה ! חשוב מאוד שהמשחק השני יתקיים בליין - זה יכול להקל עלינו. מעדיף: יאנג בויס השווצרית. ניחוש: נקבל את סוניה בראגה (דונה פלור נשואה לשנים)
צודק שכחתי מיאנג בויס בכלל הם ממש חלשים ניראה לי,אבל בכל מקרה כל קבוצה צריך לעבור וכל עוד אנחנו נקנה חלוץ מצוין ואולי עוד בלם לרוצטאיה אני לא רואה סיבה שלא נתן פייט גם בשלב הבתים
השוייצרים בהחלט יהיו ההגרלה הנוחה ביותר מבין 5 הקבוצות שציינת. אגב יהיה מעניין אם תוגרלו נגד בראגה, מאחר שהכינוי של הקבוצה הפורטוגזית הוא Arsenalistas בגלל העיצוב של חולצות הבית. מבט בוויקיפדיה מגלה שיש להם שחקן ישראלי ממוצא גרוזיני העונה לשם אלי זיזוב: http://en.wikipedia.org/wiki/Eli_Zizov
אה אני מכיר אותו שחקן אגף שמאל היה פעם באחת נבחרות הנוער,הוא שיחק בבולגריה ולא היה לי מושג שהוא עבר לבראגה..דווקא שחקן די כישרוני יצא ניראה לי מבאר שבע
לפני 4 שנים שיחקנו מול בראגה, הסתבכנו פעמיים מולם וניצחנו פעמיים 3-2. לא יודע על מה מדברים אוהדי ארסנל. סמפדוריה ודינמו קייב יריבות קשות לאללה.
סמפדוריה ודינמו קייב הן ההגרלות הקשות ביותר שיכולתם לקבל. באוקראינה הליגה כבר התחילה ואחרי 4 מחזורים דינמו קייב ממוקמת במקום השני עם 3 נצחונות ותיקו, כך שמבחינת כושר הם מוכנים.