טוטנהאם 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏7/7/10.

1. spurs Member

ברוך הבא
    ספר לנו מאיפה? בן כמה? חפץ אהוב שאתה אוהב לשייך לכניסות חוזרות ונשנות לרקטום של סול

2. קינג לדלי Member

חדשות טובות מהמלך.

לדלי שיחק אתמול מחצית עם הצעירים מול איפסוויץ' ומרגיש מצוין לפתיחת העונה.

הוא ישחק בשבת מול פיורנטינה ואז הארי יבחר אם להעלות אותו מול סיטי או במוקדמות.

ההגרלה ביום שישי.

3. תרנגול Member

מה נפל עלייך באדם ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

4. תרנגול Member

מישהו הבין למה מנסים להחתים את השוער הקרואטי ? קודיצ'יני היה ממש טוב במשחק עם בנפיקה ונראה שאפשר לסמוך עליו אם קורה משהו לגומז.
    מה ההיגיון להוציא כסף רב על שוער שלישי כשאפשר להוציא את הכסף הזה על שחקן שדה ????

5. Berby Member

אהלן ספרס,

אני יודע שהשאלה לא כוונה אליי - הרי אני כותב פה הודעה אחת לחודש כבר כמה שנים טובות - אבל אני לא יכול שלא לענות =] בכל מקרה:

עמרי. בן 22. תל אביב. אלת בייסבול ענקית מוקפת בחוטי תיל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

http://thewrestlingwrapup.com/files/2009/04/mickfoleybat.Xxx

לגבי השוער הקרואטי - אני מניח שזה קשור לעובדה שקודי עשוי להיות שברירי משהו מבחינה פיזית, בהתחשב בזה שלפני משהו כמו חצי שנה הוא סדק את האגן שלו ושבר את שני פרקי היד, ושאר השוערים שלנו (חוץ מ- :aaa8: ) לא יכולים לעמוד אפילו בשער של סקציה נס ציונה. בכל מקרה - הוא יהיה זול מאוד, לא קריטי.

לגבי פסטיבל ג'יו המוגזם לגמרי - גם בקדם עונה לפני שנתיים הוא כיכב. במיוחד ב-5-0 מול רומא. ואז כשהתחילה העונה הוא נראה כמו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/pottytrain1.Xxx.

אני כן מחזיק מג'יו - ואני כן חושב שבהתחשב בסכום ששילמנו עליו הוא היה עסקה די טובה, ואני כן חושב שיש לו פוטנציאל להפוך לשחקן הרכב - אבל אני עדיין מחכה למשחק טוב אחד שלו בפרמייר ליג. משחקי קדם עונה מול ההרכב השני של בנפיקה לא אומרים הרבה.

6. קינג לדלי Member

מגיע בהשאלה לעונה.
    לא עולה כסף.

7. wieitan Member

בנושא סקמבל חלאת המין האנושי, כולנו אוהדי התרנגולים באים מאהבה.......

לא כולל את אוהדי החלאות הסרוחות מגלגלי העינים שהציפו את הפורום בדמעות על התנהגות בארסה, ביחס לפאברגס.
    אפשר לחשוב שהמועדון המחליא שלכם התנהג בצורה הוגנת יותר בנושא סקמבל - נהפוך הוא סגרתם איתו עוד כשהוא היה תחת חוזה אצלנו.

לתרנגול החדש בפורום, ברוך הבא. שיהיה לכולנו בהצלחה !!

8. ArsenalFan Member

עוד אחד שמטיף מוסר. אמר מי שהמנג'ר שלו הוא עבריין פוטנציאלי, מומחה ה-Tapping up מספר 1 באנגליה...
    קמפבל היה חופשי לדבר עם מי שהוא רצה בחצי השנה האחרונה לחוזה שלו, תחת חוק בוסמן. את הטענות שלך לבגידה שלו בטינופות, תפנה לסול. שכיר חרב נשאר שכיר חרב.

9. תרנגול Member

אני שמח לשמוע, אבל נראה לי סתם מיותר שלא לדבר על מסרס לחלוטין את התקווה המזערית שיש לכל שוער נוער בקבוצה עם שני שוערים מצויינים.
    יש לי הרגשה שבסופו של דבר אף אחד משחקני המועדון לא ישוחרר. לא בנטלי ולא קראוץ' ולא ג'נאס ולא אף אחד אחר.

10. קינג לדלי Member

טוב מאוד,שיסרס את כל השוערים הצעירים שלנו כי אין להם מקום באולדרשוט.
    כשיגדל מישהו רציני לא יסרסו אותו תהיה בטוח.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

איתן, אין מקום להשוואה בין מקרה פברגאס לקמפבל. עד כמה שאני שונא את ארסנל הם בסך הכל ניצלו את העובדה שעומד מולם בלם מעולה עם אופי של צואה שמוכן לתקוע לקבוצה שלו סכין בגב.
    אצל ארסנל פברגאס אולי יתקע סכין בגב, אבל אחרי מניפולציות אינסופיות של החארות שיושבים בבארסה. זו התנהלות שיטתית שהייתי מתעב לו היו עושים לשחקן שלנו.

פחחחח מסרס שוער שלישי? שוער שלישי בכלל לא בונה על דקות משחק, לא משנה אם הוא גדל בטוטנהאם או בהפועל כרמיאל. כשיהיה לנו שוער מספיק טוב אולי הוא יקודם להיות שוער שני.
    אהההה ראיתי מי כתב את זה. לא משנה, אם שוערי הנוער שלנו ייעלבו אולי הם יצטרפו למחאה של רובי קין על היחס הבזיוני ויצטרפו למנזר עקב הצלקות הנפשיות הקשות שנגרמו להם.

12. קינג לדלי Member

רובי קין אגב לא נסע עם הקבוצה לפורטוגל בטענה של "פציעה קלה".
    כבר החלו הספקולציות אם זה קשור למו"מ שלו עם קבוצה אחרת.

13. קינג לדלי Member

טוב אז כרגיל הכל המצאות ודג'אלו לא יגיע.

It's not true," he told reporters after Spurs' 1-0 win against Benfica in Lisbon last night.

"I believe he's a good player, but he is not and never has been in our plans."

14. תרנגול Member

לא נראה לי שיהיה נכון לייחס לזה חשיבות נסתרת. כנראה סתם פציעה.

15. קינג לדלי Member

כשתכיר אותו תבין שהוא ממש לא פאתטי.
    גיא,היה כאן שקט עם "תרנגול" חבל לשמור טינה ולהחזיר את הכעסים.

כולנו אחרי הכל תרנגולים וצריכים שיהיה סדר בלול שלנו.

חלאס שטויות,יש לנו הגרלה בשישי.