טוטנהאם 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏7/7/10.

1. קינג לדלי Member

לנון בנטלי...

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שראיתי דוס סנטוס שמאלי ברגל, ומשחק לרוב משמאל.
    either way, אני מזמן לא סופר אותו. אם נכסה את החלוץ שאנחנו מחפשים באמצעותו, זה יהיה שיחוק אדיר של הארי הקדוש.

3. תרנגול Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. תרנגול Member

גונבה לאוזני שמועה שקצר ישנה נטיות מיניות. אבל זה כבר לפורום אחר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. wieitan Member

תרנגול שיחקת אותה !
    כאחד שקבוצתו בישראל, היא ה-"גוויה" הנקראת הפועל פ"ת, יש בהודעה שלך לא מעט פנינים, בעיקר על דני לוי.

על דני לוי, מתאים המשפט הבא: "יש לו אוצר מילים של 80 מילים, אבל הוא מתעקש להשתמש רק ב-40 מילים". (המשפט במקור שייך לאבא אבן שהתייחס לרפול)
    אני די בטוח שאוצר המילים בעברית של דניאל לוי גדול הרבה יותר מאשר זה של דני לוי ה-"כלבלב" של הגביר שמיר.

6. תרנגול Member

לא נשאר לי אלא לחזק את דברייך ולהסכים עם כל מילה, בעצב רב וביגון גדול.
    לפחות יש לנו את טוטנהאם. מי ייתן ונזכה לנחת מהם העונה ואולי עוד נניף איזה גביע קטן.

COYS !!!

7. wieitan Member

אנחנו בליסבון מול בנפיקה - נקווה שנשחק יותר טוב מאשר מול וילהריאל.
    נדמה לי ש-GDS הוא מתחת ל-21, האם שווה להשאיר אותו בגלל החוקים החדשים ?

8. תרנגול Member

לדעתי שווה להשאיר אותו, גם בגלל התקנות החדשות וגם בגלל שהוא שחקן טוב ויכול להתפתח לשחקן מצויין. הוא עוד ילד ויש לו עוד הרבה מה להציע לנו בעתיד הקרוב והרחוק לדעתי.
    דרך אגב, גם רוז שחקן טוב לטעמי והייתי רוצה לראות את שניהם משותפים יותר במשחקי הגביע וכשבייל לא יהיה זמין לעמדת הקשר השמאלי.

העמדה שהכי לוקה בחסר אצלנו, אם תשאלו אותי, היא עמדת הקשר ההתקפי מהאמצע. יש לנו את לנון ובייל ומחליפיהם הרבים בצדדים, אך אין לנו אף לא שחקן אחד שיכול לשחק קקשר התקפי מהאמצע או מתחת לחלוץ. אחד יצירתי וטכני שיעשה הרבה בעיות להגנות היריבות.

9. Yotam Member

מה אתה אומר ?
    איפה קראנצ'ר ומודריץ' , מה עם רובי קין שיכול לשחק בעמדה הזאת, ובמיוחד ג'ובאני דוס סנטוס שגם יכול לשחק בעמדה הזאת אבל מסיבים אותו יותר לצד .

10. k_700 Member

אהה באמת?
    טוב אז סבבה אני מוכן לקבל את מודריץ' אם גם ככה הוא לא כזה חשוב לכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו לא צריכים קשר התקפי/קשר מאחורי החלוץ כי השיטה של הארי לא כוללת שחקן בעמדה הנ"ל.
    אנחנו לא צריכים את דוס סנטוס כי כמו שכתבתי מיליון פעם, הוא בכמה רמות מתחת מה שכבר יש לנו בעמדה שלו ובמספיק שחקנים. דוס סנטוס לא טבעי באגף, לא ישומש כחלוץ שני/מאחורי החלוץ כי לא משחקים עם כזה בשיטה שלנו וכחלוץ הוא סתם לא טוב. איתן, הוא בן 21 וגם זה ייגמר במאי. יש לנו מספיק שחקנים צעירים וזו לא סיבה להשאיר אותו.

12. wieitan Member

רובי קין יכול ? לא נראה לי, רובי צריך ללכת .

תרנגול, להערכתי מודריץ יכול לשחק מתחת לחלוץ, הכל מקרה ב:4-4-2 ישנם שני חלוצים ואיו מי שישחק מתחת לחלוץ כאשר אתה משחק עם שני קיצונים: לנון ובייל.
    חסר לנו וודגייט בריא ובכושר או תואם שלו, בעומס של ליגה ואירופה זאת עמדה בעייתית יחד עם חלוץ בעל שיעור קומה, שיכול לשחק כחלוץ יחיד.

13. xArtur Member

האם בשלב הפלייאוף טוטנהאם גם משתתפת?!
    או שיש עוד שלב עד לליגת האלופות?

14. wieitan Member

גיא, כעת GDS בישל בצורה נהדרת שער לבייל. הוא בטוח הרבה יותר בעצמו. גם לבייל לקח זמן להתבגר והוא פשוט ענק.
    יכול להיות שזה זמן הפריחה של GDS ?

15. wieitan Member

ניצחנו 1-0 בליסבון - ניצחון נחמד שנבע לא מעט מהחילופים הרבים של בנפיקה - קבוצה מוכשרת מאוד.
    בישול נהדר של GDS לגארת בייל הנהדר.
    הצעירים שלנו תפקדו לא רע בכלל אמנם זה כולה משחק אימון, אבל לדעתי צריך להשאיר אותם אצלנו ולא להשאיל אותם, עקב חוק ה-25 שלא כולל צעירים.