הוא לא אפס, הוא בלם ענק (תרתי משמע) שהיה חלק מהקבוצה הבלתי נשכחת של ה- Invincibles שעשתה רצף של 49 משחקים בפרמיירליג ללא הפסד, חוץ מזה זכה בעוד תארים עם ארסנל ואפילו הופיע וכבש בגמר ליגת האלופות. אני מבין שאתם עד היום מתוסכלים ואוכלים את הלב שהוא עבר בהעברה חופשית אלינו אבל אתם יכולים לבוא בטענות רק לעצמכם. כמדומני אביו של סול קמפבל נפטר באמצע העונה אז וקמפבל קיבל מארסן ונגר זמן להיות עם המשפחה שלו.
רודס,הוא מגלם את כל מה שמכוער בכדורגל. שחקן בית שגדל להיות כוכב בנבחרת אנגליה וחיכה לסיום מועד החוזה כדי לעבור ליריבה הכי שנואה. קוראים לזה בוגד מסריח.
אני יודע, אתה לא צריך להסביר לי מה אתם חושבים עליו ואני מניח שאם הייתי אוהד טוטנהאם הייתי חושב אותו הדבר. לצערי בעידן המודרני , לשחקני כדורגל אין ממש נאמנות והם רואים רק את הכסף והתהילה מול העיניים.
לפי הסאן, רדנאפ מעוניין בעסקת חליפין עם מילאן של דוס סאנטוס תמורת הונטלאר אם זה מתבצע כנראה שטוטנהאם תהיה המרוויחה. ההולנדי שחקן שכבר הראה דברים יפים בעוד דוס סאנטוס הוא בגדר כישרון שלא התאקלם באנגליה ומי יודע עם יצליח לעשות את זה באיטליה. גם לא ברור לי למה שקלאסס ירצה לעבור ממילאן לטוטנהאם הפחות טובה. זה לא שהוא לא משחק ולא פוגע לגמרי אצל הרוסונארי.
רודס הם רואים רק כסף (למרות שיש בודדים כמו לוקה מודריץ' שויתר על קבוצות ענק ונשאר כמובן תמורת פיצוי הולם שהוא יכול היה לקבל באותן קבוצות) אבל סיפרור כזה של שחקן שכך חצה ליריבה הכי מושבעת הוא נדיר. הוא עבד עלינו כי האמנו לו. הוא אמר שיסיים את העונה וישב איתנו ואז עלו הצעות מאיטליה ובפועל הוא כבר ידע לאן הוא הולך. הוא היה אז השחקן היקר באנגליה בגלל שקיבל משכורת ענק מפרנסנל כי הגיע בחינם. הוא מגלם רוע לב. הוא גדל אצלנו,היה קפטן,הניף את גביע הליגה,היה אהוב הקהל,הגיע דרכנו לנבחרת ובסוף לא ירק אלא השתין וחירבן לבאר. אני לא אשכח איך חודש לפני שעשה את המעשה הנפשע ראיתי ילד בערך בן 8 ליד חוף הים בהרצליה עם חולצה שלו. שאלתי את האבא אם הם תרנגולים והוא ענה שכן ושכל הקיר של הילד מלא בתמונות של הסקאמבל. אני מקווה שאותו אבא אירגן שופל או די 9 שיוריד את הקיר. בן זונה מזדיין.
שמועות שעאדל טאאראבט בדרך להימכר לק.פ.ר. ניל וורנוק חולה עליו והם כנראה ישלמו רק מיליון ליש"ט עליו. כנראה שהארי התייאש מהטימטום שלו. יש מצב עוד נבכה מאוד בעתיד.
הונטלאאר סימן שאלה. הצליח רק באייאקס אבל בריאל ואח"כ מילאן היה שחקן ספסל לא תורם במיוחד. ועדיין, הוא סקורר וחלוץ רחבה וזה מה שאין לנו כרגע בסגל. שחקנים בעמדה של דוס סנטוס יש לנו, וטובים ממנו. יאללה, אני בעד.
הונטלאר יכול להיות לטוטנהאם מה שואן ניסטלרוי היה ליוניייטד. הליגה האנגלית תפורה עליו, הוא חזק, בעל משחק גב אדיר, שולט ברחבה ויכול להבקיע 4 גולים מ2 מצבים. שדרוג ענק להתקפה של טוטנהאם
בדיחה עצובה להשוות את הונטלאר לואן ניסטרלוי. עשו לו את זה עוד כשהיה שחקן צעיר באייקס ופשוט הרגו לו את הקריירה. בעונה שעברה הוא שיחק נגדנו עם מילאן וממש אבל ממש לא הרשים. נראה שכל הפציעות שעבר גרמו לו להיות מעט יותר איטי וכבד. בהחלט יכול להיות סקורר לא רע שהתברח גם בטכניקה לא רעה אבל ואן ניסטרלוי בגיל שלו היה אחד הסוקררים הכי גדולים בענף ושחקן הרכב בהולנד.
הרגו לו את הקריירה באייאקס? אותה אייאקס שהוא הבקיע בה בצרורות? הונטלאר הבקיע בליגה ההולנדית בממוצעים שקרובים לשער למשחק... הוא רצח הגנות על ימין ועל שמאל. אפילו במילאן המספרים שלו בכלל לא רעים ביחס למקום השולי שהוא מקבל בקבוצה ואי אפשר לבוא אליו בטענות בדבר שהוא יודע לעשות הכי טוב- להבקיע. לא רע? אמנם לא הגיע לגבהים של ואן ניסטלרוי (גם לא למעמקים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ) אבל הוא סקורר ברמה, ספ*ס ירוויחו מאוד אם הוא יחתום אצלם.
השעון מתקתק ובקצב הזה עוד יצטרכו להחתים את עומר גולן כחלוץ חוד. מה יהיה ? מה יהיה ? לאן נעלם כל הכסף שהיה לנו כל השנים ? האם בזבזנו את הכל על בנטלי ובנט ? האם זוהי הכל תרמית אחת גדולה של ההודיני כדי לשרוף את המגרשים העונה בשחקני נוער סודיים בעלי יכולות יוצאות דופן ? האם ישנם בעצם מספר משאי ומתן בעיצומם שרק מחכים לאישורו של דניאל "הסוחר הממולח" לוי, כדי להוריד עוד קצת במחיר ? מי יהיה הספונסר של משחקי הגביע ? הייתכן שזה יהיה "מבטח שמיר" ? האם דניאל לוי ודני לוי הם למעשה אותו בנאדם ? ואם כן, האם זה אומר שנשחזר ימינו כקדם ושנזכה באליפות עד שנת אלפיים ? איפה קין ישחק בעונה הקרובה ? למה וודגייט לא התייעץ עדיין עם קוסנובסקי ? האם "טבע" תמצא תרופה לברך של קינג ותמריא לשיאים חדשים ? האם פלאסיוס ילמד למסור מדויק לפני שסאנדרו יקח את מקומו ? האם רוז יוביל את הלילי וייטס לניצחונות נוספים ברגלו האימתנית ? כמה פרחים ישים רדנאפ העונה בדש הבגד שלו, ומה יהיה בעונה החדשה של עספור ?????
:aaarofl: תשמור כמה קושיות לפסח. אגב הרגת אותי עם היציאה על דניאל לוי ודני לוי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
שחקנים בעמדה של דוס סאנטוס הולכים ומתמעטים בטוטנהאם במידה ויעזוב. גם בנטלי לא מרוצה ולא פוגע (שחקן נהדר, חבל שרדנאפ לא משתמש בו יותר. למשל להגבהות לראש של פאבל' שגם לא מנוצל מספיק) אז יווצר מחסור בעמדת הקיצוני. :aaarofl: זוטא חוזר בתשובה?