אכן הבאנו את סאנדרו שהוא בהחלט פרוספקט מצוין. סוס לא קטן ועם כדורגל. הרבה משווים אותו לוויירה. רכש לא הבאנו פשוט החזרנו מהשאלות שחקנים כמו אוהרה דוס סנטוס וכו. נקווה להתפתחויות חשובות בקרוב.
נקווה!? נקווה??? מה זה פה, ווסט האם? מה קרה לדניאל לוי עושה לילות כימים בצומת בילו כדי לשים כסף על השולחן? ומה לעזאזל עלה בגורלו של רדנאפ הגאון שמצידו הופך כל תחת במטרה ללקק אותו משל היה אברם על מנת להקל עליו את המעבר לצד העלוב של לונדון?! מקווה עלאק. יש ריח חרוך באוויר. נא לוודא שכל הנוצות שלמות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
יש ים עבודה ללוי גם בקטע של האיצטדיון החדש עם כל מיני בעיות שהמשטרה והרשות המקומית מערימות. יש גם עניינים באוויר רק שלא ברור מה קורה. לוי בד"כ מפתיע. רדנאפ אגב לא מתבייש לעקוץ וכל הזמן אומר שאין לנו מספיק כסף. אולי יותר חשוב לגייס ספונסר עשיר שיממן את המגרש. לא יודע,זה לא נראה טוב כי אנחנו חייבים חיזוק של בלם וחלוץ לפחות. עדיין מאמין שנביא.
לא אוהב את כל ההשוואות האלה לוויירה. כל שחקן אחורי כושי שהוא גם חזק וגבוה יש משווים אותו לווירה. אצלנו זה עם הצרפתי הצעיר פול פוגבה, אצלכם זה עם סאנדרו בארסנל זה עם דיאבי :aaarofl: . לא חושב שיהיה עוד ויירה כמו שאני לא חושב שיהיה עוד רוי קין. סאנדרו בהחלט מרשים, הבנתי שגם בברזיל שיחק והבקיע כמה שערים יפים מאוד(אומרים שיש לו טכניקה לא רעה כולל בבעיטה) ובנבחרות הצעירות. באשר לדוס סאנטוס. עם איך שהבחור נראה במונדיאל הוא צריך להיות שחקן הרכב בטוטנהאם. תקווה שרדנאפ שיותר אוהב את האנגלים ידע להשתמש בו.
רדנאפ אמר מקודם שאנחנו מנסים חזק להביא שני שחקנים שיגדילו את הסגל בעונה כל כך ארוכה וקשה. הוא הצהיר שקראוצ'י נשאר תרנגול. מצוין אני מת על קראוצ'י. תמיד טוב שיש אופציה כמוהו שמחרפנת את ההגנות שלא יודעות איך לשמור עליו.
בטוטנהאם אין כבר 25 שחקנים כרגע בסגל (כולל סאנדרו)? אף אחד אצלכם עדיין לא נמכר, גם לא החשודים המידייים (ג'ינאס, בנטלי, האטון וכו'), ומבין השחקנים הבכירים רק בייל הוא מתחת לגיל 21. אולי אם 'ארי מוריד את וודגייט מהספירה יש מקום. אם זה נכון שהסגל מלא כרגע לפי התקנות החדשות, אני מתקשה להאמין שמועדון שההתנהלות הכלכלית שלו שמרנית ונבונה יכניס את היד לכיס מבלי שיש מקום פנוי בסגל.
זה לא קשור לאנגלים או לא, צריך שיהיו מינימום 8 אנגלים בסגל (או כאלה שהתאמנו שלוש שנים באנגליה לפני גיל 21) ומקסימום 25 שחקנים מעל גיל 21 בסגל.
ערן, צריכים 25 שחקני ועוד מס' בלתי מוגבל של צעירים מתחת לגיל 21. חייבים להיות 8 שחקנים ששהו באי הבריטי בין הגילאים 18-21. כמו שאני מבין באם נקנה, נצטרך לשחרר שחקנים כמו הידיעות ההזיות לטעמי על חילופין בין GDS לבין החלוץ ההולנדי ואן הונטלאר.
Told Spurs he'd sign a new contract, signed for Arsenal. Told Arsenal he'd move abroad, signed for Portsmouth. Told Notts County he was up for the project, left after 1 game. Told Sunderland he'd join them, signed for Newcastle תנחשו במי מדובר ? זבל בן זבלים.
במקום להתעסק בזה, תתעסקו בלהביא בלם רציני וחלוץ אחרת לא בטוח בכלל שתעברו את שלב המוקדמות האחרון של הצ'מפיונס ליג.
זה שסול הוא שכיר חרב מודרני שרק המזומנים מעניינים אותו ותו לא (אגב, אף קבוצה לא ראתה עליו פני מעולם! הכל בהעברות חופשיות), זה ידוע. אני עד היום לא שוכח שהוא פשוט רימה אותנו בעונה האחרונה שלו בקדנציה הראשונה וכל המסתורין שהיה סביב ההיעלמות שלו באמצע העונה עדיין לא נפתר. אבל במקרה של סנדרלנד, עד כמה שהבנתי, סטיב ברוס פשוט ירד ממנו ובחר להחתים את בראמבל. או שאני טועה? אם אתם מביאים את הונטלאר, ועוד נפטרים מדוס סאנטוס הלא יעיל, עשיתם עסקה גדולה. מקווה שזה לא נכון.