יש אפשרות לראות שידור של זה איפשהו ? ניסיתי את המשחק הקודם לראות דרך ערוצי טלויזיה בחינם באינטרנט וזה לא הצליח לי לצערי. אני נטול ספרס כבר יותר מדי זמן וצריך את מנת הדם הכחולה שלי לוורידים בהקדם. אז אם מישהו יודע איפה אפשר לראות את הילדים שלנו אשמח אם תשתפו...
משחקים בלי השחקנים ששיחקו בגביע העולם ועם כמה צעירים. זה לא ממש קנה מידה. מסיום הטורניר ההתחלות המעשיות שכוללות את כולם יתחילו. אני אחפש אצלי בלווין מקווה שאמצא משהו. במשחקים הקודמים אלאן האטון נראה כמו שיכור סקוטי שרץ מפאב לפאב. חצו אותו והוא היה קלאמזי להחריד. מי שמצטיין עד עכשיו דווקא כבלם הוא קייל ווקר. נקווה שהאטון יעוף כמה שיותר מהר.
משהו בקייל ווקר עצבן אותי נורא כששיחק בסוף העונה החולפת. עם זאת הוא נראה חזק ואם לא נביא בלם אולי זה כי הארי רוצה לתת לו צ'אנס כמחליף.
תודה על העזרה (-: אני מסכים איתך לגבי האטון, ראיתי את התקציר של המשחק והוא היה נוראי. גם צ'ורלוקה לצערי עשה הרבה חורים והשער של הנרי היה עליו. הוא חלם ולא שם לב שהנרי מגיח מאחוריו ומשחיל לו את הכדור.
עיצבן ? למה ? שיחק משחק בית חשוב כשלמעשה נזרק למים משום מקום והראה פוטנציאל נהדר כולל בישול של שער מאוד חשוב. הוא הראה מהירות מסחררת באגף והרמה חדה. הוא חזק מאוד. לדעתי הוא ידבר חזק בעתיד.
זהו שלמרות הגודל שלו הוא שידר מין רכות שלא הייתי מצפה ממישהו שכבר ידע מאבקי צ'מפיונשיפ אלימים. הוא היה נאיבי והזכיר לי את בייל של עד ינואר אבל לזכותו ייאמר שהוא באמת צעיר. גם הטכניקה שלו בהתקפה קצת הרגיזה אותי, למרות הבישול.
אותי מעניין אם מייסון מסוגל לנהל משחק ולהוות קשר תוקף העונה ואם לא העונה אז בעונות הבאות. זו בדיוק עמדה שחסרה לנו ואני מקווה שהוא יוכל לתת לנו מענה טבעי על כך בעתיד הנראה לעין.
לדעתי פארט יפרוץ לפני מייסון. ראיתי את מייסון בריזרבס ואת פארט באנגליה U21 ופארט הראה יכולות הרבה יותר מגוונות והרבה יותר טכניקה.
ממה שראית נראה לך שהוא מסוגל לשחק כבר כמה משחקים בבוגרת ולהיכנס בהדרגה להרכב או שעוד ממש מוקדם לדבר על זה בכלל ? דרך אגב, גוטי הודיע על פרישה מריאל. אולי בסוף החלום הרטוב של רדנאפ להביא שחקן טוב בלי כסף עוד יתגשם (זקן ככל שיהיה).
רחוק מלהיות מתאים לבוגרים. אם על פארט אומרים שהוא עדיין לא מתאים אז בטח מייסון. שניהם צריכים השאלה והשתפשפות בליגות נמוכות לפני שמדברים על שילוב. דין גוטי כדין ראול. לא שווה את הטרחה, עם כל הכבוד.
דווקא הוא רכות ? נאוטון יותר מבוגר שנה וכולם יודעים שהוא הרבה יותר רך ולא מוכן. דווקא ווקר מאוד קשוח וחזק. ראיתי אותו מעיף הרבה שחקני צ'מפיונשיפ בקשיחות. בקטע הזה אל תהיה מודאג. מחצית 1-1 מול ספורטינג. קין כבש הם הישווי אחרי דקה.
מייסון רזה כמו מקל הוא לא יעלה לבוגרים,אין סיכוי. גוטי חתם בגלטסראי. פארט פוטנציאל אדיר שחייב לשחק בהשאלה ומהר. הארי אלוף בזה הוא ימצא לו משהו טוב אצל אחד החברים שלו.
אני מבין את החשש איתן אבל אתה זוכר מי היה הכי טוב אצלנו שנה שעברה בפרי-סיזן? ג'ייק ליברמור. לא אומר יותר מדי.