אני מודה, עם המשפט הזה אי אפשר להתווכח. אלן פירפיט אמר פעם: "קשה לעשות תחזיות, במיוחד בקשר לעתיד". הוא וגם אתה צודקים בעניין הזה.
תרנגול, בשנה שעברה חשבתי בדומה לך שאין לנו סיכוי לעשות עונה טובה, ובעיקר אחרי ההפסד לסלטיק בטורניר טרום עונה. בסיכומו של דבר, העונה שעברה הייתה כידוע הטובה ביותר שלנו, מאז הקמת הפריימרליג. רצ"ב מאמר של : אוהד ספרס המציע אופטימיות ולא לחץ בשוק ההעברות
קראתי כבר את הטור שלו בעניין הזה והוא מעלה נקודות טובות, כמו אלה: 1. לקבוצה יש שחקנים צעירים מוכשרים שרק הולכים ומתפתחים ויכולים לפרוץ שנה הבאה. 2. רכש של שחקנים רבים עלול לפגוע במרקם הקבוצתי. 3. גם שנה קודמת לא התחזקנו בהרבה ובכל זאת הגענו לצ'מפיונס. עם זאת, הוא בעצמו מעלה גם את הבעייתיות בין אם הוא מודע לה או לא והיא כלהלן: הקבוצה צריכה רכש מועט אבל איכותי ביותר ושנבחר בקפידה. אני מסכים איתו לחלוטין במשפט הזה אבל בכך גם טמונה הבעיה, שכן קשה לי לראות בראול הקשיש שעבר זמנו או בבלאמי הבינוני כרכש האיכותי שיביא לקבוצה את הפוש הנוסף שלו היא זקוקה כדי להפוך לאימפריה אמיתית ואולי אף מועמדת לתואר. כן כן, הנה אמרתי את זה, אני רוצה שטוטנהאם תוכל לראות את עצמה כמועמדת לכל תואר אפשרי באנגליה ולמרות שהרוב לא יסכימו איתי, אני גם חושב שזה אפשרי ביותר והמרחק שלנו מכך הוא לא כל כך גדול כמו שנהוג לחשוב. בשנים האחרונות אנחנו עדים למגמה בקבוצה של שימור השחקנים וטיפוחם במועדון ללא שיחרורם בעד כסף רב לקבוצות הגדולות. מגמה חדשה שמאפיינת קבוצות חזקות ששואפות ליותר מתזרים מזומנים חיובי בבנק ורוצות ליצור עתיד רחוק ולא רק כזה שמסתיים בפדיית הצ'ק. העניין הוא, שבנוסף למגמת שימור השחקנים המוכשרים במועדון יש לחזק את ההרכב הפותח בעוד שלוש עמדות שיוסיפו מחץ סופי לקבוצה. במקרה שלנו מדובר לטעמי בקשר פליימייקר, בלם, שיפתור את בעיית הסתמכות היתר על הברך של קינג, וחלוץ. למען האמת, מכל התפקידים הייתי אומר שהעמדה החשובה ביותר לקבוצה היא עמדת עושה המשחק. אחד האנשים שיכול לענות בצורה מושלמת על שתי עמדות יחדיו, ובכך לאפשר להביא שחקן אחד במקום שניים (שימור המרקם החברתי) הוא סוארז, אשר יכולתו הטכנית ויכולת ההבקעה שלו הם שילוב מנצח של שחקן שיכול לקשר היטב בין הקישור לחלוץ, כפי שעשה בנבחרתו. אם תשאלו אותי אז משמן כבר היינו צריכים להביא אותו, עוד כשהמחיר עליו לא היה בשמיים. בכל אופן, הבאתו של סואז עם שחקן הגנה נוסף ואפילו אחד שיכול למלא עמדה של בלם וגם עמדה של מגן ימני (שוב עניין מרקם החברתי) הוא דבר שיכול גם לחסוך לנו כסף (הבאת פחות שחקנים), גם לשמר את המרקם החברתי וגם לשדרג אותנו על המגרש.
להלן דבריו של רדנאפ. גם הוא טוען לשניים שלושה שחקני חיזוק שנחוצים לקבוצה, וכדבריו אז השמיים יהיו הגבול, והוא אפילו לא פוחד לדבר על זכייה בליגת האלופות. אז יאללה רדנאפ שכנע את מר לוי לפתוח את הארנק. אחרת אלה סתם דיבורים להלן דבריו: Tottenham boss Harry Redknapp is looking to further bolster his squad ahead of the new season. Spurs' last campaign saw them secure fourth place in the top flight, marking their highest ever Premier League finish and a result Redknapp feels the team can build on this season. And the White Hart Lane manager believes the way to do that is to bring in several לא לפרסם faces. "We need two or three players who can make the difference," said Redknapp. "We've got a big squad, but I do feel we need just that little bit of quality in one or two areas if we're going to move on from where we were last year." Possible Redknapp has not ruled out Tottenham securing a top flight title, insisting the London club are better equipped to lift the trophy than they have been for years. "We did great last year, but we just need to push on and maintain that," he added. "We want to win the championship. It's not impossible. "Fourth place last year was marvellous, but I think this is the best chance Tottenham have had in how many years to really push on and maintain that, and become a regular top four team and maybe push for a championship. "We're never going to get a better chance so now's the time to have a go at doing that. So I still feel with two or three players it would make the difference and give us the squad we need. And if we get them in I think the sky's the limit for us."
תרנגול, אצלנו בצבא יש משפט : "קודם כל, בוא נרגע" ועכשיו לעניין. אני לא מודאג, אם אין רכש כנראה ששום דבר לא מתאים בנתיים כמו שאתם אומרים שמועות. ובנתיים אנחנו חופרים על ריק. לדעתי יש פה ב-3-4 עמודים האחרונים 20 הודעות בסגנון - וואו אנחנו צריכים חלוץ בעל שם. זה ברור לכולם אז אם אין משהו חשוב להגיד אולי לא להגיד בכלל? עדכונים כאלה מדי פעם כמו שערן מביא זה סבבה. אבל בחייאת אני עובר פה על פוסטים וזה די מעצבן אותי. מה הלחץ משחררים את פאב ואתה נכנס להיסטריה למישהו בכלל יש ספק שאנחנו מעוניינים במשהו אחר מפאב? אז מה הקטע? אולי במקום לשחק בנדמה לי יעבור עלינו עוד קיץ שקט והשלד יתחבר וימשיך עם הכימייה המצויינת.
תרנגול, קח אוויר, שתה מים קרים ותירגע. עוד לא הגענו לאוגוסט ואתה בפאניקה. יש יותר מחודש להביא שחקנים. את התמונה הגדולה אף אחד מאיתנו לא רואה כי אתה לא יודע עם מי לוי ורדנאפ מדברים. לפני שבוע וחצי נגמר המונדיאל שבתקופתו ממילא אף אחד לא מחתים שחקנים. רוב הקבוצות בליגה לא סיימו שליש מההחתמות שצפויות להן, אז מזה אתה מודאג? זה שקישרו אותנו לראול לא אומר כלום. אתה קופץ למסקנות ולא מבין שזה כלום, שעוד שבוע הכל אמור להיראות שונה. קשה לי להאמין שנחתים את ראול, באופן אישי. לגבי מה שכתבת על רדנאפ. רדנאפ לא צריך לשכנע את לוי לפתוח את הארנק כי זה מוצהר וידוע שיש 40 מיליון ליש"ט לרכש לא כולל ההכנסה שתגיע על שחקנים שצפויים להימכר. סבלנות.
אין מה לעשות, זו עונת המלפפונים... כולנו מדברים כאן על החתמות כי זה הדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות. אם יש לך נושא אחר מעניין שאתה רוצה שידברו עליו אז תעלה אותו לדיון בעצמך, זה יהיה מצוין. אני בטוח שישמחו לכל דיון מעניין בקשר לקבוצה.
מישהו מכיר את יאניק דיאלו מספורטינג ליסבון ? אשמח לדעת עליו פרטים. אחת השמועות מדברת על מעבר של פאב לספורטינג בעדו ובעד ילד פורטוגלי בן 15 שנחשב לכישרון גדול. מגאת' אמר לסקיי ספורט שראול בדרך אליהם - מצויין !