ג'יימי רדנאפ מגבה את הבחירה של קול ובצדק. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...am-Arsenal.html
מרטין יול רוצה להביא את רובי קין לפולהאם. יאללה מרטין עשה טובה. חחח קליפ יפה של פומה טוטנהאם http://www.youtube.com/watch?v=jeXMAnQ9RPs...player_embedded
לאט לאט טוטנהאם נראית כאילו היא אוספת את השחקנים שלה ממחנות פליטים בסרייבו, סודאן ומזרח לונדון. כולם נראים כאילו הם ברחו ממלחמה.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...ing-Lisbon.html פאב כנראה יושאל לספורטינג ליסבון. אם זה נכון אז יש חלוץ בדרך. הסוכן של לוריק רמי הצרפתי אומר שמחר תהייה פגישה עם נציגים של קבוצה אנגלית בכירה וכנראה מדובר בנו. נראה מה יתפתח... רמי במקום פאב,בלאמי במקום קין נשמע טוב.
לא כל כך מבין איך לא מחפשים למכור במקום להשאיל את פאב. יש לו עוד שלוש שנים לחוזה אז כנראה שהמועדון מרגיש שהוא יכול למכור אותו עוד שנה-שנתיים. רמי הזה נשמע מעניין, אבל חייבים להודות שאנחנו צריכים קליבר רציני בהתקפה כדי שנוכל להעמיד קבוצה שתוכל לעלות לצ'מפיונס ליג. רמי הזה נחשב מבטיח אבל לא יודע... לא שמענו עליו מספיק. לא ראינו ממנו מספיק. אנחנו צריכים שם באמת גדול, תותח רציני. אין לי בעיה נגיד שהוא יבוא במקום קין. לא במקום פאב.
עכשיו מדברים על ראול. האוהדים דווקא מתלהבים אבל אני ממש לא. הוא בן 33 אחרי השיא ועדיף להביא מישהו יותר צעיר ומהיר.
לדלי כמוך כמוני, לא חושב שראול זה מה שנחוץ לכם. מעבר לשיא,איטי יותר(לא שהיה מהיר מדי לפני כן) ואחרי הייבוש האחרון בריאל מדריד נראה לי שהוא מחפש לשחקן באופן קבוע הרבה יותר ואני לא רואה את זה קורה לו בלול. זו יכולה להיות החתמה עם הרבה רעש תקשורתי אבל מקצועית,זה לא השידוך הנכון עבור 2 הצדדים.
מה קורה במועדון הזה לכל הרוחות??? אפשר לומר שלום ולא להתראות למקום בין ארבע הגדולות בשנה הבאה וגם בין חמש הגדולות. הסיטי, שנלחמו איתנו על המקום החמישי בעונה הקודמת מביאים את טורה, דויד סילבה, ג'רום בואטנג ורוביניו חוזר. ליברפול מביאים את קול וכנראה שגם את הילד רמי (אני מאוד סקפטי לגבי אפשרות שהוא יבוא אלינו). ארסנל מביאים את צ'מאח ורודפים אחרי מרטסאקר, אוזיל, סטקלנבורח, סוארז וואן דר ויל, כאשר השמועות בהולנד מדברות על הצעה של 50 מיליון יורו לרכישת שלושת האחרונים יחדיו. צ'לסי היא אימפריה עם בניון או בלעדיו (מה הם חשבו לעצמם???). יונייטד לא צריכה אפילו חיזוק. וטוטנהאם? היא רודפת בשיא המרץ אחרי חלוץ שהיא מוכנה לקנות אותו בלא יותר מ- 3 מיליון פאונד - בלאמי, ואחרי עוד חלוץ בן 33 שאת השיא שלו הוא עבר לפני 5 שנים - ראול. אה כן, היא גם עשויה לשחרר את אחד החלוצים הטובים שלה להשאלה כדי לעשות עוד קצת כסף - פאבליוצ'נקו. מישהו מוכן לומר לי מה הולך פה?????? ידוע על האשמות כלפי הארי בעבר על שחיטויות בהעברות שחקנים אבל אני ממש לא רוצה לחשוב שזה העניין. אני פשוט לא מבין את ההיגיון, זה נראה כאילו דווקא השנה הזאת המועדון החליט לחסוך בהוצאות ומתקמצן על שכר לקול ועל להביא חלוץ ברמה גבוהה ולשלם על זה יותר משלושה מיליון פאונד. בשביל להישאר במירוץ נצטרך להשקיע קצת יותר מזה ואלוהים יודע שיש מקומות שהקבוצה צריכה חיזוק ומהר. אז מה אתם אומרים? לא מציק לכם כל העניין הזה?
התחלתם שוב פעם עם עניין המקורות ? מה יהיה ? שמועות זה שמועות זה שמועות, תפסיקו לדרג שמועות מאחד עד עשר. אף אחד לא יודע מה יקרה עד שהדבר קורה, אפילו דניאל לוי. שמועות זה הדבר היחיד שיש לכל מי שהוא לו מקורב להנהלה להסתמך עליו אז מספיק כבר עם הפלצנות ובעיקר ההתנשאות. דבריי דווקא לא מכוונים אליך אלא למי שהגיב לך ממקודם.