את מסירות העומק הוא יכול לעשות הרבה יותר טוב מלמטה כשהוא רואה מגרש פתוח וכשקשרים עושים תנועה לרחבה. בעמדה של מתחת לחלוץ משחקים בדרך כלל שחקנים מהירים ותחבולנים. יאלה,לקחתי כרובית טרייה ויצאתי לטייל.
מסכים עם ערן והדוגמה הכי טובה שאפשר לקבל למה שערן מסביר כאן הוא רומן ריקלמה, כשהוא הגיע לברצלונה שמו אותו מאחורי החלוצים והוא לא הצליח לזוז שם, ריקלמה שחקן כל כך איטי וברגע שהוא הגיע קרוב כל כך לבלמים הם פשוט חיסלו אותו. הגיע לויאריאל, הוזז אחורה והופ - הוא קוסם. כל כך התלהבתי מהידיעות על אשלי יאנג ששכחתי לחלוטין ממודריץ', ובאמת קשה לי לראות איפה לוקה יוכל לשחק אם יאנג מגיע - לא שילמו עליו כל כך הרבה בשביל שיישב על הספסל.
Reports in Spain claim that Malaga are on course to agree a season-long loan deal with Tottenham midfielder Adel Taarabt, having watched the young Morocco international during his spell with QPR at the end of last season. הם ניסו רכישה ואני מעודד מכך שאנחנו הסכמנו רק להשאלה. מצד שני הייתי מעדיף שישחק באנגליה כי בספרד הוא יכול להתפתח ולא לרצות לחזור. בכל מקרה אם זה יסגר תהיה לנו קבוצה לעקוב עליה מקרוב בספרד. אני כבר הולך להכין את הפיצוחים...
על מה אתה מדבר תגיד לי? ריקלמה נכשל בבארסה בגלל שואל חאל שם אותו בתפקידים שלא מתאימים לו, מין קשר שמאלי, לפעמיים גם בצד ימין, ריקלמה הוא פליימקר קלאסי(מאחורי החלוץ), מה גם שאי אפשר להאשים אותו יותר מדי בכשלון בבארסה, באותו זמן בארסה הית קבוצה בינונית שסיימה במקום השישי המוביל רק לגביע אופ''א.
חבל שטראבט הכשרוני לא ישחק אצלנו בשנה הבאה. לדעתכם: מי מהשחקנים הצעירים כמו: רוס, פראט או בוסטוק יוכל להיות שחקן רוטציה בשנה הבאה ? בנושא מודריץ: לדעתי הוא יכול לשחק באמצע המגרש שמאחריו פאלסיוס וגרזן נוסף, בשיטת 4:5:1. בשיטה כזו הכרחי שהחלוץ יהיה סקורר אמיתי (לא בנמצא היום), כדוגמת קלייב אלן באמצע שנות ה-80.
פארט ובוסטוק בטוח לא מוכנים ומנסים להשאיל אותם לעונה. רוז היחיד שנראה מוכן (יחסית) אבל הוא יקבל מעט דקות ולכן עדיף לו ולנו להיות מושאל גם כן ואני חושב שהוא גם מיועד לכך.
התקווה שלי היא שהארי ידע לנפות את כל העשבים השוטים לפני תחילת העונה, כדי שלא נצטרך לקנות בחופזה בינואר. והכוונה שלי בעיקר לשחקני מרכז השדה קרי ג'ינאס - שאולי אם יעבור, יתן עונה טובה אבל לא רואה אותו הופך לג'רארד\למפארד. טומי - הוא לדעתי מסמל יותר מכל את טוטנהאם בתקופה הבאחרונה, המון כישרון אבל מאוד חד גוני ולא בנוי להצלחות ברמה הגבוהה. זוקורה שמתאמץ הרבה אבל רוב הזמן הוא כמו תרנגולת חסרת ראש. אוה'רה שאולי נותן תמיד את הנשמה אבל אנחנו לא צריכים עוד פוזאיסטים במועדון. דווקא את בנטלי הייתי משאיר - במידה והארי יקח אותו לשיחה אחד על אחד ויבהיר לו שהוא עכשיו בתחתית של התחתית ושמכאן יש רק לאן לעלות והוא גם ישקיץ מאמצים ורצון, אני בטוח שנרוויח שחקן מאוד איכותי.
מהתגובות פה אני קצת מופתע כשאני ראיתי את ההגרלה חטפתי הלם. יש לנו הגרלה קשה, סופר קשה וזה רע מאוד להתחיל את העונה ככה, זה שיש זמל עם הפטישים לא אומר שזה לא יכול להיפסק כמה אפשר לנצח אותם שנה אחרי שנה אחרי שנה... אני מקווה שווילסון יהיה מרוכז כי נצטרך אותו בד"כ תחילת עונה אין חיבור ויותר חשוב לדעתי שלא נספוג מאשר נכבוש. אני עדיין הייתי מעדיף את רוד, חוש הריחלשערים לא נעלם ואפילו שיתן 60-70 אחוז תפוקה נהיה מסודרים.
חוש הריח אולי לא ונניח שגם הפיניש נשאר ברמה גבוהה - אבל הגיל, הפציעות וגם המעבר לסייסטה בספרד בטח שלא תרמו לו באספקט הפיזי. הוא כבר לא מהיר וזריז כמו בעבר (לא שהוא אי פעם היה), יהיה לו מאוד קשה לחזור להתמודד מול ההגנות הקשוחות שמפרקות רגליים.
שמישהו ישנה את הכותרת של הדיון מ "בדרך אל הלא נודע" ל "בדרך לליגת האלופות". איך זה שבקיץ אין כאן שום סמיילי עם משקפיים ורודות ? קירק ?
:aaarofl: לא ידעתי שדניאל לוי מארגן לכל שחקני הקבוצה כרטיסים לאנפילד, אולד טראפורד וסטפורד ברידג' בכדי לצפות במשחקי לג"א... יפה מצידו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
לשבת בשקט ולהוריד פרופיל זה לא אנטי-נאחס, זה אנטי-ספרס.. לא עשיתם כלום כבר 60 שנה, אם לא הייתם מדברים כל היום ובטוחים שאתם עדיין וורלד-קלאס, כבר מזמן היו שוכחים מכם.
ערן במצב הנתון שתיארת ובלי טראבט (שכנראה לא ישחק אצלנו יותר), אין לנו אלא להסתמך על ההרכב הפותח הקיים ולקוות שרדנאפ יקלע בול בכל הרכישות שלו. העומק של הקבוצה ייפגע למדי, כי חלק מהרכישות יצריכו ויתור על שחקנים (- יש לא מעט מועמדים לגיטימים לשחרור). אישית קיוויתי שזאת תהיה עונת הפריצה של טראבט הכשרוני שיכול לשנות משחק כשחקן מחליף.