אההה הייתי בטוח שזו מתיחה. מסתבר שהוא קרע. הוא סילון אבל גם הוא וגם הילדה השניה הם שחקנים שחייבים מחליף טוב על העמדה שלהם כי הם יפצעו הרבה.
בעצם אתה צודק. גם קרלטון קול הילדה הקטנה ואשטון הילדה הנחמדה הם מאוד עדינים. בועז,עשה טובה קח לך כמה קלמנטינות ולך לטייל. הנה ילדה עושה לך כיפה אדומה... http://www.youtube.com/watch?v=4-vTTNftqwc
מה הקשר לאשטון שאצלו הפציעות הן שברים באותו מקום שמעולם לא התאחה? או קרלטון קול שנפצע פעם בעשור? אני אגיע בהמשך אחרי כל פציעה שלהם ואצעק אמרתי לך..... וגם אחרי שערי יקנה להם עוד 3 מחליפים, ואגיד שאמרתי לך... וגם אחרי שלא תגיעו לטופ 4, ואגיד שאמרתי לך...
בועז יש עומס של משחקים וזה משפיע אבל משפיע על כולם בלי קשר אם אתה קטן או גדול, קרע במפשעה יכול לקרות לכל שחקן עם כל מבנה גוף ובכל פרק זמן של העונה, זה לא שלנון מועד יותר לפציעות מהסוג הזה בגלל שהוא קטן בגוף.
עזוב סטרטפורד אני חושב שבועז עושה לעצמו נזק בכך שהוא החליט לא להיעלם אחרי עוד ניקור תרנגולי. בדרך כלל הוא נעלם לחודש חודשיים ולא יוצא מהמחבוא ויש אומרים שמידי פעם הוא יוצא בבהלה מתוך פראנויה וצועק "עארי...עארי..." המצב לא קל בכלל...
פציעת לנון תעכב מכירת בנטלי באם ספקולציה הזאת נכונה, אזי זה שיקול מוטעה לדעתי. בנטלי צריך לעוף במהירות האפשרית, בהנחה שמישהו ייתן עליו הצעה הוגנת. בחייאת אל תעשה את זה, רק אל תגיד לנו אמרתי לכם כי: אם תגיד לנו אמרתי לכם: יווצר אפקט החממה בכדור הארץ. אם תגיד לנו אמרתי לכם: האירנים יפתחו פצצת אטום. .... .... תודה שאתה אומר לנו, מה היינו עושים בלי זה ?
השאלה היא מאיפה יהיה לך את הזמן, גם ככה אתה ממעט לכתוב וכידוע לך בצ'מפיונשיפ יש 46 מחזורים בעונה, לא צחוק....
AW אני חושב שרק אתה ועדנה קנטי יכולים לצחוק מזה. הארי במצב רוח של "טריפיק" Benoit is having an an injection on Monday," manager Harry Redknapp said. "And he will be out for a few weeks. "He has been terrific. Two terrific players, him and Lennon, have both picked up groin strains. It's a big blow to us. They are two outstanding players." Redknapp added: "I could play Krancjar and Modric wide. Modric could play on the right just as easily as on the left. The two Croatian boys are fantastic technicians and great footballers."
אחרי שהיללתם את "הארי הגאון" על ה"קומבינה" שהוא עשה כדי שאסו-אקוטו לא יסע לאליפות אפריקה, מסתבר שהוא באמת פצוע ויעדר בסביבות חודש: http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...5816487,00.html
ציטוט מאחד מאתרי האוהדים שלנו, לגבי ההרכב המשוער שלנו בגביע מחר: Tottenham: Gomes, Bale, Hutton, Dawson, Bassong, Palacios, Jenas, Modric, Kranjcar, Pavlyuchenko, Keane. בהנחה שהפרסום נכון, אז מס' הערות: - רצוי לתת לפאב להראות את יכולתו. רובי קין "ישחק" חלוץ ולא קשר, ששם הוא באמת לא תורם כלום. - הזדמנות לבייל להשתפשף כמגן שמאלי ולדעתי מגן הוא לא. - לוקה וקראנציאר יחדיו בהרכב - בהחלט שווה לנסות ואם זה יצליח צריך לשחק עם שניהם גם באנפילד. לוקה ישחק ככל הנראה באגף ימין.
מסתבר ? אתה עושה צחוק ? כבר לפני חודש כתבתי כאן שהוא זקוק לטיפול בקרסול ובעקבותיו יעדר לחודש. הקטע הוא שהוא היה יכול להמשיך לשחק עם הכאבים אבל הארי העדיף שיעבור את הטיפול בדיוק בתקופה של אליפות אפריקה גם כדי שיחלים וגם כדי שלא יסע ויפצע לנו על איזה מגרש חול באנגולה. אם זה לא גאון אז מה זה גאון ? אגב,נמסר שהקמרונים אכלו את הסיפור שזאת פציעה עכשוית ובתגובה הם הלכו לדגל הקרן ושוב רקדו.