ברוך הבא. רומן ירד בכמות הדקות מהשנה שעברה וכרגע הוא לא בסגל,וגם לא בתוכניות של רדנאפ,אם אני זוכר נכון רדנאפ ביקר אותו ואמר שהוא עצלן ולא משקיע באימונים,זה גרם לכך שרדנאפ לא מאמין ברומן ולכן הוא מספסל אותו,וגם בדרך למכור אותו בינואר. חוץ מזה הוא גם מאוד מאמין בדפו וקראוץ' אותם הוא אימן בפומפי,וגם את קין הוא לא ממש שונא.
תיש עדיף כרגע על רובי קין בהרכב. מה שכן, אין שום סיבה לדחוק את דפו וקראוץ' מההרכב. פאב קיבל מעט הזדמנויות השנה וכנראה שהארי לא סופר אותו. האם זו חשיבה נכונה? קשה לדעת. אם יביאו חלוץ טוב במקומו מניח שזה לא יטריד את מנוחתי. אם להסתכל מעבר לפיטרברו (לא שאני מזלזל חלילה), ליברפול מתחילים לצבור נקודות וחמור מכך, מתחילים להיראות כמו קבוצת כדורגל. אני מודאג מעבר לנושא המקום הרביעי למשחק ליגה הקרוב שלנו שיהיה מבחן אופי חשוב. אנפילד אצטדיון כל כך קשה לקחת בו נקודות וטורס חזר רעב. תנו לי עכשיו תיקו ואני מבסוט עד הגג.
נצחון של ליברפול היה טוב לנו אתמול,זה הרגיע את וילה ואני מקווה שמעכשיו הם יהיו פחות דומיננטים במאבק רב הקבוצות הזה. כמו שאמרת ליברפול תבוא רעבה וטוב שיש פגרה,הם לא מאבדים אף שחקן חשוב לאפריקה ולכן נתקשה מאוד באנפילד,המשחק יוכרע במרכז השדה שמה יש לנו יתרון,נקווה לנצל.
האמת שוילה חטפה וואחד בעיטה לביצים אתמול. להפסיד בבית ליריבה למאבק בדקה ה-90 זו שבירה רצינית. נקווה שלא יקומו ממנה.
אתם חושבים שןילה תיקח יותר נקודות מליברפול עד סוף העונה ? אני לא. לדעתי היינו צריכים ניצחון של וילה שישקיע את ליברפול עוד יותר בבוץ ועם וילה כבר היינו מסתדרים בהמשך. ליברפול יחזרו לכושר ולאט לאט ההרכב הראשון שלהם חוזר.
אל תספיד. וילה היו באותו מצב שנה שעברה,היו בעמדה מצוינת לסיים בטופ 4,אבל באמצע העונה הכל התפקשש. אני מאמין שמרטין אוניל מודע לזה והוא למד מטעויות העבר,העונה זה לא יגמר כל כך מהר לוילה והם ירוצו עד סוף העונה. אני לא יכול להגיד מי תקח יותר נקודות מבין השתיים,אבל עושה רושם ששתיהן תתנגחנה איתנו ועם הסיטי עד הסוף.
סיטי במצב טוב כי למרות כל התיקו היא נשארה חזק למעלה. ליברפול לדעתי תתחיל לעשות תוצאות הרבה יותר טובות והמשחק מולם הוא קריטי. וילה לטעמי גם העונה תתפנצ'ר בשליש האחרון כי לוק יאנג,וורנוק והבלמים מתישהו יתחילו לפשל ווקנוק כבר התחיל. אנחנו משחקים מכל אלה את הכדורגל שנראה כעת הכי יפה עם הכי הרבה גולים אבל ההמשכיות מאוד חשובה וכמו כן לבוא לאנפילד ולהראות לכולם שיש לנו אופי העונה. לדעתי המשחק הזה יהיה הברומטר לאפשרות שלנו העונה להתברג ממש למעלה או לא. ואחרי הכל היום אני יכול לומר בפה מלא שהארי רדנאפ הוא המאמן שאני הכי אוהב בטוטנהאם מאז שנולדתי ועברתי המון כאלה. נכון,זה עדיין מוקדם אבל מאז שהוא הגיע הוא עושה תוצאות של טוב 4,חיזק את הקבוצה סופר נכון,החזיר לטוטנהאם את הכדורגל ההתקפי שתמיד איפיין אותנו,והוציא אותנו כבר בעונה שעברה ממועמדת לירידה לקבוצת צמרת.
בכלל, בניגוד לשנה שעברה, שם רק וילה וארסנל התמודדו על טופ 4, השנה 4 קבוצות רוצות את המקום הרביעי ואף אחת עושה רושם לא מתכוונת לוותר. וילה לדעתי עוד תצבור את הנקודות שלה מול קבוצות מרכז טבלה ותחתית. ספרס פראיירים ואם לא האיבוד הנק' השטותי מול וולבס וסטוק היה אפשר כבר עכשיו לשריין את המקום בליגת האלופות בשנה הבאה. סיטי מתישהו תפסיק עם תוצאות התיקו האלה והיא כבר עם שני ניצחונות רצופים ובחמשת המשחקים הבאים עד ליברפול אני מניח שהיא תצבור 13 נק' לפחות (המשחק הכי קשה שלה מול אברטון בגודיסון). כך שליברפול תצטרך להתעלות פה על שלוש קבוצות ויהיה מעניין לעקוב אחרי התפתחויות. איזו ליגה יש לנו השנה... תענוג.
מלכתחילה הפייבוריטס הן ליברפול וסיטי, גם עכשיו. גם אני העדפתי אתמול את וילה ואני כמו ערן חושב שהיא משוכה קלה יותר מליברפול במאני טיים. לסיטי יש לדעתי סגל טוב משל ליברפול ולכן לאורך זמן יש להם עדיפות גם על ליברפול ויותר מכל שאר היריבות על המקום הרביעי. גם אם קבוצה או שתיים תאבד את הדרך כבר בזמן הקרוב לדעתי צפוי מאבק עצבני עד סוף העונה, וכל מפגש בין השתיים, וכל אובדן נקודות יהיה כזה שידפקו עליו את הראש.
כצפוי,אקוטו לא יוצא לאליפות אפריקה ולשמחתנו לא לקחו את באסונג במקומו. אקוטו משחק כבר הרבה זמן עם כאבים בקרסול וכנראה יעבור ניתוח קטן. ידעתי שמול ווסטהאם הארי השועל יתן הוראה באם נשים את השני להוציא אותו יעני הוא נפצע וכך קרה.
נשבר הזין. שוב לנון בחוץ לחודש. זה נראה כאילו הוא ולוקה עושים בינהם רוטציות פציעות. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport...l?ATTR=Football
כי המבנה הגוף הקטנטן שלהם לא עומד בעומס המטורף שך הפרמיירליג... כמו שאמרתי כבר קודם . לגבי אקוטו.............חבל על ההתנהלות הזו... הארי רדנאפ היה משקר גם את אמא שלו בשביל עוד נזיד עדשים. כמה שקוף זה יכול להיות?
מה שייך מבנה גוף למתיחה. עדיף שתתמקד בנושאים אחרים. לגבי רדנאפ,אנחנו נישאר איתו ואתם עם זולה ונראה לאן כל אחד יגיע. הנה שיר בשבילך כאות תודה על דפו. http://www.fanchants.com/football-songs/to...ur-feeder-club/
לנון קרע את המפשעה דקה לסיום זמן הפציעות. כל כך מעצבן. עכשיו אני מקווה שהארי ישחק עם קרנצ'אר ועם ג'יו כמחליף (חייב לקבל דקות בשבת)ולא יחשוב לרגע לדחוף את קין. איבדנו את המהירות של לנון וזה הורג אותי. יש לנו סגל רחב אבל ללנון לדפו ולווילסון אין תחליף. אני בטוח שאינסואה ישן עם חיוך.