טוטנהאם 2009/2010-עלייה היסטורית לליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י spurs229, ‏17/6/09.

1. קינג לדלי Member

רדנאפ : לדלי קינג הוא אחד הבלמים הטובים בעולם.

"What a player he is," Redknapp said. "He's one of the best centre-halves in the world. You go round the world and try to find too many better centre-halves than him.

"We're very lucky in this country with John Terry and Rio Ferdinand, and he's right up there with the very best of them, when he's fit and playing."

:aaa8:

2. קינג לדלי Member

רדנאפ על לנון.

“He’s hard to mark when he’s in that type of form,” said Redknapp. “You’ve got to give him the ball and with his pace and ability he can cause anybody problems.

“I think he has gone up a level. And I think he believes. We keep telling him what he can do and how good he is and I think he’s playing with confidence.

“We talk about getting the ball to him, we work in training hard on giving him the ball, and I think he’s responded to that - feeling very important and how important he is to the team.

“We’re an open team, we go for it. We’re always going to create plenty of chances but last few weeks, luckily enough, we’ve been able to keep clean sheets as well. We’ve got a strong squad, with good players.”

כל הקרדיט על ההתקדות שלו להארי ולצוות שלו.

3. Three Lions Member

כמה מסיבות עיתונאים ביום האיש הזה נותן? אני מדבר רק על מסיבות העיתונאים המאולתרות, בלי המתוכננות ואלה שהוא חייב להיות בהן. הוא חולה תקשורת סופני. זו הסיבה מספר 1 שאני לא רוצה אותו אף פעם באנגליה, רדנאפ יהפוך את הנבחרת לקרקס תקשורתי יותר גדול ממה שהיא כבר עכשיו.

4. קינג לדלי Member

מלך הארי,בגלל שהוא איש כל כך מצחיק התקשורת אוהבת לדבר איתו.
    אחרי הפסדים הוא אחד האנשים העצבניים שיש אבל כשמנצחים הוא לא מפסיק לדבר...

כיף לאוהדים לקרוא כל כך הרבה דיעות של המאמן שלהם.
    הנה ראיון רדיו שלו מייד לאחר המשחק אתמול .
    http://www.youtube.com/watch?v=9FDuAhL0A5I

5. spurs Member

בדרבי החיפאי.

אגב אולי זכרוני מתעתע בי אבל האם מודריץ וניקו שיחקו ביחד על המגרש מתישהו?

6. קינג לדלי Member

ניקו החליף את לוקה.

לא האמנתי שיש ללוקה כושר לפתוח משחק אבל אלו היו 82 דקות מאוד חשובות בשביל לחזור לכושר משחק.
    עכשיו יש להרבה שחקנים 12 יום לנוח עד המשחק באנפילד שזה נצח במושגים של הפרמייר.
    אני מאמין שבשלב זה הארי יעלה בגביע עם שחקנים שלא שיחקו ועם כמה שצריכים את המשחקים האלה בשביל כושר משחק.

אנחנו יוצאים לאנפילד ללא שחקן חשוב מאוד כמו אקוטו ואני מאוד מקווה שהארי לא חושב אפילו לשנייה על בייל אלא על באסונג.
    אבל עד אז יש גביע ויש זמן.

7. COYS Member

תחזית אופטימית לשנה הבאה-רובי קין עורך מסיבת סילבסטר בביתו,הארי לא אוהב זאת ומחליט למכור אותו.

בינואר צריך להתחזק בשוער מחליף וחלוץ נחמד,קשר אמצע לא נראה לי דחוף כי אני לא רואה איך טום יוצא מההרכב,רק אם ג'נס ימכר צריך להביא,אם לא זה יצור עומס מיותר.

8. קינג לדלי Member

סטטיסטיקה נחמדה : 8 משחקי ליגה אחרונים מול ווסטהאם = 7 ניצחונות ותיקו אחד.

כל כך חבל לאבד 2 נקודות...

"you can stick your bubbles up you arse..."

נערך לאחרונה ב: ‏30/12/09
  9. קינג לדלי Member

אארון לנון העונה מקום שני בבישולים בליגה עם 9 כשפברגאס ראשון עם 12.זה רק מראה כמה הוא שיפר את המסירה.בקלות אני זוכר עוד המון הרמות מעולות שהסתיימו בהחמצות.
    הנה קצת לנון של שנת 2009.

http://www.youtube.com/watch?v=CyhRvGYmdZY...player_embedded

10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

לנון עשה התקדמות אדירה ולדעתי הוא הקשר הימני הכי טוב בליגה כיום. אבל הקטע עם הבישולים טיפה מטעה - זה כמו מספר השערים של דפו, כי הרבה מזה הגיע במשחק בודד מול הדבר הזה שנקרא "הגנת וויגאן".

11. קינג לדלי Member

אז אתה רוצה לומר לי שדפו העונה הוא לא אחד החלוצים הטובים בליגה גם אם נוציא את המשחק מול וויגן וכנ"ל לגבי לנון ?
    כשדפו כבש שלושער בהאל זה גם לא היה קנה מידה ?

בוא נראה כמה קבוצות יגיעו לארבעה גולים מול וויגן.
    אנחנו לא צריכים להתנצל שפירקנו להם את הצורה.

לנון מהיום והלאה יגמור כל עונה עם בישולים דו סיפרתיים גם ללא וויגן.

12. 亚历山大帕托 Member

גם לססק היו 4 בישולים בהתפרקות של בלקבורן, אז?

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב מה קפצתם. גם דפו שחקן גדול וגם לנון - אבל הקריסה הפאתטית של וויגאן מאד תרמה למספרים שלהם. ברור שזה נחשב אבל באותו היום וויגאן היתה כלום ושום דבר.

אייג'נט אורנג' - אתה משווה משחק שנגמר בהפרש של ארבעה שערים (ושבו בלקבורן עוד הובילה פעמיים) למשחק שנגמר בתוצאה 9:1, כשהלאטיקס חוטפים שמונה שערים במחצית? בלקבורן עוד נראו כמו קבוצת כדורגל לפחות.

14. The_Arsenal Member

אם אני לא טועה, גם אם תוריד לססק את ה-4 בישולים האלה, הוא עדיין יהיה מקום ראשון בליגה בבישולים.

עריכה: תיקון - הוא יהיה רחוק בישול אחד ממקום ראשון.

בלי שום קשר, המספרים של ססק פשוט מדהימים השנה. מבין 15 הכובשים המצטיינים של הליגה, הוא הקשר היחיד (מקום 7). בבישולים הוא מוביל בפער ניכר, וכל זה כאשר הוא נעדר מלא מעט משחקים בגלל פציעות. אין ספק שהפרמייר ליג עד עכשיו זה דרוגבה וססק. מספרים מדהימים לשניהם.

15. yid5 Member

היי, אני אוהד טוטנהם ולאחרונה ראיתי את הפורום הזה.....
    רציתי לשאול, למישהו יש מושג מה קורה עם פבליאצ'נקו ולמה הוא עוד לא בסגל כמו שנה שעברה?