נעים איך כל פעם לפני משחק מולנו אתה מתעורר תגיד לי? זה ה-cup final שלך? חבר'ה מחר הנאחס נשבר. לוקחים אתכם עם חלוץ בן 33, נגר צ'כי במרכז המגרש וילד מחוצ'קן במרכז ההגנה. אין מה להפסיד, חייבים להמשיך בפורמה הטובה.
היתי גם מציע לקבוצה שלך להשאר מחר בבית.אבל לצערך ולשמחתי חוקי הפרמייר ליג לא מאפשרים זאת.מחר גשם של שערים תודה על המידע.שרון וקסלר
יש לי הרגשה שבניון יבקיע מחר. ניצחתם אותנו בחוואה של החיים אצלנו, הגיע הזמן לנקום אנחנו מריחים דם ומחר כולם יראו שאם זה מקרקר כמו תרנגולת והולך עקום כמו תרנגולת- זו פרגית. קוקוריקו.......
שמועות היום : קייל נאוטון אמור להיות מושאל לשפילד יונייטד. הארי מרחרח סביב מיקה ריצ'רדס. אגב,רדנאפ אמר היום שמחפשים קבוצה לפאב וזה לא אומר שהוא ירוץ להביא חלוץ כי הוא חושב שאפשר להסתדר עם שלושה בעיקר בגלל העובדה שהוא חושב שניקו ולוקה יכולים לשחק ביחד עם קישור של חמישה שחקנים. מעניין. מת לראות את לוקה בכושר.
BAE ישחק מחר או שהאפריקאים בדרך למחנות האימון לפני האליפות ? עדיף שבייל ישתפשף בגביע כמשחק ראשון. אפשר לקוות שאליפות אפריקה תוציא את העוקץ מהחלאות, הלוואי !! מחר הולך להיות חם בליין. לאחר ההפסדים בבית לסטוק ובעיקר לוולבס, יש תמיד מקום לדאגה. לעומת שתי הקבוצות הללו שרק באו לסגור את המשחק, נראה לי שווסטהאם יבואו לשחק כדורגל ולנסות לנצח וזה יכול להקל עלינו.
הוא עשה את זה לפני המשחק מולם בתחילת העונה ועשה לכולנו התקפת לב. אחרי שניצחנו הוא המשיך להסתלבט עליהם אבל אמר שזה היה רק בשביל להדליק אותם ושהוא חשש מהמשחק. בגלל שזה עבד אני לא מעיר לו... לדעתי זה לא הולך להיות קל בכלל. בגלל שההתקפה שלהם מדוללת ורק עם שחקן אחד לא מהיר במיוחד (אבל חכם),הם יתמקדו בסגירה הרמטית,יצופפו ויקשו עלינו. פעמיים מול וולבס וסטוק הסתבכנו כשלא כבשנו ראשונים. הדבר החשוב ביותר בליגה הזאת הוא לכבוש ראשון ולא משנה באיזה דקה. יש לי סבלנות ומצידי שיגיע הגול מחצית שניה אבל ברור שיהיה מצוין לפתוח עם גול ואז לגרום להם לעלות יותר ולמצוא יותר שטחים פנויים.
זהו,הבאתי את הילד מהגן ועשינו חימום שירי טוטנהאם בדרך הביתה והכל מוכן לדרבי הלונדוני מול הפטישים. מאחל להם שישארו בליגה ויתחילו לנצח אבל רק אחרינו. השחקנים חייבים לארגן חג שמח לאוהדים היום ! ! YID ARMY לוקה בהרכב ! האמת שזה סיכון כי אני לא חושב שהוא יכול להגיע לרמתו כבר עכשיו אבל טוב שיש את ניקו בספסל. Gomes; Corluka, Dawson, King, Assou-Ekotto; Lennon, Huddlestone, Palacios, Modric; Crouch, Defoe. Subs: Alnwick, Bale, Bassong, Hutton, Jenas, Kranjcar, Keane
יופי של נצחון היום,האדלסטון במשחק טוב. מקווה שווסטהאם ישארו,לא רק כי הם נקודות קלות בשבילנו,אלא גם שהם לעצמם משחקים כדורגל טוב,למרות לא ראינו את זה היום,אבל הם לא מעצבים כמו שאר קבוצות התחתית,אם סטוק או וולבס התבנקרו וגנבו לנו נקודות ווסטהאם לא עשו זאת,ועל כן מגיע להם להשאר. דפו ינסה לנצל את העדר דרוגבה ולפתוח מרחק ממנו במלכות השערים,שרוני ינסה להדביקו. הבנתי דבר עצוב היום,לנון כנראה לא ישאר איתנו בשנה הבאה,הוא שחקן אדיר שמתאים לכל קבוצה בדרג הגבוה ביותר,סוף העונה יגיעו הצעות שמנות ומפתות ואני צופה שהוא יעזוב,חבל,צריך לנצלו עד תום העונה.
הלכתי למות עד הגול השני. קבוצה אחת על המגרש ובסוף יכול לבוא איזה דיאמנטי ולגמור אותנו והשער של דפו נתן לי לנשום כי הייתי בלחץ אימים. משחק מצוין של כל חלקי הקבוצה בעיקר עד לשליש האחרון. פלאסיוס לטעמי נתן הצגת כדורגל והיה לו קל בלי פארקר מולו. נקווה שאארון בסדר וינוח בגביע כי אין עוד מלבדו. גם טומי היה בולדוזר היום ושיחק נהדר. ניצחון חשוב מאוד ! גומס - 6 לקח מה שצריך. אקוטו - 7 לדעתי הוא פיברק פציעה בסוף ולא יצא לאפריקה.מגן מעולה. לדלי :aaa8: -6 כמעט ללא עבודה,כיף לראות אותו במרכז ההגנה. דוסון - 6 משחק יציב כמעט ללא עבודה. צ'ארלי - 7 כל הזמן תומך בלנון וכמעט בישל לטומי שבעט לקורה. פלאסיוס - 8 איזה שחקן ! חוטף כל כך הרבה כדורים ומעביר קדימה נפלא היום.השינוי של טוטנהאם ה השיניים שווילסון נותן לנו. טומי - 7 לקח עם ווילסון ים כדורים והפעיל נפלא את האגפים.האיום שלו מרחוק גורם להגנות להיפתח וזה חשוב מאוד. לוקה - 6 עדיין חלוד וצריך עוד משחקים כאלה.משחק ועוד משחק והוא יחזור להיות לוקה האמיתי.איזה בונוס גדול לחזור עם גול ! לנון - 9 בישול,5 מברשות,פריצות סוחפות וכאב ראש,שיניים ומעיים ליריבים.ענק ! קראוץ' - 6 עשה את שלו במרכז המגרש כשהוציא התקפות עם הגב אבל לא קיבל תחמושת ברחבה חוץ מהחמצה אחת חסרת מזל כשהכדור פגע לבלם שלהם בגב. דפו - 7 שומר נפלא על הכדור וכבש שער דפואי טיפוסי. עכשיו פיטרברו בבית בגביע ונאחל לפטישים הצלחה בגביע מול פרנסנל. היום המוןם שירים והקנטות ביציעים ואני בטוח שהישראלים שנסעו למשחק הזה נהנו מאוד מהאווירה. בועז,שוב לבור הביטחון חודשיים ? כמו סיטי,"פעמיים בשבוע"... http://www.edb.co.il/photos/etc33230643461975publicity17.Xxx
לא ראיתי את כל המשחק אבל בחלקים שראיתי זה היה נראה לא כוחות, קבוצה אחת על המגרש. בטוטנהאם השחקנים תמיד רצים המון, לוחצים חזק על כל המגרש. בחלק השני של העונה זה יכול לבוא לידי ביטוי בפציעות או סתם בעייפות וירידה בכושר. לא הייתה עד עכשיו עונה יותר מתאימה בשבילכם להשתחל לטופ 4 מהעונה הזו, כשליברפול בצלילה חופשית ומרטין אוניל ממשיך לשחוק את ה12 שחקנים שלו בלי רוטציות. סומך עליכם שתחרבנו את זה.
פרגיות לא עושות לך טוב ! תנסה לזניה ..... משחק חד צדדי מפחיד, אחרי כל ההחמצות, הייתי בטוח שאנחנו לחטוף לפחות שיוויון. משחק רביעי עם רשת נקיה. אם נבדוק בהיסטוריה שלנו זה אירוע שלא התרחש הרבה, אם בכלל. במאש היום הייתה נוכחות יפה מאוד של אוהדי הפטישים, סחטין.
טוב יום עמוס הספקתי להחליף מהלומות ולקרוע את הגרון בדרבי המקומי אבל לפחות טוטנהאם נתנו הצגה הבעיה הגדולה שלנו זה המחסור בהמשכיות משחקים כמו סטוק וולבס ואברטון זה משחקים שהיינו צריכים לקחת
איפה היית ועם מי רבת ? הארי מפתיע אחרי שאמר שאין לו צורך ברכש וזה רק יכול לגרום לו לבעיות. אני מסכים אבל חושב שחייבים קשר אמצע טוב גם כדי לדחוק את ג'ינאס עוד קצת החוצה.