פטתי? אני חושב שהרבה יותר פתטי זה להאמין לברבאטוב אבל שיהיה . מחרתיים אתה בטח חוזר לבית ספר ,כבר הספקת לקנות קלמר עם תמונה שלו? והאם שמת לב מה צבע החולצה שהוא לובש בתמונה?...
מה?! מה לעזאזל אתה רוצה ולמה נפלת עלינו? אני מתגייס עוד מעט, מה איתך? לפי התגובות כאן נראה לי שאתה חוזר למכור תותים בשוק.
אוי אוי אוי אתה כבד.. תרגע, קצת הומור...כמה הזדמנויות כבר יש לי להכנס לדיון הזה כשאני למעלה ואתם למטה? יש לי בדיוק משהו כמו שבועיים להנות מזה ואתה לא נותן לי. לחזור למכור תותים, נשמע לי מוכר... אולי בקרוב!
נעים לא נעים כן נעים נעים מאוד אם לא נעים לך לקרוא אל תקרא אבל להתעופף מפה? אני מאמין שכמו שאת ארשאבין לא הצלחת לקנות גם את הפורום הזה עדיין לא קנית והוא לא בבעלותך... אז תאלץ להתמודד איתי עוד קצת.
חוץ מזה שהוא לא התאמן עם הקבוצה ולא עשה איתה מחנה אימונים, אין שום מניעה שהוא לא יוכל לשחק נגד צ'לסי מחר.. אין מצב שהוא יהיה מחר בסגל. בנט, למרות שאולי הוא חלוץ פחות טוב, עשה את מחנה האימונים ויש בינו לבין שאר השחקנים תיאום הרבה יותר טוב. אני מעריך שבנט יפתח לבד בחוד, כשמאחוריו דוס סנטוס.
בארבטוב זה מקרה אחר לגמרי ולא הבנתי מה ניסית לומר כאן. בארבטוב רק רוצה לעוף מטוטנהאם והראש שלו לא בדיוק במשחק מחר. ואצל פאבליוצ'נקו זה שונה. הוא חתם רשמית רק היום, לא עשה מחנה אימונים, לא התאמן פעם אחת עם שאר השחקנים. שניהם לא בעניינים, כל אחד מסיבה אחרת. בנט עשה מחנה אימונים, הוא לא בכושר טוב אבל הראש שלו במשחק נגד צ'לסי. אין לי ספק שראמוס יעלה עם בנט וישאיר את פאבליוצ'נקו (וכמובן שבארבטוב) מחוץ לסגל.
אין כאן חוקים ואני לא חושב שראמוס יכול להרשות לעצמו לעלות בלי חלוצים בספסל, בהנחה שברבאטוב עושה פרצופים , אין לו יותר מדי אופציות אלא להכליל את פבליוצ'נקו בסגל.
בשעה טובה פאבלוצ'נקו חתם במובילת הפרמיירליג! http://img509.imageshack.us/img509/7195/83895274tv8.Xxx הוא לא יהיה ברבאטוב אבל נקווה לטוב, כבר אין לנו הרבה לאן לרדת. למעשה אנחנו זקוקים עדיין לחלוץ, בלם וקשר דפנסיבי; אשמח אם יגיע אחד מהם. עדיפות לקשר דפנסיבי והשארות של ברבאטוב.