קינג לדלי, הוא לא כזה מוכשר כפי שאתה חושב. עם הוא מגיע במקום ברבאטוב שכנראה יעזוב והבעתו של ארשבין יורדת מהפרק, אפשר להגיד ,שהלכתם חזק אחורה.
בוודאי שאם פבליוצ'נקו הוא המחליף של בארבטוב טוטנהאם הולכת כמה צעדים אחורה. אבל במצב היום, כשחלוצים כמו וייה ואטו לא יגיעו לליין וארשבין הוא בכלל לא על העמדה של בארבטוב (ואם הוא מגיע לספרס אתם חייבים חלוץ נוסף) פאבליוצ'נקו הוא מחליף טוב. יש לו כמה ליקויים כמו הסיומת (יכל לכבוש הרבה יותר ביורו) שהוא חייב לשפר, אבל הוא כשרון גדול, ראו את זה בנבחרת רוסיה, הוא מספר 9 מצוין. סך-הכל רכש טוב. ואם ארשבין מגיע אליכם תוכלו להנות מהשיתוף פעולה המצוין בין שניהם.
אני לא מכיר הרבה שחקנים שיכולים להחליף את ברבאטוב. הבעיה העונה היא שכמעט כל שחקני הרכש צריכים תקופת התאקלמות. אני מאוד מקווה שהעיסקה עם ארשאבין גם תיסגר. שניהם יכולים להקל אחד על השני מבחינת התאקלמות בלונדון ועל המגרש כמובן. ביום שישי במונאקו יהיו נציגי זניט (משחקים נגד יונייטד) ונציגי טוטנהאם (הגרלת אופ"א במונקו) באותה עיר ואולי אז יסגרו עניינים. אני אישית מאוד התלהבתי ממנו באליפות אירופה.יש לו יכולת סיום נהדרת והוא יודע לשמור על הכדור וזה חשוב מאוד למספר 9 באנגליה.
ענית לעצמך, לא? ברבאטוב נחוש לעבור ליונייטד וכנראה שהוא הרגיש שיש צורך להבהיר את עמדתו כדי שהעסקה תעבור.
והאם זה מוצדק ששחקן תחת חוזה יחליט להישאר בבית ויעשה דין לעצמו ? השחקנים של טוטנהאם התחננו לבעלים שימכרו אותו.אף אחד כבר לא רוצה לראות אותו בליין.
וגם הוא לא רוצה שיראו אותו בליין. אם ככה המטרה שלו הושגה, הוא הבטיח מעבר ליונייטד, אמנם לא בדרך האידיאלית כנראה, אבל הוא דאג שהמעבר שלו ליונייטד לא יפול.
זה טוב לכדורגל הישראלי או הבולגרי. אגב,היום לו מקארי שהוא אגדה ביונייטד תקף את ההתנהגות של ברבאטוב ואמר שהוא לא בטוח שזה שחקן שפרגוסון יקבל ממנו רצון בימים מלחיצים.
אני לא מצדיק את ההתנהגות של ברבאטוב אבל אפשר להבין אותו, הוא שירת את המועדון נאמנה במשך שנתיים וכשהוא מבקש מהם לאפשר לו את הdream move שלו לוי עושה הכל כדי לסחוט מיונייטד עוד חצי מיליון פאונד בתקווה שחלון ההעברות ייסגר וברבאטוב ייאלץ להישאר בלול עוד עונה.
חצי מיליון זבבירים. ההבדל הוא מינימום 5 מיליון. בכל מצב ובכל מזג אוויר שחקן כדורגל לא יכול להתנהג ככה. אתה חושב כמו ישראלי ברגע שאתה אומר שאתה מבין אותו. אין הבנה לשחקן שמחליט לבד שהוא שובר את הכלים והולך. אגב,האתרים מדברים על שמועות שנציגים שלנו בשיחות עם איאקס על הונטלאאר ומנסים להביא את וולוסו הקשר האחורי הפורטוגלי. לגבי הונטלאאר אני לא מאמין שיביאו עוד 9 אז זה בטח שטויות.
אני באופן אישי מעדיף את הונטלאאר היותר מגוון ולדעתי הפינישר הטוב יותר מהשניים על פני פאבליוצ'נקו שבאופן אישי... לא הכי תופס ממנו.
שווה לשים גם עוד 10 על הונטלאר, אחד השחקנים הצעירים הכי טובים שיש היום לדעתי. אבל, פאבליוצ'נקו גם שחקן מצויין ואשמח לראות אותו בספרס. רק שיביאו כבר מישהו! אי אפשר להשאר רק עם בנט ולמעשה צריך גם חלוץ שלישי (בקבוצה נורמלית גם רביעי, אבל מי אמר שטוטנהאם זו קבוצה נורמלית?) שלא נראה לי שיגיע. בסופו של דבר, פאבליוצ'נקו וולוסו יהיה רכש טוב, הונטלאר וולוסו מצויין.
פבליוצ'נקו שחקן מצויין שווה להביא , ובקשר לאנגלית לא צריך אנגלית כדי לדעת כדורגל , לא צריך אנגלית כדי להבין מאמן צריך להבין תנועות ידיים (ולהתחיל ללמוד אנגלית בשביל חברים בקבוצה והתאקלמות)
אני חושב שגם ראמוס מעדיף את הונטלאר על פני פאבליוצ'נקו. בעצם כל מאמן שפוי מעדיף את הונטלאר על פני פאבליוצ'נקו. אבל אני מניח שהמחיר שאייאקס דורשת על הונטלאר גרם לטוטנהאם לרדת ממנו אחרי כל הכסף שהיא ביזבזה בקיץ (למרות שעם הכסף שנשפך אצלכם בעידן ראמוס, יכול להיות שכסף לא יהווה בעיה). ובנוסף הונטלאר מעדיף ללכת לקבוצה גדולה יותר מטוטנהאם (יש שמועות על ריאל ומבחינתו זה לא סוף העולם להשאר באייאקס). האמת גם המחיר של ולוסו גבוה. ספורטינג משוגעים לגמרי. לפי השמועות הם דורשים על ולוסו ומאוטיניו שהיה מקושר לאברטון כ-25 מיליון פאונד כל אחד. ולוסו קשר אחורי מצוין, יכול לפתור לכם את בעית הקשר האחורי, לא סתם ארסנל ויונייטד התעניינו בו. אם ראמוס יהיה מוכן להוציא עליו כזה סכום, הרווחתם שחקן מעולה.
לי יאנג פיו סגר בדורטמונד. המחיר עדיין לא פורסם. http://www.tottenhamhotspur.com/news/artic...mund270808.html
אנחנו ברווח ממכירות הקיץ וזה עוד בלי הכסף שנקבל על ברבאטוב. יש המון כסף בבנק השאלה איך נבזבז אותו כשנשאר רק שבוע. קנינו 4 אבל מכרנו איזה 10 שחקנים בלא מעט כסף.