חוץ מארשאבין שאם הוא יבוא צריך חלוץ נוסף לצד בנט כי בנט לא יספק את הסחורה וקשר אחורי רוצח שיוריד רגליים.
אני דווקא לא רוצה רוצח. אני רוצה קשר אגרסיבי מספיק שיוכל לסדר עבודה בשביל מודריץ' או ג'ינאס, שבאופן מאוד הזוי דווקא גוננו על היכולת המזעזעת והפרוותית האופיינית שלו בשבת.
די כבר, שיילך, אני נורא רוצה לראות אצלנו אבל די, לא מתנהגים ככה, זה לא יאה ואנחנו מפסידים מזה לא פחות ממנו. אגב, משהו נכון מאוד מהכתבה: מה שכן, לדעתי אם יונייטד לא מנצחים היום מחר הם שמים את הכסף על השולחן.
ברבאטוב לא שיחק איתנו יותר מדי בניגוד ללמשל, רונאלדו או בארי. כולנו יודעים שהוא רוצה לעזוב אבל הוא לא מדבר על זה בתקשורת כל שניה, הוא הודיע ללוי ולראמוס וחיכה שיונייטד יגישו הצעה מתאימה. לא חושב שהוא היה שום דבר מאשר מקצוען בסיפור הזה, כמובן שיש סיכוי שיש דברים שאנחנו לא יודעים. מה שכן, יכול להיות שרק זה שהוא רוצה לעזוב והוא עדיין שם פוגע בקבוצה מבחינה מנטאלית. אין לו הרבה מה לעשות לגבי זה, זה ממש לא אשמתו.
אתה היית בעניינים בסוף השבוע ??? הכל טוב ויפה עד שהוא מקבל הודעה שהוא בהרכב והוא מחליט לא להגיע למגרש ! ברבאטוב החליט שהוא עושה שביתה איטלקית. ראמוס אמר בדיפלומטיות ש"הראש שלו לא במשחק". אני מקווה שלא קנית את זה. ברבאטוב ברח.
לא יודע, לי זה נשמע כאילו המו"מ מתמשך ואנחנו לא רוצים לסבך את העניינים ע"י לשחק עם ברבאטוב כרגע... לא חושב שהוא עשה שביתה איטלקית האמת, אבל אם זה מה שהוא עשה זה נופל תחת ההגדרה של "דברים שאנחנו לא בטוחים שקרו".
לא, אני פשוט ותיק קרבות של תקשורת בולשיט וספקולציות מפוצצות. אני מאמין שהמציאות היא כמעט תמיד אפורה יותר ממה שמדווח בעיתונים. אנחנו עומדים למכור את ברבאטוב, אז אנחנו לא משחקים איתו, simple as that, זה ממש לא אומר שהוא עושה שביתה איטלקית. אני אוהב את ברבאטוב ואמשיך לאהוב אותו בתור שחקן גם אם יחתום ביונייטד, בניגוד לרובי קין למשל ששרף את עצמו לגמרי בשבילי. ברבה היה ונשאר שחקן טוב מדי בשביל טוטנהאם כרגע, כמה שאנחנו יותר טובים ממה שהיינו לפני כמה שנים זה עדיין לא מספיק בשביל שחקן בקליבר שלו, ואני מבין אותו לגמרי. החלום שלי זה שהוא ישאר אבל גם אם יעזוב אנחנו נקבל מספיק כסף עליו, וחובת ההוכחה תהיה על ראמוס ולוי למצוא מחליף מתאים.
ערן, גם אני לא שמעתי שהוא עשה שביתה איטלקית. אני בניגוד אליך מת שהוא ייכשל בקבוצה אחרת, אבל די ברור לי שזה לא יקרה. הוא טוב מדי בשביל זה.
אין קשר לזה שהוא שחקן ענק שצריך לשחק בקבוצה כמו יונייטד להתנהגות שלו בסוף השבוע האחרון. אי אפשר ליפות את הדברים.פעם אתה טוען שהסאן המציאו חולצה של יונייטד ופעם הוא יותר מידי טוב לשחק בהרכב אחרי שהוא כבש צמד בבולגריה. יש כמה וכמה שחקנים שמשחקים בקבוצות שלהם במחזורים האלה ויעזבו בימים הקרובים וכולם עדיין נותנים כדורגל. ברבאטוב נקנס היום במשכורת שבועית וזה לא סתם.הוא לא הגיע לליין ללא שום סיבה מוצדקת חוץ מלשדר שהוא רוצה נואשות ללכת ליונייטד. תן לי סיבה אחת מוצדקת למה הוא לא הגיע למגרש ?
הדבר היחידי שאני יכול להגיד עכשיו זה "נמאסת , לך!" פשוט אין משהו שיותר מבטא את מה שאני חושב עליו עם כל הדווקא שהוא עושה לקבוצה ומרים את האף כאילו הוא חלוץ מספר 1 בעולם מי ישמע , הוא שחקן טוב אני לא יגיד שלא אבל הוא לא מספר 1 והוא משחק אותה כאילו הוא "אלוהים".
אתה לא יודע אם הוא נקנס במשכורת שבועית, ויכול מאד להיות שהוא לא הגיע למגרש כי ראמוס החליט לא לשחק איתו. לגבי זה שהוא חתם על חולצה של יונייטד, זאת הייתה עריכה בוטה של הסאן וכולם פה הסכימו על זה (גם אוהדי יונייטד). תעלול זול במיוחד וכל ילד בן 12 עם פוטושופ היה יכול להגיע לאותה תוצאה שהם פירסמו.