פטר צ'ך לא אשם שרומאן ממנה חברים שלו לג'ובים בכירים. הטעות הבודדת שלו הייתה אמורה להיות השער ניחומים שלכם אחרי דריסה קלילה. אבל ככה זה כשיש אברם. שיצטלם, שיצטלם עם החבר'ה בבייג'ין. בטח עוד מעט תתפנה איזו משרה בליגת העלק ואז לא יהיה לו זמן לשום דבר.
מה ישחק תפקיד? הרבה,היתרון בסך הכללי הוא של צ'לסי אבל זה לא מבטיח כלום, הבטן וגם הראש שלי אומרים לי כבר עכשיו שטוטנהאם לא יוצאת מפסידה מהמפגש הזה.
אני בעד שתשים על זה כסף, פעם אחרונה שהימרת על הבשר של השיפודייה זה נגמר בהפסד (של הספרס, לא שאני מאחל לך הפסדים חלילה. אז תשים איזה משהו צנוע... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx )
כוס אמא של טוטנהאם,תמיד שאני שם עליהם כסף אני עם חור בכיס, כמה אפשר לקבל כוויה ולא ללמוד מזה? אבל מה,הם יעלו למשחק נגדכם כמו סיירת מטכ"ל(ויש להם שרירי בטן שלא היו מביישים את חיילי הסיירת) כי הם יודעים שהפסד וראשים יערפו, האמת,מגיע להם, ככה זה שעושים לנו קונצים עם בארבטוב.
שאני אבין, אתה מקדים את גיא עם הקריאה הנרגשת: "לפטר את חואנדה"?! כי אחרת נשאר רק הראש של דניאל הקדוש, ואתה יודע איך זה אצל התרנגולים - היהודי תמיד צודק... בעייה. :aaarofl:
אם אני דניאל לוי אני מחתים את חואנדה לעוד עשר שנים בנוסף לכמה שנים שהוא כבר חתום. בסופו של דבר תהיה כאן קבוצה חזקה בצלמו ובדמותו. אני סומך עליו. אגב,אתמול רוי קין לא הלביש את צ'ימבונדה יום אחרי שזה אמר שראמוס התעלם ממנו. קין הוא חתיכת בן אדם מפחיד...אין אצלו הרכב קבוע וכל משחק 5 שינויים כי לפחות כמה עיצבנו אותו. אני בעד קשיחות אבל נראה שקינו מטורף כמו שהיה על הדשא.
כמו שאמרתי בדיון המחזור, מילה המפתח היא סבלנות. ועדיין, צריך כמה שינויים בהרכב לטעמי. קודם כל ג'ינאס אאוט ויפה שעה אחת קודם. יכול להוות מקסימום כגיבוי, מה גם שצירוף של מודריץ' וג'ינאס רך מדי. אם לא יגיע קשר אחורי, האדלסטון צריך למלא לדעתי את התפקיד הזה. לנון צריך גם להוות כגיבוי לטעמי, המגינים כבר קוראים את המהלכים שלו. דוס סנטוס בשמאל, בנטלי בימין. ואם בכל זאת לנון צריך לשחק, אז שדוס סנטוס יפתח מאחורי בנט. התרומה של בנט לבד בחוד היא כלום ושום דבר (יכול להיות שאם יהיה מישהו לידו הוא יהיה הרבה יותר אפקטיבי). לנון בימין ובנטלי בשמאל. בייל חייב לפתוח כמגן שמאלי, הוא לבטח עדיף על אקוטו הגרוע.
האמת שבנטלי בשמאל קצת תקע את המשחק כי הוא כל הזמן היה צריך לעצור כדי להעביר את הכדור לרגל ימין. בנטלי הוא מגביה מצויין וחייב להיות בימין, לנון לעומת זאת מוסר לא משהו ואפשר לנצל באגף שמאל את הפריצות שלו לאמצע עם המהירות. לנון כן צריך לפתוח בהרכב ואולי אפשר לנסות את דוס סאנטוס וביג טום במקום ג'ינאס ובייל בקישור.
השמועות אומרות שזניט רכשה היום (ב 24 מיליון יורו !) את דאני מיגל הקשר ההתקפי של דינאמו מוסקווה. מנגד ארשאבין לא התלבש למשחק של זניט.
כל המשולש הזה,יונייטד,טוטנהאם,טוטנהאם הוטספר וזניט בתוספת בארבטוב וארשבין זה כמו לחבר פאזל עם 5,000 חתיכות,בסוף הוא יהיה מושלם.
סופית הוחלט בטוטנהאם לקבל את ההצעה של ה 25 מיליון על ברבאטוב ולמכור אותו ליונייטד. ראמוס דורש שזה יתבצע כמה שיותר מהר "כדי שנוכל להביא חלוץ מרכזי כמה שיותר טוב". מדברים על סגירה עם רשאבין והבאת חלוץ מרכזי כי ראמוס לא מוכן להישאר רק עם חלוץ מרכזי יחיד בסגל. השמות שעלו : קנוטה,הונטלאאר,ואלוהים ישמור אותנו אמיל הסקי סיבירי... רוי קין שסיפר לפני המשחק על אהדתו הגדולה לטוטנהאם מילדות,על האהבה שלו לגלן הודל הכדורגלן ולווייט הארט ליין ולקהל של הספרס אמר שהיה מסיע בעצמו את ברבאטוב לאן שהוא רוצה.
יש התעניינות בראדאמל פלקאו החלוץ הקולומביאני של ריבר פלייט. ראיתי לינק ביוטיוב והוא חלוץ מוכשר עם משחק ראש מדהים. מעניין מה יפול לנו בסוף. מרוב הלחץ של להביא חלוץ אני מקווה שלא נשכח להביא גם שחקן אחורי.