ופתאום יול כן מאמן מצויין, בהמבורג בכל אופן מוקסמים ממנו. הוא עוד יביא להם תואר ! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
בנט סטטי ואנמי ברמה נפשעת ממש. הדבר שהכי חסר לנו זה target man ואני מאוד מקווה שביום יומיים הקרובים נביא איזה חלוץ ונדע שאולי נגד צ'לסי זה יהיה קצת יותר טוב (למרות ששוב, ממש לא בונה על ניצחון בברידג'). קשה לי מאוד עם המצב הנוכחי אבל הוא עדיין לא קטסטרופלי, אבל אנחנו חייבים להתעשת מהר. אסור להגיע שוב למצב שנבכה על הנקודות שאיבדנו בתחילת הדרך, ואסור להסתמך רק על מפעלי נוקאאוט.
דווקא מול צלסי אני חושב שהיה יותר קל לתרנגולים נגד הגדולות הקישור לדעתי הוא החלק החשוב ביותר ועם מודריץ גנאס היה יתרון בזרימת המשחק בנטלי היה יותר פעיל
בדרבי מה שמדבר זה האמוציות והרעב. אני מניח שהתרנגולים יבואו להוכיח משהו. נקווה שימשיכו במגמת ה"שיפור", למרות שיהיה קשה. הייתי הרבה יותר רגוע אם הייתם נותנים לחתולים השחורים איזו רביעייה ומדברים כל השבוע. אני אף פעם לא מרגיש בנוח כשאוהדי הספרס יושבים בשקט. תביאו רב בכל מקרה.
צ'לסי דווקא מקבלת את טוטנהאם במצב הכי לא רצוי מבחינתה, טוטנהאם גם חיה פצועה וגם מגיעה עם יתרון פסיכולגי משהו מהעונה שעברה עם המפגש בגביע הליגה.
בוא לא נגזים. יתרון פסיכולוגי אין לאף קבוצה שמגיעה לגשר. בטח לא לספרס, עשרים שנה לא נמחקות כל כך מהר.
השחקנים של עונה שעברה לא מסתכלים 20 שנה אחורה אלא על העובדה שהם ניצחו את צ'לסי בגמר גביע הליגה כשחזרו מפיגור וכשחזרו מפיגור גם במשחק הליגה האחרון בינהם.
השם צ'לסי עדיין נחשב מפחיד בפרמיירליג, בעיקר עבור השחקנים החדשים שדווקא לא ניצחו אותם בשנה שעברה. אבל, אנחנו באים מהעמדה הכי טובה שאפשר למשחק הזה, אין מה להפסיד ותהיה המון מוטיווציה לנצח. כמו שצ'לסקי נראתה היום זה ריאלי לחלוטין ואני מוכן להתערב על זה שלא נפסיד וכנראה ננצח. http://www.chiefrabbi.org/
וואלה. כי זו טוטנהאם שפתחה בסערה את הליגה. סטרטפורד, נראה לי שאת השחקנים שלקחו בעונה שעברה גביע קצת יותר מטרידים השערים שהם חטפו מסנדרלנד ובורו מאשר זיכרונות הגביע. מה גם שהסיבה לזכייה שלהם כבר מזמן לא בגשר.
ברור שלא, ביכולת הזו אנחנו הרבה יותר קרובים לצ'מפיונשיפ מאשר לאירופה, אבל צ'לסי באה אחרי שני נצחונות והשחקנים ראו שגם ביכולת חלשה הם מנצחים. השחקנים של טוטנהאם יגיעו בטירוף.
קירק, מחר אנחנו מגיעים לפומפי כאלופת אנגליה ואירופה, מה שיהיה בראש של השחקנים ואפילו פרגוסון דיבר על זה במסיבת העיתונאים שלו זה הרקורד הגרוע שיש לנו שם,על כמה קשה לנו תמיד נגדם בחוץ, להם יש את היתרון הפסיכולגי הזה,לנו יש יתרונות אחרים. עוד מעט צ'לסי תארח את יונייטד,גם שם הפסיכולגיה של סוף עונה שעברה תשחק תפקיד,לפחות בהכנות למשחק, לכם גם טוטנהאם מגיעה עם מטען פסיכולגי חיובי מסויים, זה לא מבטיח דבר ובכל זאת משהו שראמוס יכול לנסות ולבנות עליו כהכנה למשחק.
אז מה בדיוק ישחק תפקיד, העובדה שהם מגיעים למגרש שהם לא ניצחו בו 20 שנה או זה שבגלל אפס חסר קשר לעולם הכדורגל הם גנבו גביע בוומבלי?